<< TILBAKE
Iselin - mommy, fashion.

19, Bergen

Hei! Jeg heter Iselin og er 19 år. Bor sammen med min kjæreste og unge på to år. Her blogges det om mammalivet, hverdagen og mote.Design av


Cathrine // TropicalMango


-----------------------------------------------

ANNONSER


Iselin Stølheim - Mylovebasket.com

Blogg

Ny blogg - startet på fullt

Hei hei!

Jeg vet jeg har vært litt frem og tilbake, og prøvd en del blogger den siste tiden. Men nå har jeg altså startet på ny blogg på blogg.no (platformen jeg alltid vender tilbake til).

www.iselinbst.blogg.no

Off to Turkey

Nå reiser vi til tyrkia, så det blir nok lite med blogging denne uken. Ønsk meg god tur :D

Mobilblogg: slåst med meg selv

Jeg bare sier det, treningsballer er ikke trygt :p jeg tenkte jeg skulle klare å ta i mot ballen med knyttneven, og det endte med at jeg slo meg selv midt under øye. Var ikke noe godt kan jeg røpe. Jeg har fått en del rare blikk idag, av folk som sikkert har trodd jeg har blitt slått ned eller noe.

The color of meLite blogglyst for tiden! Så det blir ikke så mye blogging med meg, skal prøve et innlegg om dagen da, for deres skyld :)

Nydelige sanger dedikert til ofrene på Utøya/Oslo

 

 

 

Disse sangene er virkelig verdt å høre. Det er tre fantastiske sanger som er laget til hendelsen på Utøya og i Oslo, den 22. Juli 2011.

Jeg er så utrolig glad min søster, pappa og min stemor reiste litt videre den dagen (og ikke stoppet på campingen rett attmed, som de egentlig skulle).

Disse bloggene leser jeg, og nå trenger jeg din!

Nette Nestea

Nette Nestea (Anette Haga) har en utrolig bra blogg. Hun blogger om både mote og hverdagsliv. Ofte så kommer et par andre innlegg også, for eksempel om reise. Nett nå er hun på reise i St. Thomas, Karibien (og jeg er ikke missinlig i det hele).  Verdt å ta en titt!


Ulrikke LundUlrikke Lund sin blogg har lenge vært favoritten, så utrolig inspirerende blogg. Jeg elsker stilen til Ulrikker, og hun er utrolig tøff. Hun lever drømmelivet (hvertfall mitt), nett bodd i NY, har egen nettbutikk osv. Denne bloggen anbefaler jeg virkelig at dere tar turen innom.


Silje HelenDette er den beste mamma bloggen jeg vet om! Silje Helen er bare 20 år, og er mamma til to små nydelige jenter. Hun blogger om hverdagen deres, og hvordan det er å ha to små søte. Jeg leser denne blogger hver dag, og dette er nok en av de eneste bloggene jeg leser all tekst på (i hvert innlegg).


LivingdollElise sin blogg er den jeg har lest lengst. Hun har en stil som jeg elsker, og blir utrolig inspirert av. Hun blogger om alt fra outfits og designere til reiser og fester. Jeg tipper alle har hørt om hennes blogg, men jeg må anbefale den for det om.


By CelinaCelina har hovedsaklig en sminkeblogg, og anbefaler og tester i masse vis. Denna jenta har det perfekte liv, hun har bosatt seg i Monaco med kjæresten. Hun utenlands en gang i uka omtrent, og da er hun på shopping med kjæresten gjør forretninger. Hun skriver ikke så ofte, men viss du er ute etter noen bra sminke tips, så anbefaler jeg å ta turen innom.


FashiontoastNoe mer inspirerende enn dette skal du lete lenge etter. Denne jenta har stil og mer enn det. Hun skriver på engelsk, men bildene hennes er til å dø for altså. Dette er en av mine to super favoritt blogger!


Intrigue me nowDette er bloggen jeg skrev om for en liten stund siden! Dette er altså min favoritt blogg! Jeg elsker det at hun har både mamma blogg og syyykt bra stil. Jeg blir så inspirert av henne, hun er råå!


Jeg leser noen andre blogger også fast (nesten hver dag), for eksempel fotballfrue, leneorvik, dagensoutfit og noen andre.

 

Leser dere noen av disse bloggene fast?

Jeg vil gjerne ha noen blogger å lese i ferien, er ikke så alt for fint vær at det gjør noe.

 

 

Den sterke historien til Prableen Kaurs

Jeg har nett lest bloggen til Prableen Kaurs, som var ute på Utøya da det forferdelige skjedde. Hun skriver og skildrer hver minste ting han har sett og opplevd i går og igjennom natta. Dette er en av de sterkeste historiene jeg noen gang har lest.

