<< TILBAKE
Iselin - mommy, fashion.

19, Bergen

Hei! Jeg heter Iselin og er 19 år. Bor sammen med min kjæreste og unge på to år. Her blogges det om mammalivet, hverdagen og mote.Design av


Cathrine // TropicalMango


-----------------------------------------------

ANNONSER


Iselin Stølheim - Mylovebasket.com

Cute oneNå som det bare blir kaldere og kaldere ute, så er det vel på tide å tenke på luer, votter osv. Jeg fant denne utrolig søte Hello Kitty luen på Alexandalexa.com. Jeg tenkte med en gang at det er denne luen Madelen skal få i høst! Hun elsker jo Hello Kitty, så denne var midt i blinken. Og siden den er litt dyrere så sitter den bedre på hode, ikke sånn som de fra Hm som sklir opp hele tiden (utrolig bale).

Hvilke ytterklær har ska dere kjøpe i år? Jeg trenger hjelp til å finne den beste dressen, så hvilken er best?

 

Jeg har forresten får spysyken, så det er flotte greier. Jeg våknet i natt med intense magesmerter, det føltes som rier (helt sant). Jeg klarte ikke stå oppreist når de kom, jeg bare falt i bakken. Var en stund jeg vurderte å ringe ambulanse faktisk, for det var utrolig merkelig. Men så begynte jeg å spy, og det gjorde jeg igrunn resten av natten. Magesmerten har gidd seg litt nå, men det kommer enda i perioder! Utrolig merkelig omgangsyke må jeg si, andre som har hatt det sånn når de har hatt det?
Håper bare ikke Madelen får det, det er så utrolig kjipt!

4 kommentarer

Kristina, mamma til en Prins!

31.aug.2011 kl.18:29

hadde det rett før julaften og da måtte jeg få morfinsprøyte for smertene=/ Det var en ny og værre omgangssyke som kom den jula, så viruset fins vel enda dessverre..

Anoma Larsen: mote & makeup

31.aug.2011 kl.22:25

hadde akkurat det samme under svangerskapet, midt i svangerskapet og dagen jeg fødte! merkelig :p

Anoma Larsen: mote & makeup

01.sep.2011 kl.10:13

sv; hadde jeg gjort! men det var i hvertfall sånn "anfall" jeg hadde når jeg var gravid :p

Line

01.sep.2011 kl.15:16

Kjempesøt lue!

Skriv en ny kommentar

hits