<< TILBAKE
Iselin - mommy, fashion.

19, Bergen

Hei! Jeg heter Iselin og er 19 år. Bor sammen med min kjæreste og unge på to år. Her blogges det om mammalivet, hverdagen og mote.Design av


Cathrine // TropicalMango


-----------------------------------------------

ANNONSER


Iselin Stølheim - Mylovebasket.com

Lørdags turen

Jeg har jo helt glemt å skrive om hva vi gjorde på Lørdag, så da gjør jeg rett og slett det nå. På Lørdag var det jo faktisk fint vær, og det måtte vi jo nesten utnytte. Så jeg bakte pizzaboller, mens Kim gikk på butikken å kjøpte inn litt brus og snacks. Vi tok med oss alt og tok en tur i skogen. Vi spiste maten vår, og gikk en lang tur etterpå. Det var kjempe koslig, og må garantert snart gjentas. Vi fant en liten huske inne i skogen, og den elsket så klart Madelen (og Kim.. haha). Vi var ute i over 3 timer, noe som ikke er så veldig likt oss. Vi hadde nok vært lenger ute, hadde det ikke vært for at Madelen trakket i en myr og ble kliss våt over støvlene sine.Beklager dårlig kvalitet på bildene, men jeg hadde bare med meg kompakt kamera.

 

Idag er vi syke, jeg og Madelen. Jeg var syk i går også da, såå jeg regner med jeg har smittet henne. Men sånn er det vel bare å jobbe i barnehage, med ekstremt dårlig immunforsvar. Så nå tenkte vi at vi skulle reise ut til mamma, og få pizzabaguetter. Jeg syns det er så bale å være hjemme alene med Madelen, når jeg begge to er syke.

 

 

4 kommentarer

Lena

06.okt.2011 kl.13:28

ha en fin dag
Fine bilder og en veldig søt lita jente! :)

brokenaron

06.okt.2011 kl.17:31

Ser ut som dere har hat en kjempefin tur :) Og god bedring til dere begge :)

Friiiida

07.okt.2011 kl.12:12

Tusen takk for din kommentar!

Sykt søte jente <333 Ser litt gøy ut og komme seg litt ut nå :) :P

Skriv en ny kommentar

hits