<< TILBAKE
Iselin - mommy, fashion.

19, Bergen

Hei! Jeg heter Iselin og er 19 år. Bor sammen med min kjæreste og unge på to år. Her blogges det om mammalivet, hverdagen og mote.Design av


Cathrine // TropicalMango


-----------------------------------------------

ANNONSER


Iselin Stølheim - Mylovebasket.com

Mamma liv

Lørdags turen

Jeg har jo helt glemt å skrive om hva vi gjorde på Lørdag, så da gjør jeg rett og slett det nå. På Lørdag var det jo faktisk fint vær, og det måtte vi jo nesten utnytte. Så jeg bakte pizzaboller, mens Kim gikk på butikken å kjøpte inn litt brus og snacks. Vi tok med oss alt og tok en tur i skogen. Vi spiste maten vår, og gikk en lang tur etterpå. Det var kjempe koslig, og må garantert snart gjentas. Vi fant en liten huske inne i skogen, og den elsket så klart Madelen (og Kim.. haha). Vi var ute i over 3 timer, noe som ikke er så veldig likt oss. Vi hadde nok vært lenger ute, hadde det ikke vært for at Madelen trakket i en myr og ble kliss våt over støvlene sine.Beklager dårlig kvalitet på bildene, men jeg hadde bare med meg kompakt kamera.

 

Idag er vi syke, jeg og Madelen. Jeg var syk i går også da, såå jeg regner med jeg har smittet henne. Men sånn er det vel bare å jobbe i barnehage, med ekstremt dårlig immunforsvar. Så nå tenkte vi at vi skulle reise ut til mamma, og få pizzabaguetter. Jeg syns det er så bale å være hjemme alene med Madelen, når jeg begge to er syke.

 

 

Alt på en gang da

Nå har jeg hatt en lang bloggpause, og det har vært herlig. Jeg tenkte jeg skulle ikke begynne helt på fullt enda, men jeg fikk plutselig en trang til å blogge. Ikke det at det har skjedd så mye, at jeg bare MÅTTE blogge om det, men jeg bare følte for det idag. Grunnen til at jeg har en bloggpause er for å prøve å stresse litt mindre, for det blir jo alltid litt stress med bloggen, selv om det er noe jeg elsker.

Etter vi kom hjem fra syden så har jeg vært utrolig trøtt. Så trøtt at jeg faktisk har vurdert å gå til legen, for det er ikke normalt. Jeg kan sove i flere dager jeg, viss jeg hadde hatt sjansen til det. Helt merkelig! Ellers har jeg vært på jobb, og bare gjort helt vanlige hvertdags aktiviteter.

Jeg har fått meg en liten bror den siste tiden da, og det er jo stort! Han ble født 18. September, og er 20 år yngre enn meg, hehe.. Det er jo litt morsomt da! Madelen har fått en onkel som er nesten 3 år yngre enn henne. Men han er helt nydelig, og er en kjempe søt liten gutt.Madelen sovnet med DS`n i hendene, søta <3

Kim tenker på hva navnet han skal bli.. han kom opp med at han passet til å hete Jet (noe det ikke blir).Madelen var mer opptatt av seg selv, og syns ikke det var så gøy dette her. Han kunne jo ikke leke med henne. Mye mer spennende med Tante Ailin!

 

Hva skjer hos dere?

 

Barnevernet

Tenkte jeg ville spørre dere om hva dere syns om barnevernet? Det er jammen ikke mye positivt jeg har hørt i det siste altså.. Jeg har aldri vært i kontakt med barnevernet selv, så jeg har ingen erfaringer rundt dette. Er barnevernet virkelig så ubrukelige som folk sier? For sånn som det virker på de som har vært i kontakt med barnevernet, så er jo alt de gjør feil.

Jeg har lest noen barneverns historier idag, og jeg lurer på hva i alle dager barnevernet driver med (ut fra deres erfaringer). Jeg trodde barnevernet skulle prøve ut forskjellige ting, og gjøre det best mulig for alle parter, før det tar barnet i fra foreldrene (så lenge det ikke er alvorlig omsorgssvikt eller mishandling).

Tenkte jeg ville dere to historier med dere, for å høre hva dere mener!

Link 1 , Link 2 - Anettes historie

Link - Tony og Celinas historie

 

Når jeg er syk spiser jeg..

ikke noe..!
Jeg har funnet ut at viss jeg spiser når jeg er syk, så kommer det bare opp igjen. Så disse to siste dagene har jeg levd på Cola og kakao.Jeg er såå super sunn jeg ;D
Men jeg begynner å komme meg litt nå, så jeg skal prøve å spise litt middag idag.

Hva spiser dere når dere er syke?

Cute oneNå som det bare blir kaldere og kaldere ute, så er det vel på tide å tenke på luer, votter osv. Jeg fant denne utrolig søte Hello Kitty luen på Alexandalexa.com. Jeg tenkte med en gang at det er denne luen Madelen skal få i høst! Hun elsker jo Hello Kitty, så denne var midt i blinken. Og siden den er litt dyrere så sitter den bedre på hode, ikke sånn som de fra Hm som sklir opp hele tiden (utrolig bale).

Hvilke ytterklær har ska dere kjøpe i år? Jeg trenger hjelp til å finne den beste dressen, så hvilken er best?

 

Jeg har forresten får spysyken, så det er flotte greier. Jeg våknet i natt med intense magesmerter, det føltes som rier (helt sant). Jeg klarte ikke stå oppreist når de kom, jeg bare falt i bakken. Var en stund jeg vurderte å ringe ambulanse faktisk, for det var utrolig merkelig. Men så begynte jeg å spy, og det gjorde jeg igrunn resten av natten. Magesmerten har gidd seg litt nå, men det kommer enda i perioder! Utrolig merkelig omgangsyke må jeg si, andre som har hatt det sånn når de har hatt det?
Håper bare ikke Madelen får det, det er så utrolig kjipt!

Bestefars BilTatt i Tusenfryd, sommeren 11

 

Jeg vet jeg er helt elendig med bloggingen for tiden, og jeg må beklage dette. Jeg er bare utrolig stresset for tiden, og klarer ikke helt komme på noe å blogge om. Så viss dere har noen bra tips til meg, om noe så ikke tar så utrolig mye krefter å lage, så bare kom med det.

Idag har jeg vært på jobb, og nå skal jeg straks på møte. Jeg må vaske klær idag, for nå har det virkelig hopet seg opp. Vi har ikke hatt vaskemaskin i helgen, og med en unge som nett har sluttet med bleie er ikke det alltid det beste. Så idag blir det Kim så må ta klesvasken, vi får satse på at ikke alle klærne blir farget, hehe (det er litt typisk gutter da).

 

Hva har dere gjort idag? Forslag til enkel blogging?

She was so little


Hun var så bitteliten før, lille søtnosen vår! Ilu <3

They say it`s a fun daySløv idag! Jeg og Madelen har glodd inn i tven omtrent til nå, så nå er det på tide å vekke Kim. See ya, søtinger.

You scream - icecream
Foto//privat

Nå begynner blogglysten så smått å komme tilbake, så til helgen er på nok på fullt igjen.

