<< TILBAKE
Iselin - mommy, fashion.

19, Bergen

Hei! Jeg heter Iselin og er 19 år. Bor sammen med min kjæreste og unge på to år. Her blogges det om mammalivet, hverdagen og mote.Design av


Cathrine // TropicalMango


-----------------------------------------------

ANNONSER


Iselin Stølheim - Mylovebasket.com

Fashion

Isabel Marant FW11Isabel Marant FW11

Høst trender 2011

Siden jeg ikke er så flink til å blogge for tiden, så tenkte jeg at jeg kunne lage et lite innlegg om årets høsttrender, høres ikke det bra ut?

Denne høsten er mye av inspirasjonen hentet fra 60 tallet, hvor kult er ikke det liksom??! Jeg er hvertfall helt forelsket i høstens nydelige stiler. Det er mange av stilene fra vår/sommeren som fortsatt følger med oss inn i høst, som colorblocking, skinnjakker, blonder.. Jeg tenkte jeg kunne ramse opp de stilene jeg liker best her og nå.

 

Parkaser, Saueskinn - og skinnjakker: Dette må være min favoritt, jeg elsker det. Jeg tipper de fleste har en parkas fra i fjord, og den kan dere nok bruke i år også. Jeg skal hvertfall bruke min et år til. Det jeg virkelig ønsker meg i høst er en Acne Velocite jakke, som ser så utrolig god ut (men aaalt for dyr).

Fuskepels: Jeg kjøpte meg en brun hærlig jakke i fjord, på Bik Bok. Og til Madelen har jeg skaffet en pels vest, hun har også en hvit pelsjakke da.

Indianerstilen: Hvem elsker vel ikke fjær og frynser både her og der?! Jeg syns det er råå kult, og kommer nok til å kjøpe meg noen flotte indianer-aktige plagg.

Jordfarger: Brunfarger, sennepsgul, rustrødt og grønnsaksnyanser. Jeg elsker disse fargene, det er så typisk høst. Den farger jeg ikke klarer å føle meg helt vel i er sennepsgul, men jeg har uansett lyst på det sennepsgule skjørtet fra Acne.

Blonder: Dette er noe jeg forbinder veldig med sommer, men jeg har en kjole som jeg kommer til å bruke flittig i høst også. Det er jo utrolig fint da, så jeg er bare glad det følger med oss utover høsten.

Poncho: Dette syns jeg er utrolig stilg på de som passer med det. Jeg har enda ikke prøvd en selv, så jeg vet ikke om jeg passer det. Jeg føler ikke det er helt min stil! Men dette er hvertfall et must i høst da..

Knit genser- og cardigan: Dette må være det som står høyest på ønskelisten min, for her er det ikke nok med en. Jeg kjøpte meg en ganske stilig en i Mars, men jeg vil ha maange. Aller høyest står et par knit gensere fra Acne + den orange cardiganen som alle snakker om. Jeg liker de litt dyrere variantene fordi de har såå mye bedre stoff, og holder deg varm mye lenger enn en fra for eksempel Bik Bok eller Hm.

 

Autumn wishes

 

 


Make it all pink

Et plagg, tre antrekk

Back to school/work

 

 

Casual

 

 

Blue Party

 

 

Jeg har satt sammen tre forskjllige antrekk, der jeg har brukt Acne jakken i alle. Jeg kunne godt tenke meg alle disse tingene, og elsker disse lookene. Klikk på de små bildene for å komme til produktet (husk at det finnes nok i mange andre nettbutikker også, her er det polyvore som har linket).
Kunne dere gått med noe av dette?

By Malene BirgerBy Malene Birger, kjøpt på salg faktisk. Jeg elsker den, den er så praktsik! Nå slipper jeg å lete etter penger i en evighet når jeg skal betale noe.

Carven Resort 2012Mine favoritter! Mange fine plagg i denne kolleksjonen, er du ikke enig?

Beautiful Jana KramerKjolen hennes er fra Rachel Gilbert (kilde thevougediaries).

 

Balmain resort 2012

Jeg elsker hele denne kolleksjonen. Det er så mange fine mønster.. jeg vil ha alt jeg! Se hele kolleksjonen her

ACNE HYDEDette må være den smarteste vesken jeg har sett. Utrolig kjekk å ha med seg på ferie viss man har liten plass. Jeg vil ikke nett si den var så veldig vakker når den var utbrettet, men likevel så var det noe med den jeg likte. Denne praktiske Acne Hyde veksen kan du hvertfall skaffe deg på Acnestudios, til en litt stiv pris etter min menin (for en sånn veske liksom).

Oscar de la Renta -

Her er mine favoritter fra kolleksjonen.
Liker dere det?


New Jeffrey Cambell -

Nå har Nelly fått inn mange nye modeller av Jeffrey Cambell, og det er så mye fint. Det er enda flere som kommer denne uken. Jeg er utrolig glad i Jeffrey Cambell, de har så unikt design.

 

Dere må også huske at nå er det fri frakt på Nelly, så dette er jo den perfekte tid å bestille seg noen god biter på.

 

Klikk på banneret i siden, for å komme til Nelly!Hva er din Jeffrey Cambell favoritt?

Gina Tricot Exclusive -

Andre enn meg som er fan av Gina Tricot sin Exclusive kolleksjon? For jeg elsker den!
Skal dere sikre dere noen godbiter?

Hvilken kjole? -

Jeg skal hvertfall ha den fjerde kjolen, men jeg vil ha en til. Hvilken syns dere jeg burde velge?Denne toppen skal jeg hvertfall ha, den er nydelig!

Jeg har også fått to pakker i posten idag, så det skal jeg vise dere senere. Jeg skal bare lade kameraet mitt først.

 

Toll og avgifter fra Net-a-porter

Jeg lurer på hvor mye ekstra som kommer i toll og andre avgifter viss jeg bestiller fra Net-a-porter.com ?
Er det 25% av varen? Eller er det enda mer enn det.

Nå er det altså snakk om at jeg skal bestille veske da, og jeg har hørt at det er tollfritt??

Trenger deres hjelp her nå :)


hits