<< TILBAKE
Iselin - mommy, fashion.

19, Bergen

Hei! Jeg heter Iselin og er 19 år. Bor sammen med min kjæreste og unge på to år. Her blogges det om mammalivet, hverdagen og mote.Design av


Cathrine // TropicalMango


-----------------------------------------------

ANNONSER


Iselin Stølheim - Mylovebasket.com

Høst trender 2011

Siden jeg ikke er så flink til å blogge for tiden, så tenkte jeg at jeg kunne lage et lite innlegg om årets høsttrender, høres ikke det bra ut?

Denne høsten er mye av inspirasjonen hentet fra 60 tallet, hvor kult er ikke det liksom??! Jeg er hvertfall helt forelsket i høstens nydelige stiler. Det er mange av stilene fra vår/sommeren som fortsatt følger med oss inn i høst, som colorblocking, skinnjakker, blonder.. Jeg tenkte jeg kunne ramse opp de stilene jeg liker best her og nå.

 

Parkaser, Saueskinn - og skinnjakker: Dette må være min favoritt, jeg elsker det. Jeg tipper de fleste har en parkas fra i fjord, og den kan dere nok bruke i år også. Jeg skal hvertfall bruke min et år til. Det jeg virkelig ønsker meg i høst er en Acne Velocite jakke, som ser så utrolig god ut (men aaalt for dyr).

Fuskepels: Jeg kjøpte meg en brun hærlig jakke i fjord, på Bik Bok. Og til Madelen har jeg skaffet en pels vest, hun har også en hvit pelsjakke da.

Indianerstilen: Hvem elsker vel ikke fjær og frynser både her og der?! Jeg syns det er råå kult, og kommer nok til å kjøpe meg noen flotte indianer-aktige plagg.

Jordfarger: Brunfarger, sennepsgul, rustrødt og grønnsaksnyanser. Jeg elsker disse fargene, det er så typisk høst. Den farger jeg ikke klarer å føle meg helt vel i er sennepsgul, men jeg har uansett lyst på det sennepsgule skjørtet fra Acne.

Blonder: Dette er noe jeg forbinder veldig med sommer, men jeg har en kjole som jeg kommer til å bruke flittig i høst også. Det er jo utrolig fint da, så jeg er bare glad det følger med oss utover høsten.

Poncho: Dette syns jeg er utrolig stilg på de som passer med det. Jeg har enda ikke prøvd en selv, så jeg vet ikke om jeg passer det. Jeg føler ikke det er helt min stil! Men dette er hvertfall et must i høst da..

Knit genser- og cardigan: Dette må være det som står høyest på ønskelisten min, for her er det ikke nok med en. Jeg kjøpte meg en ganske stilig en i Mars, men jeg vil ha maange. Aller høyest står et par knit gensere fra Acne + den orange cardiganen som alle snakker om. Jeg liker de litt dyrere variantene fordi de har såå mye bedre stoff, og holder deg varm mye lenger enn en fra for eksempel Bik Bok eller Hm.

 

Autumn wishes

 

 


6 kommentarer

kjempe fin blogg du har, kommer til og titte innom her noen ganger:-)

Anette K. Sørheim

30.aug.2011 kl.21:25

digger det! :)

Charlene

30.aug.2011 kl.21:29

Det er så mye fint i høst :D

Eline Christine

30.aug.2011 kl.21:44

liker!:D

Silje Lilleås

30.aug.2011 kl.23:10

Jeg gleder meg litt til høsten nå jeg! :D

Line

01.sep.2011 kl.15:21

Nice! :D

Skriv en ny kommentar

hits