<< TILBAKE
Iselin - mommy, fashion.

19, Bergen

Hei! Jeg heter Iselin og er 19 år. Bor sammen med min kjæreste og unge på to år. Her blogges det om mammalivet, hverdagen og mote.Design av


Cathrine // TropicalMango


-----------------------------------------------

ANNONSER


Iselin Stølheim - Mylovebasket.com

Interiør

Sneak peek

Litt av rommet til Madelen. Hvordan ser rommet til deres barn ut?

Stor jente seng -

Nå er det på tide at Madelen får seg ny seng. Den siste tiden har hun sovet i teltet sitt, for hun vil ikke lenger sove i baby sengen. Hun blir jo trossalt tre år, så da er det vel på tide. Men det å velge den perfekte sengen er ikke like lett. Det er så mange å velge mellom, og så er det jo om den skal være dyr eller billig da. Det eneste jeg vet er at den skal være rosa og/eller hvit, sånn at den passer inn på rommet hennes.

 

Her er noen jeg har funnet:

 

Beklager for alle de forskjellige bilde størrelsene!!

 

Hvilken ville dere valgt?
Har dere andre forslag?

Wallstickers -

Jeg kan ikke få sakt nok hvor mye jeg gleder meg til vi får pusset opp, det skal bli så hærlig. Jeg fant noe herlige wallstickers på Sofies villa i går, men jeg kan ikkje kjøpe noe sånt før vi har pusset opp. Jeg føler ikke helt at det passer seg på brune/grønne vegger. Jeg tenkte jeg skulle kjøpe et par til å ha på Madelen sitt rom, siden det er omternt ferdig.

Hva syns dere? Har dere wallstickers i hjemmet deres?Oppussing av garderoben -

Idag har jeg endelig husket å ta et par bilder av hvordan garderoben er til nå. Jeg er som sakt ikke ferdig og male, og jeg skal også legge nytt gulv. Jeg vet ikke helt hva jeg skal ha inni den enda, men jeg vet at jeg skal ha alt hvitt. Jeg hadde lyst på en fra Ikea, men den var 3,70 m.. og jeg har bare litt over 2 meter der jeg skal ha sånne stenger så jeg henger ting på. Vet dere om noen bra løsninger? Vis gjerne bilder av din garderobe!Madelen var som sagt med å malte, og da malte hun mer på gulvet enn på veggen, hehe. Det er jaggu bra jeg skal ha nytt gulv der! søta mi!

wardrobe -

Idag har vi endelig kommet litt i gang med denne garderoben min. Vi har fått opp resten av glasfiberstriene, og jeg har malt første strøk på panelen. Skal fortsette i morgen, og se hvor langt jeg kommer. Madelen malte også, hehe. Det var mer malin på gulvet enn på veggen, heh, det er flott jeg skal legge nytt gulv.

Tenkte jeg kunne legge ut bilder i morgen av hvordan det ser ut nå, glemte helt å ta bilder idag. Håper Madelen vil male i morgen også, så vi har bilde av det.Tror jeg skal ha noe lignende som på det første bilde. Og så skal jeg ha et par kommoder på andre siden. Noen som vet plasser de selger sånn som på bildet?

INNKJØP 19.01.2011 - hylle

Idag har jeg endelig funnet en hylle til rommet til Madelen, og jeg nølte ikke lenge før jeg bestillte den. Tror jeg skal kjøpe hele serien med møbler altså, det fristet hvertfall! Nydelig design, enkelt og hvitt. Bestillte hylla på mittrom.no !!

Jeg virkelig elsket denne butikken, så jeg kommer nok til å kjøpe mer senere. De har både klær, sko, interiør og leker der - alt på en plass liksom, PERFECT!Hylla er 60 cm lang, og er perfekt for å ha litt pynte ting på. Er også praktisk med hengere under. Er fra merket Oliver Furniture :)

Interiør til barnerommet

Jeg tenkte jeg skulle finne en vegghylle og litt annet interiør til rommet til Madelen. Det er så tomt, hun har bare seng og klesskap. Og så står det et telt der inne som ikke passer inn i det hele tatt.

Jeg har sett litt rundt etter en hylle jeg kan kjøpe på nettet (pga. jeg er så skjeldent til byn), men jeg finner ikke. Jeg skulle hatt en som var ca. 1 meter eller noe. Kan være litt over eller litt under også da! Den bør være hvit, men den kan ha litt rosa detaljer (veggene hennes er lyserosa).

Vet dere om en plass de selger hyller på nett?

Jeg har sett på litt andre ting også, og funnet noen fine til på Kidsparadise. Må jo ha litt på veggene også!
Likte også serien fra Rådyret Abbie, noe som hadde passet bra inn på lekerommet. Så jeg tenkte på å kjøpe en liten hylle, der det er plass til noen bøker. Nå slenger de jo overalt, og hun er blitt så glad i å lese.

// Hva syns dere?

hits