Idag har det vært fint vær, og det er sikkert siste dagen med den fine været rekner jeg med. Madelen har hatt sin første dag på Askeladden (stor barns avdeling), og er såå stolt. Jeg syns det er litt trist, men samtidig er det gøy å se henne vokse. Jeg klarte å klikke Madelen i fingeren med neglesaksen før hun reiste i barnehagen idag, hun silblødde stakkars. Jeg hadde såå dårlig samvittighet.. hvilken mor klipper barnet sitt i fingeren liksom :\ Men det gikk bra da, det ble bra igjen etter en stund med gråting og et plaser på.

Jeg har hatt utrolig vondt i hode idag, så jeg klarte ikke gjøre noe som helst før klokken har halv tre idag. Det er såå bale, jeg skjønner ikke hvorfor det har blitt verre i det siste. Jeg har ikke klart å sitte på pcen en gang, og da har jeg virkelig vondt i hode mitt.

Men når det gikk over så fikk jeg gjort mye på kort tid. Fikk både trent og ryddet før Kim kom hjem faktisk. Spist nudler til middag har jeg og gjort, jeg som ikke liker nudler så godt en gang. Meen, jeg tok en plomme til dessert, så da var alt bra.

Hva har dere gjort idag? Liker dere snoop is?

Syk idag

Jeg er ikke frisk idag.. har igrunn ikke vært det siden vi kom hjem fra ferie, men idag er jeg enda mer dårlig. Og jeg var så smart at jeg bare måtte trene idag, og det gikk ikke sånn kjempe bra. Jeg klarte halve økten, og så ble jeg så sliten at jeg spydde.. Nå vet jeg at jeg skal være helt frisk før jeg begynner å trener igjen.

Siden Madelen er i barnehagen idag, så har jeg brukte dagen på å sove, sløve, rydde, trene, dusje og rydde igjen. Nå er det bare 15 minutter til Kim og Madelen kommer hjem, så jeg får gjøre meg klar til litt middag.

 

Uten sminke.. yeeey!

Hva har dere gjort idag?

 

Hater overskrfter

Noe av det verste med blogging er å finne overskrfter. Uansett hvor mye jeg prøver så blir det aldri en sånn bra en som jeg ser andre har. Og nett idag er jeg alt for trøtt til å tenke, så da blir det ikke noe overskrft da.

Idag har jeg og Madelen vært ute hos mamma og baket norlandslefser. Vi var faktisk fire generasjoner (oldemoren til Madelen,besto, meg og Madelen), litt gøy. Jeg ble så klart lei etter noen lefser, for jeg har ikke tålmodighet til å sitte å gjøre det samme i evigheter.

Når jeg kom hjem var jeg helt utslitt, var utrolig trøtt og hadde sykt vondt i hode. Så jeg tok en tablett og sovnet på minuttet omtrent. Når jeg voknet så var klokken allerede åtte. Og så kom Jannicke og Trine, så vi gikk en tur ned på stranden og slappet litt av og snakket.

Når de gikk, så måtte jeg klippe plenen, så vi slipper å gjøre det med det samme vi kommer hjem i fra Oslo. Kim har vært så flink i dag, han har faktisk vasket gulv mens jeg var borte. Det er ikke gale til å være gutt!

Hva har dere gjort idag (igår blir det vel)?

Give me some real summer

Jeg skulle så gjerne hatt litt flere av disse dagene i ferien min. Det er ikke nett noe sommervær i år. Vi var på en liten tur idag, og det føltes mer som en teit høst dag. Det er heldigvis meldt finere vær i Oslo når vi er der, så da satser jeg på litt sol før vinteren kommer.

Noen som vil dele litt som med meg?

Hjemmelaget pizza - FAIL

Idag skal jeg lage hjemmelaget pizza til Kim og de, for de skal ha lan idag. Jeg lagde deigen i en bolle som jeg trodde var stor nok, det var liksom den nest største jeg hadde. Og så fant jeg ut at jeg nett skulle se til deigen, for å se om den hadde hevet seg litt. Og dette var resultatet:Haha! .. Alt gikk fint da, for jeg tok det bare over i en større bolle. Men det var litt stress å få bort all den klissete deigen fra ovnen og bollen.

Jeg må være den beste kokken noen gang. Satser på resten av pizza bakingen går fint, er utrolig bale å begynne helt på nytt igjen. Men pizza skal de hvertfall bli, det har jeg jo lovd. Kim å noen er i full gang med å koble til mange tver og xboxer nede, så jeg hadde ikke nett en stund. Det var jo helt krise for meg, så bare MÅ oppdatere meg litt hele tiden, hehe..

Hva skal dere idag?

You got a new characterJust random. Måtte bare teste det andre objektivet mitt litt, hehe.

One of the few sunny days

Har dere sett noe til sommeren i år?

FØRSTE BILDEIdag har Madelen tatt sitt første bilde. Det ble ikke såå gale da, hehe. Hun er trossalt bare 2 år, kan ikke nett forvente noe annet når hun ikke klarer å holde speilrefleksen skikkelig en gang (hendene er for små :P).

Syns hun er flink jeg :)Litt lei seg når hun ikke fikk holde kamera etter blitsen :P

 

 

Et lite troll

Jeg har vært sykt sløv med bloggingen i det siste, jeg har liksom bare ikke orket. Når det først er fint vær, så føler jeg for å være ute med familien min. Jeg har jo faktisk noe og blogge om også, jeg har til og med tatt masse bilder de siste dagene, men jeg har bare ikke giddet og blogge.

Idag har vi grillet, og det gjorde vi i går også. Det er så godt med grill mat, men det har jo ikke nett vært det beste været i sommer. Madelen syns det var utrolig gøy å grille, og hun ville helst grille skiven sin til kveldsmat også (meen vi lagde heller en toast til henne).

Etter maten idag, var visst alle såå trøtte (unntatt meg.. og Diablo). Madelen sovnet sittende i vognen sin, Lene sovnet på et teppe på bakken og Kim på trampolinen. Til og med kattene sovnet, for de måtte jo ha litt grill mat de også.Og sånn såg Madelen ut da hun våknet:Søto mi <3

Hva har dere gjort idag?

 

Sløvingene

Idag har jeg jobbet to plasser faktisk. Først i barnehagen, og så har jeg hatt Malin på opplæring med vasking på coopen. Litt greit med et par ekstra kroner, det skader liksom ikke, hehe. Jeg må bare beklage den elendige bloggingen min den siste tiden. Jeg orker bare ikke, vil heller være ute med Madelen og få ryddet litt i huset. Det er liksom ikke likt meg å ikke ta opp dataen i det hele tatt på en dag, men det har faktisk vært noen dager i det siste at det har skjedd.

Madelen og Kim har vært hjemme og slappet av mens jeg har jobbet og slitt, hehe.. neida, jeg har vel ikke nett slitt så mye at det er synd i meg. Og jeg kan vel ikke klage, Kim står opp klokken halv 6 hver eneste morgen. Men det har hvertfall kost seg mye idag, de hadde visst kjørt traktor også (sa Madelen hvertfall :P).Noe så sløvt!

 

Hva har dere gjort idag?
Andre som har litt blogg stans i sommer?

 

STOLT MAMMA IDAG

Jeg er super stolt over Madelen idag. Hun er blitt super flink til å si når hun skal på do. Jeg hadde trodd det tok flere dager før hun kjente at hun måtte på do. Vi startet i går, og da var det bare uhell. Vi hadde på bleien om natten (men hun var tørr) og så tok vi på truse om morningen. Hun hadde et lite uhell tidlig idag, og så har hun klart å si fra de fleste gangene etter det (et par uhell har det vært).

