<< TILBAKE
Iselin - mommy, fashion.

19, Bergen

Hei! Jeg heter Iselin og er 19 år. Bor sammen med min kjæreste og unge på to år. Her blogges det om mammalivet, hverdagen og mote.Design av


Cathrine // TropicalMango


-----------------------------------------------

ANNONSER


Iselin Stølheim - Mylovebasket.com

Inspo

Make it stylish

With a perfect dash of pink

Date Night

 

What do you think?

InspirationI like it!

 

Jeg skal dele innkjøpene mine fra Oslo med dere, jeg har bare ikke kommet så langt. Jeg har fått tatt bilder av noe av det, men det er mye som er til vask nå. Men det skal komme.. både det jeg har kjøpt meg og det Madelen har fått seg av klær.

Japan LoveI can`t ignore it!

Favorite blog

Min absolutt favoritt blogg er Intriguemeno.blogspot.com. Denne bloggen er inspirasjon til tusen, og jeg bare elsker stilen hennes. Hun har også en nydelig sønn, som så klart også har de perfekte antrekk. Dette er både en mamma blogg og mote blogg (mest mote). Hun har de nydeligste bildene, så jeg kan sitte å bla i bloggen i evigheter.

Jeg kunne lagt med såå mange bilder, men det får vel hode med disse fire.

Andre som leser bloggen hennes?

LEVI`S
weheartit.com
Inspiring details

Bilder lånt fra Stockholm streetstyle

Beste gutteblogg

Bryanboy.com.. ååh, som jeg elsker den bloggen.

For å være helt ærlig så er jeg ikke helt fan av gutter som går sånn kledd. Men likevel bare jeg digger jeg stilen hans, den passer han så bra. Jeg syns han har en utrolig bra fashion blogg, og det er veldig få gutter som har det. Han er liksom bare hærlig på sin måte!

Andre som leser bloggen hans?

Shu Mei - the beautiful oneJeg må si jeg syns hun er helt nydelig, og har en rå fin stil.

Hva syns dere?


Jeg har ikke hatt noe tid til bloggen hverken idag eller igår. I går så sov jeg sammen med de eldste barna i barnehagen, og da hadde jeg ikke noe nett. Det  var på en måte litt deilig å ikke være på dataen, men jeg får helt abstinenser da, hehe (freaker hvertfall litt ut).

Idag har jeg vært på jobb til klokken tre, og når jeg kom hjem så hadde vi ikke nett. Alt strømmen var visst gått borte i kvam, og da ble det ingen internett på oss heller. Men nå har jeg endelig fått nett, jeeei :D
Har ikke tatt noen bilder idag, jeg har rett og slett ikke hatt tid til det. Derfor ble det et par bilder av den vakre damen over, håper det ikkje gjør noe.

 

Hva har dere gjort på idag?

Veske dillaHva er din favoritt?

Jeg kunne gjerne hatt alle sammen, men har et par favoritter innn Mulberry, Miu Miu og Wang.

color blocking


Andre som liker trenden?


latest inspo


Etter gammelt...!
Jeg har ikke hatt noe inspirasjons innlegg på lenge nå, så jeg tenkte det var på tide. Jeg får hvertfall inspirasjon fra dette idag, kanskje du også? 

 

Vil du gi din stemme på Lano Ungen min, klikk her

 

Tusen takk på forhånd! :)

Zara lookbook - gotta love it

Zara.com

dagens inspo -
Idag har jeg vært på jobb, så jeg er litt sliten. I tillegg hadde jeg meg en trenings økt når jeg kom hjem, så da ble jeg i grunn bare enda mer sliten (selv om det føles utrolig godt også). Ikke så mye å skrive om idag, men nå skal jeg hoppe i dusjen, bake en kake (til konfen til Malin) og se på film med Kim.

Hva har dere gjort idag?

