<< TILBAKE
Iselin - mommy, fashion.

19, Bergen

Hei! Jeg heter Iselin og er 19 år. Bor sammen med min kjæreste og unge på to år. Her blogges det om mammalivet, hverdagen og mote.Design av


Cathrine // TropicalMango


-----------------------------------------------

ANNONSER


Iselin Stølheim - Mylovebasket.com

Baby/barn

Navne merking - den smarte

Hva bruker du for å markere klær, sko osv. i barnehagen/skolen? strykelapper..? Klistrelapper..? ..eller kanskje du bruker tusj?

Hva i alle dager er vitsen med å gjøre det så utrolig vanskelig da. Jeg har selv prøvd alle de over, og den eneste som faktisk holder litt er strykelappene. Men det er jo så utrolig bale, og tar evigheter. Hvem gidder å ta frem strykejern hver gang barnet får seg en ny lue liksom.

Jeg var så heldig å fikk teste dette stempelet. Det er et personlig stempel som du velger hva som skal stå på. De tåler opp til 90 graders vask og holder i maaange vask. Og når det begynner å gå litt bort så er det bare til å stemple på nytt. Jeg har brukt dette nå i nesten to måneder, og er super fornøyd.

Link!

Hva bruker du?
Har du prøvd dette? Skal du?

Ønskeliste 2011 (Madelen)Her er ønskelista til Madelen, litt oppdatert etter sist jeg lagde. Jeg har skrevet opp nettbutikken jeg har funnet det i, men noe av det kan nok finnes i andre butikker også. Klær bør være i 3 år, kan også være 4 år (så har hun noe å vokse i). Sko blir i str 25! Og det er nok det dukkehuset som står øverst i hennes hode, bare så det er sakt.

Hva syns dere?

Reborn dukke, hvilken?Annsofi?

Baby Sofia?

Vi skal kjøpe en sånn reborn dukke til Madelen til 3 års dagen hennes, men jeg er ikke helt sikker på hvem jeg skal velge av disse to. Den første er mest lik på Madelen, med brune øyne og brunt hår. Den kan også passe i babyklærne hennes. Den andre ser mer real ut, men den er litt mindre.

Jeg er så usikker!

Guide: Barneklær på nett

Jeg fikk et spørsmål av en leser som lurte på om jeg kunne skrive en guide om barneklær, interiør og leker. Så klart jeg kan gjøre dette, jeg elsker jo dette. Så da tenkte jeg at jeg kunne begynne med barneklær. Jeg kan skrive om klær i forskjellige prisklasser, for alle er forskjellige. Jeg vil at flest mulig skal få nytte av denne guiden.

 

Hm.com:
Jeg er sikker på at alle har hørt om H&M, og jeg tipper de fleste har handlet der før. De har mye kule barneklær, og det er billig. De sender fra Norge, så du slipper toll.

 1: kr 199 // 2: kr 149 // 3: kr 299 // 4: 199 kr //5:  kr 149 // 6: kr 49,50

 

Lindex.com:
Lindex har omtrent nettopp kommet med nettbutikk, så det er ikke sikkert alle har fått dette med seg. Jeg syns Lindex har en del pene barneklær, spesielt til de mindre barna. Jeg liker at de bruker print fra Bamse og Mummitrollet, som var mine favoritt filmer da jeg var liten.  Og dette er jo heller ikke dyrt.

 1: kr 99 // 2: kr 99 // 3: kr 149 // 4: kr 149 // 5: kr 199 // 6: kr 49,50


Zara.com:
Zara er helt klart min favoritt av "billig" kjedene. De har så utrolig mye nydelige klær til barn, og jeg tror halve garderoben til Madelen er herfra. De selger klær som jeg fint kunne gått med selv, og jeg elsker å kle Madelen opp med det som er "in".Her sender de fra utlandet, så du må beregne med toll. Jeg har hatt flaks de gangene jeg har bestillt, og sluppet unna, men det kan skje.