Nå har hun lagt seg med bleie, for hun føler seg tryggest med den enda. Håper vi snart kan ta den av om natten også, men vi får se om hun blir litt mer tørr først. Jeg håper på at hun er ganske trygg til vi skal på ferie, om 3-4 uker.

Vi er kjempe stolte over henne, og det er hun selv også. Hun fikk en is første gangen hun sa i fra idag, og hun var så glad. Jeg har tenkt å kjøpe en sånn plakat som jeg henger på klistremerker på også, jeg har bare ikke kommet så langt enda.Og så over til noen helt andre saker.. Jeg har klart å få betennelse på øyet mitt, så det ser ut som at jeg ikke har sovet på et år eller noe. Det gjør sykt vondt, så jeg har ikke vært så veldig aktiv her inne idag. Jeg har også hjelpt til med noe CV greier, så jeg har tømt hodet for tanker for idag. Blir nok ikke noe mer blogging idag, desverre! Håper dere kan takle det? hehe.

 

Når sluttet deres barn med bleie?
Har dere noen bra tips?

BursdagsfeiringIdag har Madelen vært i bursdag til en veninne, som snart fyller 3 år. Hun syns det var utrolig gøy, men hun var så sjenert at hun helst ikke ville leke med de andre, Hun satt for det meste på fanget mitt, jeg tror hun var litt trøtt. Og så var jo dette det første barneselskapet hun har vært i, unntatt hennes eget.

Jeg fikk hvertfall tatt noen bilder, så jeg tenkte jeg ville dele her på bloggen min.

Fun in the sunDette skulle jeg egentlig poste i går da, men det glemte jeg så klart, men men. I går lå jeg i sola i mange timer, og jeg badet faktisk, første bad i år! Jeg ble skikkelig solbrent på ryggen, for jeg hadde ingen til å smørre meg. Nå har jeg skikkelig skille med rompen, og så er det er hvit firkant der lappen på bikini trusen stakk opp. Så nå ser jeg skikkelig fresh ut, hehehe. Jeg kunne ikke ta sol idag en gang, for jeg var så solbrent :\ kjipt.

Nå har jeg sittet(?) på trappen med Ingvild en stund, og bare snakket. Så jeg har ikke fått blogget noe før nå.

Men seriøst, dere må bli flinkere å kommentere her altså. Jeg forventer litt flere kommentarer når jeg ser jeg har så mange lesere :P hehe. Gjør dere det så kommer jeg nok til å bli litt flinkere å blogge :) (a)

På middagsbesøk og Baluba

Idag har vi tilbrakt så og si hele dagen vår ute hos familien min (på pappa sin side). Vi har vært på familie middag, så hele familien var det, koslig! Madelen koste seg kjempe mye sammen med tante Ailin, hun fikk til og med gi flaske til det ene lammet. Vi spiste god middag med hjorte steik, som stemoren min hadde laget.

I går var vi på Baluba lekeland, sammen med Zandra (link) og hennes familie. Det var første gangen noen av oss hadde vært der, så det var kjempe gøy. Og det ble ukas eneste trening også (fy meg, jeg har vært så sløv), men det var jammen god trening, hehe. Etter på spiste vi pizza, og Madelen fikk seg noen leker.

Hva har dere gjort i helgen?

Utslett av migrene medisin

Idag har jeg vært hjemme fra jobb. Jeg har hatt feber i hele natt, og våknet med skikkelig hodepine. Jeg tenkte jeg skulle prøve den nye medisinen min mot migrene, så jeg tok en tablett. Det funket ikke noe, så etter litt mer enn to timer tok jeg en til. Hodepinen gikk etter hvert bort, men jeg hadde forferdelige bivirkinger av den. Jeg ble kjempe svimmel, klarte så vidt å røre meg for jeg hadde ingen krefter i kroppen. Etter en stund kjente jeg at jeg klødde noe sykt, spesielt på ryggen, så såg jeg at jeg hadde fullt av utslett. Noen som vet om jeg kanskje ikke tåler disse medisinene? Jeg skal til legen på Mandag, så jeg skal høre med de da.

Har dere opplevd dette av noe medisiner før?

Sol date for første gang

idag har jeg hatt fri, så jeg og Madelen har slappet av en stund hjemme. Og så har jeg hatt litt tid for meg selv, mens Madelen var med farmoren og oldemoren sin. Da rakk jeg å ta en laang dusj (ikke såå lang, for det har vi ikke nok varmt vann til :P), mens Madelen har vært i banken med sparebørsen sin. Hun er rikere enn meg for tiden, lille heldiggrisen :) Og så fikk hun en sånn mellom stor pakke med Ole Brumm duplo når hun var inn med pengene sine, det syns jeg er en utrolig bra gave å gi barna.

Etter jeg hadde spist middag, var jeg klar for en liten Sol date med Melinda. Jeg har faktisk aldri tatt solarium før, det har liksom aldri passet seg sånn og jeg har vært litt skeptisk til å ligge inne i den boksen. Men det gikk utrolig bra, og det var fantastisk hærlig. Fikk faktisk litt farge også, hihi. Må begynne med det ofte nå, så jeg kan bli litt brun til vi skal til Tyrkia.

bildene er ikke fra idag altså! 

 

Hva har dere gjort idag?

PhotoshootFotograf Trine Borgen (link)

Liker?

På Søndag hadde jeg og Lene shoot med Trine Borgen. Skal vise dere et par bilder til når de er redigerte :) Men nå er det dette jeg har. Som dere ser stresser jeg sykt med å holde øynene åpne, pga. solen og blendingen :P Har aldri gjort dette før, så var ikke helt klar for så mye lys.

Idag har jeg hatt sykt vondt i hode, så jeg har ikke hatt tid til bloggen. Jeg har sløvet på sofaen i mange timer, så det var konka Benjamin som måtte ta seg av lille Madelen i noen timer. Kim måtte jobbe overtid, så da ble det sånn.

I morgen har jeg fri, så jeg skal være hjemme med Madelen og vi skal kose oss. Litt senere skal jeg på Sol Date med Melinda, så det kan bli kos. Jeg har faktisk aldri tatt solarium før, men jeg føler jeg har bruk for litt farge før jeg skal til syden. Er litt kjipt å se ut som en snømann, når alle andre er mega brune.

Madelen`s første pakke i posten

På fredag fikk Madelen sin aller første pakke i posten!.. i hennes navn da :P Det var utrolig stas og ingen andre skulle få røre den. Hun fikk en helt super båt fra Little Green Factory, og den kunne også brukes som vannkanne. Så idag har vi vært ute og testet den i vann.

Jeg vil gjerne takke dere for at Madelen fikk denne fantastiske gaven av dere, og jeg kommer garantert til å handle mer hos dere i fremtiden. Anbefaler alle og ta en titt på nettsiden deres, for de har mye bra ting til både mor og barn.

Se så glad hun er :)

 

Har dere handlet fra Little Green Factory før?

 

Reklame

 

What to do in Oslo?

Nå er jo sommerferien startet for de fleste som fortsatt går på skole, og det er bare noen uker til jeg begynner på ferie. Vi har tenkt oss en tur til Oslo i sommer, for å shoppe, gå i tusenfryd og ta en liten tur på NorwayCup. Men jeg er ikke så kjent med Oslo, så derfor tenkte jeg at jeg skulle spørre dere om tips. Så kom med alle de bra butikkene vi bør besøke, og mange koslige resturanter og cafer som selger god mat.