Mad love -

One word; Beautiful

Beautiful models -
Nydelige Siri Tollerød. Hun er bare 22 år gammel, og hun er NORSK (det er noe vi kan være stolt over). Hun har blant annet gått modell for Chanel og Dolce and Gabbana, og prydet forsiden på Elle og Vouge i mange land.
Bianca Balti er en av de mest suksessrike modellene i verden. Hun har jobbet med de fleste designere i verden, og fotografen til hennes siste shoot var Karl Lagerfelt
Supermodellen Lily Cole må da ha drømmelivet. Hun er både skuespiller, og modell. Når hun ikke spiller sammen med Johnny Deppe og Colin Farell, så er hun på forsiden på et eller annet stort mote magasin. Hun har også vært med i kampanjer for Marc Jacobs og Louis Vuitton.
Arizona Muse er helt nydelig syns jeg. Hun er en av verdens mest kjente supermodeller, og hun er mamma. Dette er det jeg kaller en perfekt modell, og hun er virkelig noe å se opp til.
Norske Miriam Blix er enda en super norsk modell. Hun har allerede en modell karriere, men satser nå på musikken (som jeg ikke har hørt enda, men den er nok topp).
Hanneli Mustaparta er nok et stil ikon for mange av dere, og også et av mine. Men hun er også en helt nydelig modell. Hun bor også i New York, noe som er en av mine store drømmer.
Rosie Huntington er en av de perfekte modellene for Victoria Secret, og har en fantastisk karriere (ikke rart med den utstrålingen da). Hun har også vært på forsiden av Vouge og mange andre store mote magasiner.

Hvem liker dere best?

Jeg liker dem alle jeg, så dette er vanskelig. De er alle nydelige på hver sine måter. 


The day after the day -

Idag orker jeg ikke noe mer enn en liten inspo. Var ute i går, og har vært dårlig i hele dag. Ikke var det så veldig gøy ute heller, så det var ikke verdt all den spyingen, heh. Det blir hvertfall lenge til neste gang, det er sikkert og visst (jeg sa visst det sist også.. meeen, vi får se).

Nå skal jeg se Road Trip, selv om jeg har sett den tusen ganger før. Har egentlig ikke flyttet meg så langt bort fra sofaen idag, og har heller ingen planer om det. 
Madelen har ikke vært helt seg selv idag, tror ikke hun er helt i form. Håper hun kommer seg til i morgen, er så bale for henne å være syk.

Er det flere som var ute på påskedans, eller noe i den dur?
Liker dagens inspo?

Time for some easter inspo -

Ble du inspirert?

Stockholm streetstyle -
love <3


some friday inspo -


Some friday inspiration.


Jeg er syk enda, så har desverre vært lite blogging. Håper jeg blir bedre utover kvelden!

inspo -want summer -

I love Chanel -
//agree?

black`n white -Nå skal jeg legge meg tenkte jeg, skal på jobb i morgen.
I morgen trenger jeg deres hjelp til å velge en kjole! Can you do that?

it`s just love -


Måtte til med litt tirsdags inspirasjon! Alle bildene fra weheartit

Nå skal jeg prøve å få ryddet litt i huset, lage middag og så er det trening.
Vi blogges i kveld??!

inspoLove it!

What do u think?

sweet -
Nammi! Men jeg skal nok bare være sunn jeg nå, så jeg får nøye meg med å se på bildene!
Ikke kom her å si at dette ikke fristet?!


Jeg har klart å bli syk jeg, det måtte jo bare skje. Nå har jeg holdt meg frisk fra både forkjølelse og spysyken helt siden jul, og det er ganske bra til å være meg. Men nå har jeg feber og vondt i halsen, jeg har pakket meg inn i teppet og har ikke tenkt å gjøre noe som helst i hele dag. Jeg skal bli frisk til Onsdag, jeg må jo på jobb. Vil helst bli frisk til i morgen kveld, for da tenkte jeg at jeg skulle på trening (kanskje ikke det lureste, men).

Hva gjør dere idag?

Summer inspo -
I want summer..

inspo

//Like?

love this chick

inspo


foto//weheartit

.. just some daily inspiration

foto//weheartit

I WANT SUMMER
Foto/weheartit.com

Jeg gleder meg sånn til sommeren nå, er så lei av snø, regn og kaldt. Jeg bare elsker sol og varme, bade og sole meg. Har ikke helt lagt planene for sommeren, men jeg skal til Oslo (det er helt sikkert).

Andre som gleder seg til sommeren? Hva skal dere finne på?

hits