 1: kr 299 // 2: kr 299 // 3: kr 89 // 4: kr 599 // 5: kr 249 // 6: kr 299

 

Houseofkids.dk:
House of kids er en dansk side, som selger mange forkjellige merker. De har halt fra Molo, Reima, Aya Naya, Levis, Hummel, Mio my Mio osv. Klærne de selger her er av en bedre kvalitet enn billigkjedene, og er og da så klart dyrere. Jeg har bestilt klær herfra før, og jeg betalte da ikke toll (men jeg vet ikke helt om man egentlig må betale toll fra skadinaviske land?). Men denne er til å anbefale!

 1: dkk 280 // 2: dkk 230 // 3: dkk 138 // 4: dkk 550 // 5: dkk 550 // 6: dkk 150

 

Alexandalexa.com:
Dette er min desidert favoritt nettbutikk. Jeg er inne her å ser hver eneste dag! Dette er noe dyrere enn de andre jeg har skrevet om til nå, pga. det er designer klær som blir solgt her. Her har de merker som Levis, Monnalisa, Little Marc, Paul Smith, Burberry og mange andre hærlige designere. Dette blir sendt fra utlandet, så dette kan fort bli dyrt (med tanke på toll og mva).

 


1: £ 70 // 2: £ 61 // 3: £ 105 // 4: £ 135 // 5: £ 124 // 6: £ 67

 

Kidsofluxury.com:
Kids of luxury er en side med utrolig mange kule barneklær. De har klær i forskjellige prisgrupper, og forskjellige merker (little remix, Henrik Vibscov, Acne, BOBO CHOSES osv.). Jeg har enda ikke kommet så langt at jeg har fått bestilt herfra, men det er noe jeg skal i nærmeste fremtid (har satt opp en ønskeliste her fra en del ganger). Det er en utenlandsk side, så toll må man regne med.

 1: 80 eur //  2: 77,50 eur // 3: 49,50 eur // 4: 19 eur // 5: 40 eur // 6: 17,60 eur

 

Lykkefryd.no:
Lykkefryd er en norsk nettbutikk som selger mye bra klær. Det virker som om de har plukket ut mine favoritt merker. De har merker som Nova Star, Småfolk, Urban Eik, New Genrals, MeMini osv. Prisene liggen midt på treet, og kvaliteten er bra.

 1: kr 229 // 2: kr 359 // 3: kr 499 // 4: kr 489 // 5: kr 429 // 6: kr 449

 

Armerogben.no:
Armer og ben er en siden som selger merker fra mange forskjellige land. De selger merker som Aya Naya, Bonnie Baby, Oobi, Freoli, BabySoy osv. Klærne de selger har en enkel og ren stil over seg. Det er mye herfra jeg har lyst på. Prisene varierer veldig, så her får du klær i veldig forskjellige pris grupper. Jeg vil anbefale denne på det sterkeste!

 1: kr 549 // 2: kr 519 // 3: kr 1199 // 4: kr 299 // 5: kr 649 // kr 359

 

 Ae.com:
Denne er det ikke sikkert det er så mange som har hørt om. Dette er en amerikansk nettbutikk som selger litt mer rocka klær til barn. Det står med norske priser på siden deres, så da slipper man å rekne om valutaen. Jeg har ikke bestilt noe herfra enda, men kanskje en dag. Viss noen har erfaringer, så gi meg en lyd. Her selges klærne billig!1: kr 106 // 2: kr 324 // 3: kr 188 // 4: kr 106 // 5: kr 188 // 6: kr 354

 
Milledille.dk:
Denne butikken lever opp til mottoet sitt som er; lekkert design med omtanke. Her selges det mange fine barneklær, med mange fine mønster. De har mange av de kjære skandinaviske merkene, som alba*baby/kid, Moonkids, Danfæ, H.J.O.R.T cph osv. Prisene er midt på treet, og klærne er av god kvalitet.


1: 399 dkk // 2: 160 dkk // 3: 320 dkk// 4: 150 dkk // 5: 499 dkk // 6: 150 dkk

 

Andre nettbutikker jeg liker:

- yoox.com (mange fine sko).
- Nelly.com
- Lilleba.no (Klær laget av bambus, perfekt for barn med atopisk eksem).
- Ilovegoreous.co.uk
- everythingbuttheprincess.com
- Monpetitchild.com
- Littlefashiongallery.com (The first online concept-store for children)
- Littlecupcakes.no
- Monnalisadreams.com
- Saksfifthavenue.com

Dette var det jeg hadde for nå, hvertfall mine favoritter. Jeg skal skrive mer om de siste senere, men nett nå føler jeg at jeg har sittet her lenge nok.