Vi skal være der i fire netter, men det blir nok hektisk for det. Jeg er sånn at jeg må få med meg alle butikkene jeg, så det blir nok ikke noe avslappende ferie dette. Jeg må nok være litt snill pga. Madelen og Kim da, de er ikke like hypp på å springe rundt i butikker hele dagen.

Men når vi kommer hjem er det bare en måned til vi skal til Tyrkia. Der blir det nok ikke så mye shopping, for der er det meste fake uansett, så da er ikke det noe. Men mye sol, kos og god mat skal det bli.Hva må vi bare gjøre mens vi er i Oslo?

Langhelg er digg

Denne helgen har gått sykt fort, selv om den har vart i fem dager for meg. Fredagen var kjempe koslig, og vi koste oss mye. På kvelden hadde jeg og Kim kjæreste tid, og såg en film sammen. Filmen vi så het Due Date, og var faktisk utrolig morsom.

På Lørdagen fikk vi besøk av mine småsøsken, som vi skulle passe til Søndag. Vi spiste god mat og koste oss i det fine været. Madelen og Anja har det jo alltid gøy i hverandres selskap, så de koste seg med Chips, trampoline hopping og leking av alle sorter. Det er nok litt gøy for Madelen å ha noen å leke med, siden hun ikke er med så mange på sin alder hjemme.

Resten av helgen har vi bare slappet av. På Mandag var det nesten litt for varmt til tider, det var sånn at jeg satt inne i et par timer, heh. Jeg burde vel ikke klage på fint vært, men det er vel sånn at det er alltid noe å klage på? :P

Idag var jeg hatt huset for meg selv, så jeg har sovet til klokken 12(!). Det har ikke nett vært noe ute vær idag, så idag har vi buret oss inne. I morgen er det utedag i barnehagen, så da skal vi være ute i dette været hele dagen :\ Wish me luck!Hvordan var din helg?

 

Stem gjerne på Madelen (link)

Super gave til de små

Jeg vil gjerne anbefale en helt super og verdifull gave som du kan gi til barnet ditt, eller til noen du kjenner. Nemlig en personlig bok, en bok der du velger navn på personer, sted osv. Jeg ble overassket over hvor bra det faktisk var laget til, det er nett som en vanlig bok, bare med navn til familie/venner. Jeg fikk tilsendt en bok som heter Ballerina Prinsesse, som var den mest populære blandt jenter.

Som dere sikkert har merket så pleier sånne personlige ting med navn og greier å være dyrt, men disse bøkene koster ikke mer enn 157 kr. Jeg tenkte jeg skulle kjøpe en til, for disse er helt supre.
De har også masse andre personlige ting med navn på. For eksempel pledd, smokker, knagger, klokker, blyanter osv.

Det er fra Barnaspersonligeverden.no, som jeg anbefaler at alle tar en tur innom.Hva syns dere? Er dette noe for deg?

//Reklame

Fredag igjen + nytt design

Denne uken har gått kjempe fort, men absolutt ikke alt for fort. Jeg har hatt vondt i hode hver eneste dag denne uken, så jeg er glad at det er litt fri nå. Jeg må innrømme at det er litt synd at jeg ikke skal jobbe med Malin mer, men kanskje om en del år, hehe. Jeg har vært på jobb alle dagene jeg skulle denne uken, selv om jeg har hatt vondt. Så jeg er litt stolt av meg selv!

Idag har vi ikke gjort mye etter vi kom hjem. Vi var litt ute på kvelden, og vi har spist litt pizza. Det er liksom ikke så mye å finne på her føler jeg, så viss dere har noe forslag til hva man kan finne på med barn på en fredagskveld (på landet) så må dere si i fra. Jeg er lite fantasifull, og setter fort på tven med barnetv på.


Jeg har også fått nytt design, som dere sikkert ser. Det er et par justeringer igjen, og så er det perfekt (i mine øyner). Jeg er litt usikker på om jeg skal ha overskriften sånn, eller om den skal endres. Hva syns dere?
Og så må jeg sette inn linker i headeren, og gjøre bloggen midtstilt. Viss dere vil skjekke ut den flinke design byggeren min, så er det link på høyre side. Dette er andre eller tredje gangen jeg bestiller hos henne, så jeg anbefaler det.

 

Og så tenkte jeg at jeg skulle mase litt mer om Lano jenta mi, vil dere stemme så trykk her.

Tusen takk på forhånd :) Setter stor pris på at dere stemmer på søtingen min :)

Navnesmokken.no + konkurranse

Idag fikk Madelen er søt pakke fra Navnesmokken.no, oppi der lå det tre søte smokker med navnet hennes på. Smokkene har helt perfekt passform, og Madelen elsker de. Favoritten hennes ble med en gang den lilla, noe som ikke forundret meg (hun elsker lilla). Jeg valgte denne pakken (link)

 

Det beste er jo at det ikke er noe dyrt en gang, det er jo omtrent dyrere i butikk for smokker uten navn på. Det koster 85-90 kr for tre smokker, 170 kr for 6 smokker osv. Det blir mer rabatt etter fler du kjøper, og man trenger som oftest en del (her blir de hvertfall sporløst forsvunnet etter en liten stund).

 

Jeg minner også om konkurransen min, der du kan vinne en personlig navnesmokk. Idag er siste sjanse, for i morgen trekker jeg en vinner. Håper dere melder dere på :) (link)

 

Viss dere vil stemme på Madelen i Lano Ungen, klikk HER  :)

 

Takk på forhånd :)

Fight it + konkurranserBilder fra helgen!

 


Vil dere være så snille å stemme på Lano Ungen min?

Da kan dere klikke her (link)

 

Husk at dere kan stemme en gang hver dag, og dere kan stemme via iPhone, iPad og pc.

Tusen takk på forhånd! :)
 


Husk også konkurransen min! Der du kan vinne personlig navnesmokk til barnet ditt. Jeg trekker snart en heldig vinner!

 

Klikk HER for å bli med! 

Sporty time -

Når tenkte jeg at jeg skulle være tilbake for fullt. Nå er helga over, og hverdagen er startet igjen. Denne helgen har vært helt fantastisk, med fint vær og med familien. Vi har vært ute og kost oss hele helga, og det fikk jeg konsekvenser for. Jeg er skikkelig solbrent, og fikk solstikk. Har vært dårlig begge kveldene i helga, med det var verdt det med tanke på hvor bra dagene har vært.

 

På lørdag var vi på fotballbanen en tur, noe vi skulle ha gjort for lenge siden. Men det har hele tiden kommet noe i veien, enten sykdom eller dårlig vær. Jeg merket at jeg ikke pleier være så mye i aktivitet, for jeg hadde gangsperr i går, hehe.

 

Idag har jeg vært på jobb, halv dag som vanlig. Etter jobb var jeg hos fysioterapeuten, det er så hærlig å få strekt litt på de stive musklene mine. Jeg har faktisk ikke bare skeiv rygg, jeg har også skeivt hode, så det er jo topp. Men det skal vi fikse opp i, for det er det som gjør at jeg blir så stiv i nakken.

 

Nå skal jeg bare chille litt, se litt på tv og slappe av.

 

Hva skal dere idag/kveld?

Beklager bloggen -

Som dere sikkert har merket så har jeg ikke vært så aktiv på bloggen de siste dagene, og hvertfall ikke i går. Jeg har ikke hatt tid og ikke orket. På Fredag hadde vi jo besøk av min familie på pappa sin side, og da hadde jeg ikke tid til så mye annet. Og så fikk vi besøk av et par venner, og da gadd jeg ikke sitter der å være usosial.  På kvelden såg jeg og Kim en kjedlig film, så vi ble så trette at vi bare måtte legge oss etterpå.