Dere kan lese det her !

Terrorangrep mot Oslo

Jeg tipper alle nå har fått med seg det som har skjedd i Oslo og på Utøya idag. Det er helt grusomt, jeg har ikke ord. At noen kan finne på noe sånt! Nå sitter jeg og ser på nyhetene på tv, og det ser virkelig ut som en krigssone.Vi som reiser til Oslo om 8 dager, må si jeg er litt redd for å reise. Men håper ting har roet seg på en uke!

Mine tanker går til de rammede og deres nærmeste!

Mobilblogg; new

Har fått min søte nye iPhone mappe, elsker den. Fre ebay.com

Mobilblogg

Idag har vi slappet av på stranden fra klokken 12 til 20, og det har vært så hærlig. Det må ha vært den fineste dagen som har vært i sommer, elsker det! Syns vi kan få flere av disse altså.

Jeg har faktisk badet fire ganger idag, og det har vært så deilig. Jeg har til og med fått litt farge. Madelen har kost seg kjempe mye, og har vært i supert humør i hele dag. Men jeg merket hun har brukt mye energi, hun sovnet på 2 min når vi la henne for kvelden.

I morgen er det siste dagen i barnehagen for meg og madelen, det skal bli godt med ferie i tre uker :)

Hva skal dere i ferien?
Har dere hatt fint vær idag?

Kos med is

Jeg og Madelen var nett en tur på butikken i det hærlige været. Vi kjøpte oss is og litt annet snacks. Nå er vi klar for bursdagsfeiring til en veninne av madelen, Linea.

Første innlegg på blogg app

Nå har jeg nett lastet ned blogg appen på min kjære iPhone, og tenkte at jeg bare måtte prøve den ut.

Nett nå sitter jeg på gulvet med madelen ute i Fusa. Vi skal på familie middag idag, så blir nok ikke noe mer blogging før i kveld.

Andre som har testet blogg appen?

Lese din blogg?

I`m bored!... så, jeg tenkte jeg kanskje kunne lese noen bloggen. Så viss du har en bra blogg, eller vet om en bra blogg så er det bare til å skrike ut.  Jeg er fortsatt mest interessert i mote-, sminke-, mamma- og intereiør blogger.


Viss du vil være så snill å stemme på Madelen i Lano Konkurransen, så blir jeg kjempe glad. (LINK)

 

Si fra om du har stemt da, så jeg kan skrive en liten takk til deg :)

 

Folgefonna Ungdomsfestival 2011

Heisann! 

 

Iselin og Kim er som sagt på vei til Oslo nå. Iselin har ingen muligheter til å blogge, så da hiver jeg innpå et innlegg for henne. Jeg heter Malin, er tanta til Madelen, og søsteren til Kim :-)

 

Hadde ikke så mye på tankene nå, så da reklamerer jeg heller litt på bloggen hennes. Mohaha..                 

 

25-26 juni, arrangerer vi ungdommer i Jondal en ungdomsfestival for alle på 14 år og oppover. Her kommer det mange artister, blandt annet; Erik og Kriss, Datarock, Bluegem, Forza, Freddy Caused Pain og mange andre! 

 

I tilegg blir det diskotek på lørdag, aktiviteter og mye morro!

Om dette høres artig ut, kan du stikke innom hjemmesiden til festivalen her - Og delta/lese mer om dette, på Facebook. 
- Malin

Favoritter -Min favoritt må være Norske Rebecca. Det er jo om hvem som inspirerer deg til å vise leggene, og jeg blir ikke inspirert til å vise leggene når jeg ser alle andre rundt meg har supertynne, perfekte legger. Så jeg stemmer på Rebecca, som ser helt nydelig ut i den fine kjolen fra Acne også :)

 

Hva er din favoritt? Gå inn HER for å stemme.

Lese din blogg?

Jeg har lite å gjøre på i kveld/natt, men jeg orker ikke legge meg. Derfor lurer jeg på om du har en bra blogg jeg kan lese? Viss ikke du har blogg, leser du noen bra blogger? Jeg tenkte jeg kunne legge ut de bloggene jeg leser fast. Så viss dere trenger noen nye blogger å lese, er det bare å ta turen innom.