For å rekne ut valuta kan dere brune valutakalkulator.net. Og for å finne flere nettbutikker, de som selger de skandinaviske merkene, kan dere skjekke ut Shoppemamma.com.

Håper innlegget mitt kan hjelpe noen. Jeg skriver om leker og interiør når jeg kommer igjen fra Tyrkia, så dere får kjenne litt på tolmodigheten i mens. Er utrolig gøy når dere kommer med ønsker om hva dere vil lese om :)

Hvilken jakke?Jeg er så usikker på hvilken høst/vinter kåpe jeg skal bestille til Madelen i år. Jeg likte alle disse, men det er et hardt valg. Det eneste merket jeg har testet ut av disse er Monnalisa, og det er jeg kjempe fornøyd med. Men jeg syns Mayoral og No added suger sin så bedre ut. Har dere noe kjennskap til merkene? Hvilken skal jeg velge?

Hard choice!!

Vet dere om andre bra jakker til de små? Det må være kåpe eller aviator jakke. Vanlig kort dunjakke har hun som passer fra i fjord.

Madelen er stolt eier av..

ny trø traktor!

Jeg tenkte hun måtte få en liten gave siden hun har sluttet med bleie, og siden hun enda ikke har fått en traktor, så måtte det nesten bli det. Den er kjøpt og bestillt fra siden Choppi.no. Jeg er veldig fornøyd med denne siden, de har mye skikkelige leker. Det var herfra vi kjøpte lekekjøkkenet hennes som hun fikk til jul i fjord.

Har du handler fra Choppi før?
Fikk barna deres gave da de sluttet med bleie?

VET ALLE DETTE??

Jeg tenkte jeg skulle skrive litt om cherroxer til barn, for jeg ser ofte noe som irriterer meg veldig. Det er at det er noen barn som bruker cherroxer som vintersko, og dette er jo helt feil. Visste alle at man aldri skal gå med cherroxer viss det er under 2-3 minus ute? At man bare skal bruke cherroxer i slapse vær?

De fleste cherrox støvler er laget av pcv-materiale. Det er noe som er billig å lage og isolerer dårlig. Denne skoen puster ikke, og den er laget i plast. Dette er noe som medfører at barna blir kaldere på foten, enn hva de hadde blitt uten skoen på. Det er derfor man skal bruke andre vinterstøvler når det er kaldt ute, som Gore-tex-støvel for eksempel.

jeg lærte dette på skolen, når jeg gikk barne-og ungdomsarbeider. Og nå som jeg fant en artikkel om dette på Foreldre og barn, så måtte jeg bare ta det opp. Jeg har også sett mange barn bruke cherroxer når det har vært mange minus grader ute, og det er ikke bra. Jeg ønsker å formidle dette til flest mulig, for det er utrolig viktig at barna holde seg varme på føttene.

Dere kan lese artikkelen her.Her er eksempel på vintersko som tåler kulde. Alle disse har fått bra annmeldelser i tester (Ecco også). Madelen har hatt to par Ecco sko, og et par med Geox GTX (Gore-tex). Jeg er helt klart mest fornøyd med Ecco når det gjelder å holde på varmen. Vi kjøpte Geox fordi de var lettere å få på en liten fot (Madelen var bare et år da vi kjøpte de). Vi kjøpte først et par Ecco, men de var trangere og dermed ikke like lette å få på henne når hun ikke kunne gå selv.

I år har vi tenkt å gå for den første skoen på bildet, siden det er den som har fått best i alle tester jeg har lest. Vi skal også kjøpe en sånn Viking Thermo, så hun kan ha på varmere slapse dager.

 

Visste dere dette? Hvilke vintersko liker dere best?

My hippie sister

She look`s totally cool!