 

I går var vi ute hele dagen, og koste oss. Vi spillte badminton, fotball og tok ut en haug med leker/telt. Jeg klippet plenen vår, så jeg syns jeg har fått gjort noe selv om det ikke var inne. På kvelden var jeg kjempe sliten, tror jeg fikk solstikk. Jeg var kvalm, hadde vondt i hode og var helt enormt trett. Og når jeg ikke klarer å sitte på dataen så er jeg virkelig sliten, for det er ikke ofte skjer. Jeg gikk å la meg før 12 tror jeg, hehe.

 

Vi skal nok være ute idag også, så blir nok ikke så mye tid til bloggen.

 

Hva har dere gjort i helgen?

Make a funny face -

Idag har det gått utrolig fort, og jeg har hatt lite tid til bloggen. Vi sto opp i 10 tiden, og lagde oss varme rundstykker til frukost og koste oss litt ekstra siden det var fri. Vi gikk ut en tur i 12 tiden, for å se til babypusene våre. De hadde det kjempe fint, og Madelen elsker å kose med de.

 

I 3 tiden reiste vi ut til mamma for å spise middag. Der var det steik på menyen, og is til dessert. Hele familien på mamma sin side var der ute, så det var litt koslig, siden jeg ikke treffer de så ofte lenger. Det var spesielt gøy å se Christina igjen, som jeg ser så alt for skjeldent. Madelen koste seg ute med meg og Christina, mens Kim lå å sov på sofaen som vanlig, heheh..

 

Etter vi kom hjem har jeg omtrent bare ryddet i huset. Vi har vasket klær, lagt sammen klær, tatt oppvasken, ryddet og hengt opp et par bilder. Jeg har også skrevet på bestillingen på barnehage bildene til Madelen, så nå får jeg sendt den i morgen. Er alltid litt treg av meg jeg, så ting går litt tregt av og til.

 

Hva har dere gjort idag?

Så alt for mye -

Dette innlegget skulle jeg egentlig ha publisert på søndag, men jeg kom aldri så langt. Men jeg og Madelen fikk for oss at vi skulle ommøblere litt vi, så vi snudde lekerommet på hode. Madelen var helt med, og hjalp kjempe mye til. Hun barn minst 15 bamser opp på rommet sitt, ryddet opp leker, bar ut og inn på krakker/stoler osv. Hun var rett og slett super happy, for at vi skulle fikse litt på hennes lekerom.

 En veldig fornøyd liten jente som har inntatt sjefs stolen, og nyter det ryddige rommet sitt.

 Her er resultat av ommøbleringen. Jeg vet at de som ikke har sett det før, ikke ser noe forskjell, men det er stoor forskjell. Det ser litt rotete ut med støvsugeren, men bare se bort fra den.

 

Hva syns dere?

Har dere eget lekerom til deres barn, eller bruker dere soverommet til det?

Dancing like a superstar -

 

Disse bildene tok jeg i går når jeg og Madelen koste oss litt på morningen. Vi satt på en super søt cd med noen barne sanger, og Madelen danset i vei. Hun er blitt så flink nå, hun er ikke lille babyen min lenger. Vi var til helsesøster sist Onsdag, og da sa de at hun var veldig flink til å snakke og med det motoriske, faktisk litt over gjennom snittet. Det er så gøy å høre sånne ting, at min lille jente er så flink og at ikke noe er galt med henne. Det gleder mamma hjertet litt ekstra!

 

Liker din unge å danse?

Endelig fått mine søte små -

Idag har vi funnet de søte pusekattene våres, og de er så søte og små. Den ene er hvit og svart og den andre er svart. Jeg har funnet ut at den ene skal hete Chanel (det blir den hvite og svarte), men vi trenger et navn til den svarte.
Vi har hvertfall tatt de inn på vaskerommet, så nå bor både Bobby og de små der inne.

 Har dere forslag til navn?

Er det noen som vil ha en liten pus, for vi kan ikke beholde di! ?

Kim er hjemme, og vi er super fornøyd -

Idag kom Kim hjem igjen, og han hadde med seg gaver til oss. Madelen fikk en pakke med to telt + tunnel, duplo og et sett med bøtte og spader. Jeg fikk undertøy og en genser, tenk at Kim har vært å handlet klær til meg. Det har aldri skjedd før, hehe, så jeg er super stolt over kjæresten min.

 I kveld har vi kost oss med Madelen inne. Vi har satt opp teltene hennes og lekt sammen med henne. Etter hun var lagt seg, gikk vi ut i hagen og spilte badminton og andre lignende spill. Det var super koslig å gjøre noe sammen, og som i tillegg var ute (ikke bare å se en film liksom). Madelen er jo syk, så hun kunne ikke være med ut idag.

 

Nå skal jeg bare sitte litt på dataen og slappe av litt. Jeg har funnet meg en cola boks og en pakke med lakris snorer, det er heaven for meg, heheh!

 

Hva har dere gjort idag?

ALENEMAMMA -

helt til fredag..

 

Det er jo ikke så gale det da. Men jeg savner å ha kjæresten min her nå altså, selv om det bare har gått noen timer. Det er ikke det at det er vanskelig å være med Madelen alene, for hun er jo bare søt og snill. Men jeg har ikke vært borte mer enn en dag fra Kim etter vi fikk Madelen, så dette er svært uvant. Høres jo sikkert helt insane ut, og det er det nok også. Men jeg savner virkelig kjæresten min nå!

 

Jeg har egentlig ikke tenkt på det, at jeg ikke har vært lenger borte fra han. Men det har bare blitt sånn, det er ikke noe vi har skullet gjort enda. Men jeg skal nok klare meg helt fint, det er bare litt ensomt om kvelden. Ingen som holder rundt meg, det er jeg som må låse døren, det er bare meg og Madelen i sengen (og hun holder ikke rundt meg :p hehe) og jeg har ingen å snakke med.

 

Men det skal nok gå fort. I morgen skal jeg trene, ut til mamma (kanskje sove der). På Onsdag er det jobb, så tenkte jeg at jeg kanskje skulle invitere noen på besøk??! På Torsdag skal jeg til akupunktur, og så er det bare fredagen med jobbing. Og så kommer jo han hjem igjen på fredag, så dette kommer til å gå helt fint det.

 Elsker deg, vennen <3

Fin blogg, kommenter tilbake på min!

Jeg er så lei av folk som skriver det. Det er så utrolig unødvendig syns jeg. Er du ikke enig?

 

De som skriver sånne ting, og bare reklamerer for sin egen blogg, leser jo egentlig ikke bloggen din. Det eneste de bryr seg om er å få lesere på sin blogg. Det eneste de gidder å gjøre er å trykke ctrl+v, og det er sykt dårlig gjort mener jeg. Utrolig egoistisk er det faktisk!

 

Jeg ser ikke helt vitsen med det jeg, for det er jo få som faktisk gidder å gå innpå en blogg som skriver sånne ting. Og det er vel noe som er åpenlyst for alle, det kan da vel ikke være så tett i skallen at man ikke forstår det??! .. Jeg går hvertfall aldri innpå de som reklamerer for seg selv, og svarer ikke på kommentarer fra de heller.

