<< TILBAKE
Iselin - mommy, fashion.

19, Bergen

Hei! Jeg heter Iselin og er 19 år. Bor sammen med min kjæreste og unge på to år. Her blogges det om mammalivet, hverdagen og mote.Design av


Cathrine // TropicalMango


-----------------------------------------------

ANNONSER


Iselin Stølheim - Mylovebasket.com

Navne merking - den smarte

Hva bruker du for å markere klær, sko osv. i barnehagen/skolen? strykelapper..? Klistrelapper..? ..eller kanskje du bruker tusj?

Hva i alle dager er vitsen med å gjøre det så utrolig vanskelig da. Jeg har selv prøvd alle de over, og den eneste som faktisk holder litt er strykelappene. Men det er jo så utrolig bale, og tar evigheter. Hvem gidder å ta frem strykejern hver gang barnet får seg en ny lue liksom.

Jeg var så heldig å fikk teste dette stempelet. Det er et personlig stempel som du velger hva som skal stå på. De tåler opp til 90 graders vask og holder i maaange vask. Og når det begynner å gå litt bort så er det bare til å stemple på nytt. Jeg har brukt dette nå i nesten to måneder, og er super fornøyd.

Link!

Hva bruker du?
Har du prøvd dette? Skal du?

6 kommentarer

Anniken

02.okt.2011 kl.17:40

Jeg bestilte stempel til barnehagestart - og er ikke fornøyd. For det første så har gutten mange mørke klær, og da er det ikke noe vits å stemple! Så jeg bruker ofte tusj å skriver forbokstaven pluss første bokstaven til etternavna på strykelappen eller den på den lyseste plassen på plagget :) Har også klistremerker, og strykelapper [som jeg enda ikke har prøvd].

mammawesterheim

02.okt.2011 kl.19:57

Så genialt! Her har vi bare skrevet med sprit tusj på tøylappen :P! Har ikke giddet å sittet flere timer med de der stryke lappene :P

Marie ♥

02.okt.2011 kl.22:24

tøft, veldig smart! :D

Anette K. Sørheim

02.okt.2011 kl.23:22

mamma limer ofte på sånne hun også :)

Nikky

03.okt.2011 kl.11:41

nice:)

Maria ¤ Mote og fotografi

03.okt.2011 kl.12:58

stilig! :-)

Skriv en ny kommentar

hits