 

Ønskeliste 2011 (Madelen)
Jeg har laget en ønskeliste for Madelen, dette gjelder mest familie osv. som strever med å finne bursdags/julepakke til henne. Jeg er utrolig tidlig ute, men jeg hadde ikke annet å gjøre nett nå. Ingenting er i rekkefølge her, og de øverste bildene er bare lange pga. de var så store.

Jeg har skrevet på navnet på butikken der det kommer fra, så viss dere andre blogglesere fikk lyst å kjøpe noe til barna deres så vet dere hvor dere finner det.

 

Noe dere kunne tenke dere?

New (Madelen)Rilakkuma kosedress fra Neo TokyoKjole fra ZaraT`skjorte fra ZaraBluse fra ZaraVest fra ZaraGenser fra ZaraKjole fra Polarn `O Pyret

 

Jeg orket ikke ta bilder av resten, glemmer det hver gang det har vært reint. Men hun fikk seg hvertfall en Juicy Couture kosedress, en Juicy bamse, en Jumsuit fra Polarn`O Pyret, en gul og en blå bukse fra Zara, en hel koffert med andre bamser (vunnet på tivoli osv..) og sikkert noen andre klær jeg har glemt å ramse opp her.

 

Mye søtt, ikke sant?

Er dere også sånn som kjøper way to much til barna deres?

I wanna give it do my daughterJeg ska kjøpe denne nydelige dukkevognen fra Juicy Couture til Madelen sin 3 års dag. Jeg har snakket med Juicy, og de kan sende den til meg om en 2 ukers tid. Gjett om det er ei som kommer til å bli glad da, hehe.

Hun fikk seg en Juicy Beach bamse i Oslo, så da kan jo den sitte i vognen.. Og så kan hun trille den med sin nye lyse rosa Juicy dress.

Andre som har denne?

Ny favoritt

Jeg har funnet en ny favoritt barnebutikk (hvertfall en av de), nemlig Armer og Ben. Jeg har vært innpå her før, men syns ikke det var noe. Men nå har de forbedret seg SYKT! Jeg elsker nesten alle klærne, og vil gjerne kjøpe alt til min lille Madelen. Noen merker de fører er; Bamboo Baby, Marie Chantal, Aya Naya, Mini A Ture, Olive and Moss osv. Og det beste er at denne er norsk, så her kommer ingen toll.

Her er noen plagg jeg likte:Har dere handlet her før?
Likte dere noe av det over?

Saks fifth AvenueDe har så sykt mye fint til barn. Selv om det er dyrt, så syns nå jeg det er verdt det. Det er mange som sier at det er ikke vits i å bruke så masse penger på barn, men det er jo nett det samme som at jeg hadde brukt det på meg. Selv om ikke jeg vokser, så hadde jeg nok ikke brukt det samme året etter uansett.

Hva mener dere om det?
Liker dere Saks?

På ønskelista - Madelen`s

 Alt fra Saksfifthavenue.com.

 

De har så utrolig masse bra her! De har både barneklær, dameklær, vesker, sminke og alt du trenger. De selger helst designer klær, men det er jo bare topp! Det er så gøy å kjøpe skikkelige ting til Madelen, som ingen andre rundt her har. Syns det er så utrolig kjipt å kjøpe klær på de vanlige kjede butikkene som Hm, cubus osv.. Vet ikke helt hva som går av meg, men jeg liker ikke å kjøpe ting som alle de andre har, det er så kjedlig!
Men likte dere noe her? for jeg likte alt sammen, spesielt skinnjakken (som jeg aldri kommer til å kjøpe, for den kom litt utenfor mitt busjett... )

 

Jeg har laget en personlig film av min facebook (eller den laget seg selv, så det ble ikke nett som jeg hadde trodd:P), se her

Wardrobe - favoritt kjolerDa har jeg og Madelen valgt ut favoritt kjolene fra skapet hennes. Jeg har valgt de to jeg liker best og hun har valg de hun liker best.