 

En gang var jeg innpå en blogg, der noe ufattelig trist hadde skjedd. Vil ikke gå mer innpå hva som hadde skjedd, men uansett. Da var det en person som hadde skrevet; Fin blogg! Kommentere tilbake på min blogg? .. Det er det verste jeg har sett. Det tyder bare på at man ikke en gang leser overskriften, eller at man ikke har noe respekt i det hele tatt.

 

 

Så viss du er en av de som holder på sånn, ikke gidd mer. Hvertfall ikke kommenter bloggen min mer!

 

Hva syns dere om dette? Er det ikke respektløst?

 

 

Er vel på tide -

Tenkte jeg skulle skrive et aldri så lite hverdagsinnlegg, det begynner å blir en stund siden sist nå. Ikke det at det er så veldig mye å si, men tenkte likevel det kunne være greit.

 

Jeg har vært syk i noen dager nå, så jeg har ikke vært på jobb siden Mandag. Begynner å bli litt bedre nå da, så satser på å være helt frisk til denne mandagen. Men nå som jeg har vært syk har jeg jo hatt litt bedre tid til bloggen da, noe som kanskje er gøy for dere??!
Jeg har for det meste sløvet, og latt Kim ta seg av hus arbeid. Jeg har vasket en maskin med klær idag, og det er det liksom. Orker ikke stresse når jeg ikke føler meg bra, da blir jeg bare aldri frisk. Madelen er heldigvis frisk nå da, hun har jo vært syk i over en uke nå.

 

Madelen har vært i stor form idag da, og har lekt rundt i hele dag. Hun har badet, lekt ute, rotet, ryddet og så hadde vi en super gøy ball lek rett før legge tid. Den falt skikkelig inn for både hun og oss, er jo alltid gøy å se Madelen smile. Hun la seg ikke til så alt for galen tid heller idag, fikk henne i seng til halv 9. Det er bra til at vi har snudd døgnet på hodet den siste uken.


Madelen og Chopper (fra One Piece), nye favoritt bamsen.


Idag fikk vi faktisk to pakker i posten. Madelen fikk skoene sine, som jeg la ut på forrige innlegg. Og jeg har fått betakaroten tablettene mine, for jeg tenkte jeg ville bli brun. Er det noen som har testet de? Noen som vil fortelle om sine erfaringer?

The biggest friend -

Denne bamsen fikk jeg faktisk av Kim, lenge før Madelen var født. Men nå har hun overtatt den, og jeg får ikke ta på den lenger.
Den var faktisk ikke til salgs en gang. Dama i butikken måtte ta den ned fra taket, for Kim måtte kjøpe den til meg, hehe.. Han er jo søt da! Jeg ble hvertfall super glad når han kom hjem med en bossekk med en diger bamse oppi.

Bilder fra 17. Mai -Vi var som sagt syke på 17. Mai så det ble ikke så mange bilder. Og jeg hadde heller ikke med speilrefleksen, så det ble dårlige bilder.

 

Men vi var en liten tur inn, sånn at Madelen fikk prøvd seg på et par leker, og fikk seg en is. Det var ikke så gøy i år, siden det regnet og var kaldt. Madelen vant hvertfall et par premier, så da var hun fornøyd (et munnspill, en kopp og såpebobler).

 

Hvordan var deres 17. Mai?

Loving family -Dagen idag har ikke nett hvert som en vanlig 17. Mai, det har ikke vært samme stemningen. Jeg har ikke vært frisk idag, våknet opp med feber og slapp i kroppen. Madelen er omtrent frisk nå, så vi måtte nett en tur inn å feire litt. Sånn at Madelen hvertfall fikk seg en is og vant en premie. Vi var også en liten tur opp til Oldemoren til Madelen, sånn at vi fikk i oss litt middag. Har nesten ikke tatt bilder idag, for det har vært dårlig vær, og da tok jeg ikke med speilrefleksen.

 

Nå har jeg nett sett One Three Hill, og skal nå se Frustrerte fruer. Det er fast på tirsdager for meg, så da må jeg jo få det med meg. Jeg må legge meg rett etterpå, og håpe på at jeg blir frisk til i morgen. Sånn at jeg kan komme meg på jobb.

 

Kommer litt bilder fra dagen i morgen!

 

Hva har dere gjort idag?
Hvor har dere feiret?

Dåp på 17. Mai -


I dag er det to år siden Madelen ble døpt, hun ble døpt på selveste 17. Mai. Seriøst, klokken burde hatt bremser. Kom igjen Japan, finn på noe smart nå.. jeg blir jo gammel viss tiden skal fortsette å gå så fort som dette. Hallo, jeg var jo nettopp 14 år.


Men tilbake til dåpen. Det var en fin dag, og kirken var stappfull pga. det var jo 17. Mai. Madelen fikk ikke oppleve sin første 17. Mai på vanligvis, men det var likevel en kjempe flott dag. Og det var hun som fikk hele oppmerksomheten fra Jondal den dagen, da var det feiring for både Madelen og Norge på likt nivå.


Madelen fylte et halvt år 3 dager etter dåpen, så hun var stor jente. Grunnen til at vi ventet så lenge var pga. den ene fadderen var mye borte på jobb. Dåpskjolen hennes bestillte vi fra Danmark, for jeg fant ingen jeg likte i Norge (lette overalt omtrent). Madelen fikk så utrolig mye fint den dagen, aldri sett noe lignende (til en dåp liksom). Oog vi hadde 19 kaker, full middag og koltbord.

 

Nå er lille store vennen vår snart 2 1/2 år gammel, og vokser så alt for fort. Nå må vi bytte ut hele garderoben fra i fjord, for du er blitt en stor nydelig jente. Du er vel ikke så stor for alderen, men du er likevel mer enn 2,5 kg og 47 cm, som du var da du ble født. Tror jammen meg du nærmer deg 10-11 kg nå, så du er en hel del større nå. Mamma er så utrolig glad i deg lille venn, du er alt for mamma og pappa! Fake a smile -

Jeg kjeder meg noe sykt idag, og er utrolig trøtt etter helgen. Har nesten ikke sovet, så idag blir det tidlig kveld på meg. Tror ikke jeg er helt frisk heller, så det er jo helttopp. Det var jeg som sto opp med Madelen idag, og hun ville jo så klart ikke sove til langt på dag, ehehe..

 

Nå sitter jeg og Madelen å ser på barne-tv, og tenkte vi skulle lage oss litt popcorn. Tenkte vi skulle kose oss litt, siden vi er litt små syke begge to. Kan ikke tenke så sunt da.. eller? hehe.

 

Jeg har lyst på flere blogger å lese, så viss du vet om gode mote og sminkeblogger så si ifra :)

Reiser til Oslo -

Nå reiser jeg til Oslo, og kommer ikke til å blogge noe idag eller i morgen. Vi skal ned der for å selge bilen, som dere sikkert allerede vet. Gleder meg jeg, er litt deilig å komme bort fra lille Jondal og i blandt. Vi skal sove på Rica Victoria Hotel, og jeg håper det er fint. Noen som har vært der før?

 

Noen resturanter og albefale, enten italiensk eller noe med biff? Det bør være rundt Karl Johan området, for vi kommer frem ganske seint.

 

Nå må jeg nesten pakke ferdig, så vi får kommet oss avgårde. Madelen er ute hos mamma, så hun skal nok få det fint. Hun har hvertfall gledet seg veldig.Hva skal dere i helgen?

