<< TILBAKE
Iselin - mommy, fashion.

19, Bergen

Hei! Jeg heter Iselin og er 19 år. Bor sammen med min kjæreste og unge på to år. Her blogges det om mammalivet, hverdagen og mote.Design av


Cathrine // TropicalMango


-----------------------------------------------

ANNONSER


Iselin Stølheim - Mylovebasket.com

Konkurranse

Det aller største jeg har opplevd

Siden jeg er mamma, så er det nok ikke så mange som lurer på hva det største jeg har opplevd er. Det sier seg igrunn selv at det å bli mamma er det største en noen gang får oppleve. Men likevel så er det bare de som er mamma som virkelig vet hvor fantastisk det er, det går ikke an å forklare til noen som ikke har barn. Men den følelsen du får førtste gang du holder barnet ditt, det er noe jeg ikke vil bytte ut med noen ting annet i hele vide verden.

Etter at jeg fikk Madelen, så ble jeg plutselig redd for å dø. Nå er jeg redd for at jeg skal dø eller skade meg, sånn at jeg ikke kan ta meg av jenta mi. Livet fikk helt plutselig en mening! Alt jeg gjør nå, gjør jeg for Madelen. Jeg elsker jenta mi, og ingenting kan komme i veien for det.Desember 08

 

Hva er det største du har opplevd?

 

 


Klikk her for å se hvordan du kan vinne drømmeturen!

My own designed dress

Mina designade klänning på NELLY.COM
Vil dere ha denne kjolen som er designet av meg? Da må dere stemme i vei, så de produserer min kjole og alle kan kjøpe den. Klikk på bildet.

Stem på Madelen som Lano Ungen

Vil dere være så snille å stemme på Madelen i Lano Ungen? :) Det hadde vært utrolig hyggelig om dere gjorde det! Og har dere pc, iPhone, iPad osv, så er det bare å stemme med alt sammen. Dere kan stemme en gang hver dag.

Jeg vet jo at vi ikke vinner, men det er jo moro å se hvor mange stemmer vi får da. Så viss dere mener at Madelen fortjener noen flere stemmer, så klikk her.Si fra om dere har stemt da, så jeg kan takke dere :)

VINNEREN AV KONKURRANSEN

Da har jeg trukket en vinner av konkurransen jeg har hatt på bloggen min, nemlig en personlig navnesmokk til barnet ditt. Jeg tenkte først at jeg skulle trekke en vinner ved hjelp av ramdom org, men når jeg leste gjennom hva deltakerene hadde skrevet så fant jeg ut at hvem som virkelig fortjener å vinne. Den jeg har valgt skrev dette:

Jeg ville gjerne gitt smokken til min nydelige datter, Thea Isabel, på 5 måneder.

Navnet hennes var bestemt, til og med før jeg ble gravid. Hadde ingen planer om å bli gravid som 18 åring, men når det var skjedd, visste jeg at om jeg fikk jente, skulle dette barnet hete Thea Isabel. Isabel er det ikke noe spesiellt med, bare et navn jeg syns er fantastisk fint. Thea derimot, det har en bakgrunn. På selveste julaften, 2005, ble en nydelig jente født. Nemmelig min lillesøster, og hun fikk navnet Thea med det samme. Jeg fikk ikke sett henne, siden det var pappa og kjæresten som fikk henne, og de bodde på østlandet den perioden. Men jeg fikk bilde, en usedvanlig vakker jente. Det gikk en uke, og nyttårsaften kom, da fikk vi en telefon. Lille Thea var død, hun døde i krybbedød. Derfor syns jeg navnet hennes skulle hedres. Samtidig har jeg alltid likt det navnet. Da jeg satte sammen Thea og Isabel, ble jeg positivt overrasket over hvor fint det ble :)

http://www.navnesmokken.no/Products.aspx?SalesArticleID=2404 - Disse syns jeg var veldig fine. Thea Isabel må ha i latex, nekter å ta silikon, hehe. Om vi hadde vært så heldige å vinne en slik smokk, skulle det stått "03.01.2011 - Thea Isabel". Viss det hadde vært plass da. Eller bare navnet hennes :)


Og vinneren er ... jegogminlille.blogg.no

Gratulerer så mye :) Håper du blir like fornøyd med navnesmokkene som jeg er. Send meg en mail på: iselin_stolheim@live.no, så skal vi ordne en smokk til din nydelige datter.

Er det andre som har smokk med navn til barnet deres?

SYNS DERE MADELEN BØR VINNE?

Syns dere at Madelen er like skjønn som meg? Da vil dere kanskje hjelpe Madelen til topps på Lano ungen 2011. Jeg hadde satt kjempe stor pris på det. Trykk HER viss dere vil gi en stemme. Dere kan gi en stemme hver dag, så viss dere vil se Madelen til topps så kan dere stemme hver dag!