Madelen`s første favoritt: Denne kjolen er perfekt som hverdags kjole, og har blitt brukt en hel del. Den er ikke noe spesielt fin, men grunnen til at hun liker den er nok pga. Hello Kittyen (det er jo alle jenters favoritt). Jeg kjøpte denne kjolen til henne pga. det kom en ukjent mann bort når Madelen sto å så på den, og sa; den må mamma kjøpe til deg!.. heh.. så da hadde jeg ikke så mye valg. Men det er godt brukt. Fra HmMadelen`s andre favoritt: Denne kjolen brukte Madelen på 2 års dagen sin, og hun så ut som en prinsesse. Den har ikke blitt bruk mer, men Madelen pleier ofte å leke med den (hun elsker den). Fra HmMamma`s første favoritt: Denne nydelige kjolen fra Hm. Perfekt sommer kjole, som Madelen enda ikke har brukt (men den tid kommer).Mamma`s andre favoritt: Det er denne perfekte kjolen fra Houseofkids.dk. Dette er den kjolen Madelen har brukt mest den siste tida, rett og slett fordi den er nydelig. Den passer både til hverdags og til fest.

 

Hva likte dere best?

Lookbook - Zara Mai 2011Jeg kjøper omtrent alle klærne til Madelen på Zara for tiden. Det finnes ikke bedre "billig" butikk for barn. Eneste butikkene jeg handler barne klær i for tiden er Zara, Alexandalexa, Luxuarykids og Houseofkids.

 

Hvor kjøper dere klær til barna?
Er dere opptatt av at barna skal ha skikkelige klær?

Cupcakes by Fam Irvoll -Fam Irvoll har nå lansert denne nydelig barnekolleksjonen som heter Cupcakes. Utrolig søte klær syns jeg! Bare synd de starter på 4 år, da kan jeg jo ikke kjøpe noe til Madelen... Det er vel kanskje like greit, for det var ikke nett billige greier.

søte trillekofferter -Se så søte da! De er jo nydelige!

Jeg tenkte jeg skulle bestille en til Madelen, enten pingvin eller pandaen. De er jo utrolig praktiske da, med sekk og alt. Og ikke var det så dyre heller, så det er jo topp da.

Hva syns dere?

På ønskelista - Madelen`sAlt fra kidsofluxury.com

Det finnes altså så mange nydelige barneklær, det er jo helt sykt! Er ikke dere enig i at dette bare var nydelig?
Men jeg er jo ikke millionær, så jeg må ta litt etter litt. Men jeg skal værtfall begynne med dongri jakka her fra, og kanskje den nydelige leopard tightsen.. hihi :)


Idag har vi vært til Bergen, så jeg legger ut innkjøpene i morgen. Ikke så mye, men orker likevel ikke ta noe bilder idag. Nå skal jeg se Frustrerte fruer, og så legge meg.

På ønskelista - Madelen`sAlt fra Zara.com

Her er en liten smakebit over hva som står på Madelen`s ønskeliste (eller kanskje min da, men). Hun trenger masse nye vår/sommerklær framover, og jeg har sett meg ut mine favoritter på forskjellige butikker. Kommer mer senere :)

Wishes - Madelen`sDet er vel kanskje mer jeg som ønsker at Madelen skal få alt dette da, men mye av det trenger hun (som nye sandaler, joggesko, trillekoffert og vår/sommerklær). Alle tingene over er fra Zara, Monnalisa, Piperlime, Brandos. Spør viss dere lurer på enkelt produkt :)

fashionable kids -Se hvor søtt da, skulle ønske jeg hadde hatt penger til å kjøpe en Chanel til Madelen også. Noen som vet hva prisene ligger på?

I love shopping for my little girl!Jeg vil veldig gjerne kjøpe alt dette til min søte jente, men det strekker ikke økonomien til.. Jaja, jeg får ta litt etter litt!
Hva syns dere?

Vet dere forresten om man betaler toll når man bestiller fra Danmark/Sverige?

Dette er fra houseofkids.dk

READY FOR SOME KIDS FASHION?http://www.ankerliving.dk/

Tror dette er min nye favortitt butikk med barneklær. De har så utrolig mye fint der, og nå er det saaalg :D
Jeg har aldri bestillt herfra før, men det blir nok her jeg skal gjøre innkjøp neste gang det er noe Madelen trenger.

Noen som har bestillt der fra før?

hits