<< TILBAKE
Iselin - mommy, fashion.

19, Bergen

Hei! Jeg heter Iselin og er 19 år. Bor sammen med min kjæreste og unge på to år. Her blogges det om mammalivet, hverdagen og mote.Design av


Cathrine // TropicalMango


-----------------------------------------------

ANNONSER


Iselin Stølheim - Mylovebasket.com

VET ALLE DETTE??

Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om cherroxer til barn, for jeg ser ofte noe som irriterer meg veldig. Det er at det er noen barn som bruker cherroxer som vintersko, og dette er jo helt feil. Visste alle at man aldri skal gå med cherroxer viss det er under 2-3 minus ute? At man bare skal bruke cherroxer i slapse vær?

De fleste cherrox støvler er laget av pcv-materiale. Det er noe som er billig å lage og isolerer dårlig. Denne skoen puster ikke, og den er laget i plast. Dette er noe som medfører at barna blir kaldere på foten, enn hva de hadde blitt uten skoen på. Det er derfor man skal bruke andre vinterstøvler når det er kaldt ute, som Gore-tex-støvel for eksempel.

jeg lærte dette på skolen, når jeg gikk barne-og ungdomsarbeider. Og nå som jeg fant en artikkel om dette på Foreldre og barn, så måtte jeg bare ta det opp. Jeg har også sett mange barn bruke cherroxer når det har vært mange minus grader ute, og det er ikke bra. Jeg ønsker å formidle dette til flest mulig, for det er utrolig viktig at barna holde seg varme på føttene.

Dere kan lese artikkelen her.Her er eksempel på vintersko som tåler kulde. Alle disse har fått bra annmeldelser i tester (Ecco også). Madelen har hatt to par Ecco sko, og et par med Geox GTX (Gore-tex). Jeg er helt klart mest fornøyd med Ecco når det gjelder å holde på varmen. Vi kjøpte Geox fordi de var lettere å få på en liten fot (Madelen var bare et år da vi kjøpte de). Vi kjøpte først et par Ecco, men de var trangere og dermed ikke like lette å få på henne når hun ikke kunne gå selv.

I år har vi tenkt å gå for den første skoen på bildet, siden det er den som har fått best i alle tester jeg har lest. Vi skal også kjøpe en sånn Viking Thermo, så hun kan ha på varmere slapse dager.

 

Visste dere dette? Hvilke vintersko liker dere best?

2 kommentarer

Tusen takk for din kommentar!jeg er veldig trist siden min mor døde på utøya skytinga :( men det gjør ingenting siden eksdama også døde HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA

Carina - - Mamma til Lucas

31.aug.2011 kl.22:09

Drøy kommentar over her. herregud.

Men ja. er så enig med deg. Cherrox som vintersko funker dårlig. styggeste jeg ser. Samme med støvler. Det går i regnvær. Men det er jo ikke litt behagelig å ha på beina til vanlig. Hvorfor skal da unga tasse rundt i de hele tiden..

Skriv en ny kommentar

hits