Today`s photoshoot -

Idag har jeg vært hjemme med Madelen, for hun hadde feber og har vært slapp de siste dagene. Hun har heller ikke spist noe på to dager, så det gjør hun nok enda surere. Men jeg kunne ikke nett holde henne inne i hele dag for det om, det var jo knall fint vær (da blir man jo mer syk av å være inne).

 

Selv om vi har hatt en stressende dag, har vi fått gjort en del. Vi har fått vasket hele nye bilen, ute og inni. Og vi har fått ryddet en del inne. I morgen skal jeg og Madelen vaske bilen vi skal selge, viss hun er frisk til da (men det ser vi i morgen).

 

Malin har tatt noen bilder fra dagen vår, så jeg tenkte jeg kunne dele noen med dere.Liker dere bildene?
Hva har dere gjort idag?Konfirmasjonen - bilde dryssSøtingen i hardangerbunaden sin. Klar for å gå i kirken, for å se på tante Malin.Andre som har vært i konfirmasjon i helgen?

Bestillt fly og hotell -

I går fikk vi oss ny bil, så nå skal vi selge den vi hadde. Jeg har litt blandede følelser for dette, for jeg er jo glad i bilen vår selv om det ikke er noe familie bil. Men vi skal uansett til Oslo på Fredag for å selge den. Vi sover en natt på hotell, og så tar vi fly opp igjen til Bergen på Lørdag.

 

Når vi er i Oslo tenkte vi at vi kunne gå ut å spise, siden det bare er meg og Kim så er det gøy å gjøre noe sammen. Er det noen som vet om noen bra resturanter? Gjerne noen koslige, som er opne litt lenge. Er veldig fan av Egon og Steak house, så det kan gjerne være noe i den durern. Men kan også prøve andre ting.

 

Og så skal vi sove på Rica Victoria Hotel, noen som har erfaringer med det?Hva skal dere til helgen?

Making cupcakes -

Idag har hele dagen bare flydd forbi meg i en super fart, ehehe. Jeg begynte å bake med en gang jeg sto opp, for cupcakes tar ganske lang tid å lage, spesielt når jeg skal ha tre forskjellige glasurer oppå. Og i tillegg så laget jeg Oreokake, og det tar jo også sin tid. Men jeg ble ferdig, og her er resultatet:


I morgen er det jo konfirmasjon til Malin, så idag har jeg fått unna en helt del som skulle gjøres, og andre ting som jeg bare følte for. Jeg har støket skjorten og forklede til bunaden til Madelen, og jeg har skaffet en nytt belte som var litt større. Jeg har vasket, støvsugd, ryddet og jeg har til og med lagt bort Emmaljunga vognen til Madelen. Det er litt trist å legge bort babytingene, men vi bruker bare triller nå for tiden.

Er ikke jeg modig som tør å legge ut bilde av meg selv uten sminke :O hehe.. uff..

Det har vært nydelig vær idag, så Kim og Madelen har vært mye ute. Det er på sånne dager det er kjipt når man må være inne. Men fikk nøtet solen noen minutter jeg også da, og jeg har jo fått bittelitt brunfarge også.. eller? hehe.
Madelen har hvertøfall hatt en fin dag, og det er det som er det viktigste for meg. Hun har til og med badet i hageslangen hun idag, sammen med "konka Benjamin". Og så fant hun ut at hun ville ta seg en lur i dukkesengen sin, og sånn gikk det:
Hva har dere gjort idag?
Flere som skal i/har vært i konfirmasjon i helgen?
"eg e mann, mamma"

Idag fant Madelen ut at hun skulle starte dagen klokken 7, forstår det ikke. Hun har plutselig fått det for seg at du skal våkne så alt for tidlig, hehe. Men vi gikk ned, satt på barne-tv og lagde oss frokost. I halv 10 tiden var jeg våken nok til at vi kunne komme oss ut, så vi tok oss en tur ut for å leke litt.

Madelen er så skjønn, rett før vi skulle ut så tok hun på seg capsen til Kim og sa at hun var mann. Jeg holdt på å le meg i hjel.. den lille søte jenta, en mann, hehe.

Nå er Madelen på tur med oldemoren sin, og kommer hjem i 4 tiden. Så da har jeg litt tid til rydding og avslapping. Jeg har allerede trent, så jeg er ganske fornøyd med dagen allerede. Jeg har heller ikke hatt vondt i hode idag, noe jeg har hatt i tre dager nå.

"mannen" min <3

Klokken 4-halv 5 skal jeg møte Melinda, så det blir nok ikke mer blogging idag. Men det får dere bare tåle ;) hehe..

Hva skal dere idag?

Hard dag -

Dagen min startet klokken kvart på 7, da en liten Madelen bestemte seg for å stå opp. Vi gikk ned å spise frokost og kom oss ut i solen. Vi koste oss ute med sandkasse, trampoline og disse. I halv 1 tiden vekte vi Kim, og da var jeg kjempe trøtt igjen. Jeg har vært litt småsur i hele dag, sikkert fordi jeg har vært så trøtt. Men likevel har jeg vasket i hele dag, og er helt utslitt nå.Så det blir ikke noe mer blogging enn dette idag!Hva har dere gjort idag?

 

Dagens innkjøp -

Idag har jeg vært til Akupunktur igjen.. ååh, det er så gøy! Madelen er helt med, men hun forstår ikke helt hvorfor jeg må ha sokkene av, hehe. Nå setter jeg elleve nåler, men jeg vil gjerne sette nåler for alt jeg kan :p hehe.
Etter vi hadde vært der handlet vi litt. Ikke noe sånn shoppe tur liksom, men nødvendige ting (mat) og litt ute leiker til Madelen. Hun fikk seg boksesekk m/hansker, ute vippe og noen ringer som man henger opp i trær. Veldig stas!
Hva har dere gjort idag?

Playing like a monkey -

Hehe, ja.. idag har jeg faktisk klatret i trær. Besteg et nytt nivå i treet også. Selv om Kim fortsatt syns jeg er pinglete, for jeg kommer meg bare opp to-tre greiner :P Men hallo, jeg er jente.. er ikke det bra nok unnskyldning?
Jeg hadde faktisk veldig vodt i hode idag, både på jobb og når jeg kom hjem. Men etter jeg kom meg ut så ble det bedre.
Vi har kost oss mye idag. Klatret, hoppet på trampoline, matet sauene og bare vært ute i den nydelige solen. Madelen syns det er så stas å være ute, hun har til og med gått med shorts idag. Hun sa hun var så varm at hun kledde av seg alle klærne på trampolinen. Da sa jeg hun fikk hvertfall ha på seg shorts og topp, det er jo trossalt ikke helt sommer ute enda.Er det andre som har nydelig vær for tiden?

Svar på spørsmål -

Jeg fikk en del spørsmål fra en leser her en dag, og jeg tenkte jeg kunne svare på dem idag. Jeg har ikke så mye annet å finne på idag, så da poster jeg dette.

 

Hva er din mening om rasisme? Jeg har ikke så mange meninger om sånne ting egentlig, men jeg har ikke noe i mot folk med annen hudfarge. Men det jeg har noe i mot er de som kommer til Norge, og lever på sosialen i mange år.

Hvor står du politisk? heh, jeg vet navnet på et par partier.. men, eeeh? Jeg har ikke aning hva de forskjellige driver med da. Hørte noe sex drama om et parti, så da får jeg holde meg unna de da.