Nettenestea.com - mote og hverdag

Fotballfrue.no - hverdag, mote, trening, oppskrifter osv

Ulrikkelund.com - mote

Mallo88.blogg.no - sminke

Julianyl.blogg.no - hverdag og mote

Maalinkristiansen.blogg.no - mange fine outfit

Siljemilf.blogg.no - verdens beste mammablogg

Dagensoutfit.co - outfit (det sier seg vel selv, hehe)

Leneorvik.modette.no - mote og hverdag

Livingdoll.modette.no - mote og litt hverdag

Cathinthecity.modette.no - mote og hverdag

Moniquelund.modette.no - mote og hverdag

Thea.modette.no - mote

Marlenefjelltundyb.blogg.no - reise, mote og annet

Siljebredesen.com - studerer moteledelse i New York (min største drøm)Håper dere kan kose dere med mine faste blogger :) Så kan jeg kose meg med deres blogger!

Topplista - min mening

Tcmn - Denne bloggen er en av de jeg leser fast. Jeg syns hun har blitt utrolig flink til å blogge etter at hun kom høyere opp på topplista. Man merker jo at hun ikke er så gammel, men hva gjør vel det når hun har en spennende blogg?
Jeg syns hun har bra design og bra bilder, det er jo det som gjør at man vil lese videre på en blogg.

Julianyl - Jeg leser Julia sin blogg også fast, men syns hun har tapt seg litt i det siste. Men jeg forstår henne godt da, er ikke like lett å få tid til bloggen hele tiden.

Rachealnordtomme - Jah.. hva kan man si?.. Dette er en blogg for de som bare liker trening, så dette er ikke helt meg. Kjedlig design! Og er det noe alle toppbloggerne burde hatt så er det er bra design.

Andreabadendyck - Et stort pluss hos denne jenta er bildene, hun har fantastiske bilder. Men jeg tror rett og slett jeg er litt for gammel for denne bloggen, hadde jeg vært 13-14 så hadde dette sikkert vært min favoritt.

Tuvaw - Denne jenta har kommet seg! Nå er denne bloggen blitt en av de jeg leser fast, så jeg liker henne.

Karolineberget - Paradise.. Trenger jeg si mer? Jeg takler ikke det programmet!

Linni - Liker ikke bloggen i det hele tatt, dårlig design og kjedlig innhold. Men jeg syns at personligheten til denne dama er søt da, selv om hun er "litt" blond!

Siljemilf - Min absolutt favoritt mammablogg! Syns denne dama er en utrolig flink mor, og en utrolig sterk jente! Jeg liker virkelig Silje og ikke minst lille søte Celine.

Marenkallhovd - Har lite kjentskap til denne bloggen, men syns ikke nett at innholdet var så veldig spennende. Og designet var kjedliig!

Paradisepanky - wtf?? Hva gjør dette på topplisten.. Tragisk!

 

Har bare tatt for meg topp 10 her, gidder ikke ramse opp hele topplista, hehe. Dette er min meining, og det er ut i fra hva jeg liker å lese om.

Leser du noen av disse? Hvilke blogger leser du?

HELP ME!! Hvorfor er det sånn?

Er det noen som har greie på design?

Nå har Malin fikset designet mitt i Explorer, og når jeg skal se på det i firefox så ser det helt laim ut. Hvorfor er det sånn? Ser dere det også, eller er det bare i min firefox det er noe galt?

Jeg orker ikke bruke explorer til vanlig, bare fordi bloggen er føkket :\

Kontakt

Har dere spørsmål angående bloggen, eller om noe annet? Eller har dere ting dere vil spørre om som kanskje ikke passer seg å publisere offisielt?

Da kan dere sende en mail til Iselin_stolheim@live.no

Dere kan også legge meg til på Facebook, der jeg heter Iselin Berge Stølheim. Jeg godtar ikke hvem som helst, så gi meg en lyd viss du legger meg til.JEG VIL LESE DIN BLOGG!!

Jeg leser mange blogger, men det er noen jeg leser omtrent hver eneste dag. Og her får du en liste over dem:

Silje Helen

Mallo88

Julia Nyland

Zandra

Livingdoll

Iselin

Frknille

Therese

Keinapel


Jeg vil gjerne ha flere blogger å lese. Skriv ned bloggadressen din og hva du skriver om på bloggen.

Design og header

Nå har jeg laget meg en ny header, og prøver å få den til å passe inn. Jeg får det ikke helt til, den blir skjeiv på en måte, som dere sikkert ser. Aner ikke hva jeg kan gjøre jeg, noen som kan dette?
Jeg har også fikset litt på designet mitt. Fikset meny og overskriftene mine. Er ikke noe proff på dette, men vil lære meg til med det. Så gidder ikke bestille design av andre, da lærer jeg jo ikke noe.
Men tar gjerne imot tips fra dere som kan dette altså :) Hadde vært koslig!
hits