 

Har dere stemt på min nydelige skatt?

Lyst å teste produkter du også?

Tenkte jeg ville skrive om en fantastisk konsept, som jeg nett har fått øynene opp for, nemlig Buzzador. Melder du deg inn HER, så kan du melde deg på mange kampanjer for å teste forskjellige ting. Nett nå er de mest interessert i småbarns mødre som har fått sitt barn 1. Juni, eller senere. Men alle kan melde seg inn, for det kommer hele tiden nye kampanjer.

 

Her får du teste alle mulige ting. Alt fra barnemat, hudprodukter, godteri, mat osv. Det er et tonn av produkter som skal testes, og det eneste du gjør er å melde deg på, og snakke om det til dine venner.Det er helt gratis, og ingen bakdeler. Jeg har nettopp skrevet med på en kampanje om å teste selvbruningskrem, så om du vil det er det bare til å sette i gang. Du kan velge nett hvilke produkter du selv vil teste, så det er ingen tvang.

 

Skal du melde deg på også?

VINN NAVNESMOKK TIL BARNET DITT

Vil du vinne en smokk med navnet til ditt barn på? Da syns jeg du skal melde deg inn i min konkurranse. Jeg er så heldig at jeg får lov å holde en konkurranse fra Navnesmokken.no. Dere kan vinne en smokk med navnet til barnet deres på, i valgfri fasong. Dere kan melde dere på om dere ikke har barn også, kanskje dere har noen dere er tante til eller fadder på.

 

Regler:

- Fortelle hvem dere skal gi smokken til, eller fortelle bakgrunnen for navnet på barnet deres.
- Gå inn på navnesmokken.no, og velge hvilken modell dere liker best.

 

Viss dere gjør en på punkt 1, og punkt 2 vil dere få to lodd. Viss dere gjør bare en av de, får dere et lodd.

 

Håper det er mange som melder seg på konkurransen.

Vinn iPhone 4, MacBook, iPad, iShuffle osv

Har dere meldt dere inn i Student torgets STORE konkurranse? Viss ikke er det på tide. Klikk HER for å registrere dere.

 

Her er du garantert premie viss du verver 25 eller mer. Viss du verver 25 får du en iPod Shuffle, verver du 75 får du iPod nano, verver du 100 får du iPod touch,verver du 175 får du iPad, verver du 200 får du iPhone 4, verver du 350 får du MacBook og viss du klarer 500 får du MacBook Pro.Tcmn vant en MacBook pro så jeg!

 

Her er det sikkert at du vinner viss du verver nok medlemmer! Jeg anbefaler alle å bli medlem idag :D Aldri sett en så super konkurranse før jeg.

NORGES KALDESTE HUS - det er vårt

Nå har jeg meldt meg på Norges kaldeste hus, og trenger virkelig din stemme. Dere kan både stemme og lese søknaden min HER .

Jeg håper virkelig at vi vinner dette, for det trenger vi virkelig. Det er ikke noe gøy å ha en liten datter som må gå rundt å fryse hele dagen, bare pga. et dumt hus. Når jeg sitter i sofaen og håret mitt blåser.. selv når vinduene er lukket, da er det noe galt.

Her ser dere bildet av gangen vår. Når det regner så renner det mye vann nedover veggen, det blir ikke bare fuktigt.

Her er den ene døra vår, ikke nett et syn. Råttent hele veien!

Her er bilde fra kjøkkenet vårt! .. hallo, et kjøkken skal jo faktisk være reint, ikke råttent.

Under dette vinduet pleier jeg å sitte når jeg blogger for dere. Her pleier jeg å ha min egen naturlige hårføner, det er ikke alle som har.. den bruker ikke nett så mye strøm som hva de vanlige gjør da ;)

Vær så snill å stemme på oss! For Madelen sin skyld :)

Si fra om dere gjør det da, så kan jeg sende dere noen varme tanker tilbake :)

TRENGER DU SPONSOR TIL BLOGGEN DIN?

Jeg har nett meldt meg inn i en utrolig smart nettside som finner sponsorer til bloggen DIN! Det er utrolig smart syns jeg, for da slipper man alt strevet med å sende mail etter mail for å finne en liten sponsor. Du trenger heller ikke være på noen toppliste. Jeg er ikke på noen toppliste og har allerede fått noen tilbud fra sponsorer, og det er jo supert!

Det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg HER, og skrive litt om bloggen din.
Du får mail når de finner sponsorer til deg, og du får mail når nye sponsorer inngår avtale med Sponset blogg. Det er nesten umulig å ikke finne en sponsor på denne siden.. eller så klart viss du takker nei til alt da, heh!Jeg er blitt utrolig glad i denne siden, og er veldig glad gøy når noen vil hjelpe oss bloggere som ikke har flere tusen lesere om dagen også!

MELD DERE INN! Jeg anbefaler det på det høyesete.

hits