<< TILBAKE
Iselin - mommy, fashion.

19, Bergen

Hei! Jeg heter Iselin og er 19 år. Bor sammen med min kjæreste og unge på to år. Her blogges det om mammalivet, hverdagen og mote.Design av


Cathrine // TropicalMango


-----------------------------------------------

ANNONSER


Iselin Stølheim - Mylovebasket.com

Alt på en gang da

Nå har jeg hatt en lang bloggpause, og det har vært herlig. Jeg tenkte jeg skulle ikke begynne helt på fullt enda, men jeg fikk plutselig en trang til å blogge. Ikke det at det har skjedd så mye, at jeg bare MÅTTE blogge om det, men jeg bare følte for det idag. Grunnen til at jeg har en bloggpause er for å prøve å stresse litt mindre, for det blir jo alltid litt stress med bloggen, selv om det er noe jeg elsker.

Etter vi kom hjem fra syden så har jeg vært utrolig trøtt. Så trøtt at jeg faktisk har vurdert å gå til legen, for det er ikke normalt. Jeg kan sove i flere dager jeg, viss jeg hadde hatt sjansen til det. Helt merkelig! Ellers har jeg vært på jobb, og bare gjort helt vanlige hvertdags aktiviteter.

Jeg har fått meg en liten bror den siste tiden da, og det er jo stort! Han ble født 18. September, og er 20 år yngre enn meg, hehe.. Det er jo litt morsomt da! Madelen har fått en onkel som er nesten 3 år yngre enn henne. Men han er helt nydelig, og er en kjempe søt liten gutt.Madelen sovnet med DS`n i hendene, søta <3

Kim tenker på hva navnet han skal bli.. han kom opp med at han passet til å hete Jet (noe det ikke blir).Madelen var mer opptatt av seg selv, og syns ikke det var så gøy dette her. Han kunne jo ikke leke med henne. Mye mer spennende med Tante Ailin!

 

Hva skjer hos dere?

 

Én kommentar

Lisbeth & Rebekka

03.okt.2011 kl.07:42

Søte unger :)

Skriv en ny kommentar

hits