Hva er din mening om politikk? Som jeg sa i sted så følger jeg ikke med. Men har jo ikke noe i mot politikk, det må vel til det.

Hva er din mening om samfunnet perr i dag? Jeg har det helt fint i samfunnet, og syns det er flott. Hvertfall her i Jondal da, men det kan godt være det ikke er så supert andre plasser.

Hva er din mening om hendelsene i japan? Det er grusomt! Syns utrolig synd på de, og har selv gitt penger til Røde kors.

Hvor ser du deg selv om 10 år? Jeg håper så klart på å jobbe med noe innen mote til da, men vi får se hva tiden bringer. Jeg rekner og med at jeg har fått en unge til, så da er vi nok en lykkelig familie på fire.

Nevn 5 negative og positive ting om deg selv? Får starte med de negative da, siden det er det letteste. Jeg biter negler, jeg er utålmodig, jeg har store problemer med å forstå ting (er en smule blond), jeg er ikke spesielt flink til å høre på andre sine problemer og jeg er utrolig flink til å bruke penger. De positive tingene er ikke så lette å komme på, men jeg skal prøve.. Jeg er en god mor (håper jeg hvertfall), jeg er som oftest glad, jeg tåler ikke sjokolade (jeg ser på det som en positiv ting), jeg elsker å rydde og jeg tenker som oftest positivt.

Hvor ser du deg selv om 20 år? Bestemor?? hehe..

Hva er din legning? Hetro

Hva ville du tatt med deg på en øde øy? Kim og Madelen

Hva er din mening om blogg.no? Jeg er elsker å blogge, så jeg syns det er supert. Har prøvd andre forum, men liker best blogg.no

Hva er det som er unikt med akkurat din blogg? Eeh, ja si det. Jeg har en blanding mellom mote og mamma livet. Jeg skriver bare innlegg som jeg selv ville lest (så jeg blogger på en måte for meg selv :P)

Hvilket yrke har du om 10 år? Noe innen mote håper jeg på.

Hva er din mening om dyremishandling? Jeg liker det ikke, men har ikke noe spesielle tanker om det. Etter jeg fikk Madelen så tenker jeg mest på barn på hennes alder, at alt som skjer med dem er det verste.

Hvis du kunne velge hvilket som helst dyr i hele verden hvilket hadde du valgt? Apekatt, har alltid hatt en drøm om å ha en.

Fanta eller Cola? Cola

Godteri eller potetgull? Lakris og ostepop er det eneste jeg spiser.

Jeffrey campbell eller luis vuitton? Jefferey Cambell

Bruker du mye sminke og hvis hvilken prodykter? Jeg har ikke noen spesielle favoritt merker, men jeg liker Mac, Sigma, Nars, Chanel, Smashbox osv :)

Hvor høy er du? 163 cm

Hvordan er ditt forhold til familien? Har vel et bra forhold tror jeg. Eller jeg har ikke et sånt veldig sterkt forhold, ikke sånn at vi snakker om hemmeligheter. Den eneste jeg snakker om alt til er Kim, han vet alt!

Hva er din mening om alchol? Helt greit, så lenge det ikke drikkes i nærheten av barn. Det er det verste jeg vet!

Har du kjærste? Ja, forlovde

Nevn 5 positive og negative ting om kjærsten din om du har? Dette var litt lettere, hehe. Han er utrolig snill, han er den beste pappaen i verden, han er til å stole på 100%, han er utrolig flink til sånne sparke/hoppe greier og han bryr seg. Negative tingene skal jeg nok også klare. Han blir veldig fort avhengig av ting, han gliser av alt, han har ekstreme tvangstanker (feks å skjekke om lyset er av ti ganger, om håndbrekken er nede ti ganger osv:P), han har en merkelig holdning ute blandt folk og han er ikke redd for å få vondt (jeg blir jo redd for han:P).

Har du noen dyr hviss så hvilken? Hund (Diablo) og katt (Bobby)

Hva er din mening om kreft og har du opplevd noen nær deg blitt rammet før? Det er jo forferdelig, men jeg har ingen erfaringer med det.

Favoritt plagg? En skjorte fra Gina, genser fra Sorbet, Lace tights og masse annet.

Ditt must denne sommeren? Denim shorts

Bruker du neglakk hviss hvilken type? Jeg har desverre ikke noe særlig med negler jeg. Men jeg tenkte jeg skulle begynne å samle på Chanel sine for det om.

Hvor mange venner har du? Eh, jeg har ikke telt dem. Men jeg har jo noen som er bestevenner og andre som er venner da.

Hva vet du om aids? At det er en kjønnssykdom. Og at uskyldige barn i Afrika blir av og til født med det.

Hvordan er du som person? Kan være frekk til tider, og sier det jeg mener. Men jeg er en glad og hyggelig jente for det om. Jeg er deprimert, og har derfor litt problemer for tiden. Men sånn ellers er jeg egentlig aldri sur og sint.

Hvordan ville vennene dine beskrive deg? Eh, liten?

Hvordan ville en fremmed beskrive deg? Jeg gir nok kanskje ikke det beste første inntrykket, så jeg vet ikke helt jeg!

For eller mot tattoveringer? For, men det må være en tatovering som betyr noe.. Ikke sant Lene? :P

Hva kan du om kjønn sykdommer? At det er noe man får viss man ikke helt vet hva man gjør på.. ikke bruker beskyttelse, og ligger med vilt fremmede!

Hvilken sko foretrekker du? Eh, mener du venstre eller høgre da? For det har jeg ingen mening om. Men jeg mest fan av høye heler, spesielt Wedges. Men sånn til hverdags bruker jeg Kawasaki, og skal snart kjøpe meg nye.

Hva er din mening om hasj? Nei, nei, nei! Man må være ganske så banan i hode for å gidde å prøve det i det hele tatt.

Hva er din mening om andre rus midler? Nett samme mening. Narkis greier hele pakka!

Hva er din mening om barnevernet ? Jeg har ikke erfaring med det. Men jeg tror det er noe som må til, men jeg har en følelse av at de av og til følger med på litt feil ting. Og at ofte unge mødre blir passet ekstra på, nett som om de ikke skulle være nett som andre mødre.

Hva er din oppfating om ungdoms instutisjoner her i norge? Har ikke peilig.

Hvilken hår farge liker du best å ha? Mørk!

Hva er yndlings fargene dine? Rosa.. Men begynner å gå litt lei!

Er du flink til å lese? Helt grei.

Hva er det farligste du har opplevd? Hehe, jeg har nok ikke opplevd så mye farlig. Har vært med på en del nesten ulykker, men det har ikke skjedd noe med meg. Jeg har ikke brukket noe en gang.

Har du noen gang brutt loven på noen som helst måte? Ja, det har nok alle.

Har du noen gang mobbet noen eller blitt mobbet? Jeg har nok ikke nett vært den snilleste alltid, men jeg har aldri blitt mobbet selv.

Er du flink til å synge? Neii :p

Har du gått på noen fritidaktiviteter i såfall hvilke? Kunstskole, gitar, kor og sikkert noen andre også. Men jeg har aldri holdt ut mer enn to år maks.

Hvordan var du som liten? Snill.. helt til jeg begynte i andre klasse :)

Har du noen gang juget til en av bestevenne dine? Det har jeg nok, men ikke på noe seriøse greier.

Har du noen gang hatt sex? Ja, jeg har tross alt en unge.

Hva kan du om beskyttet sex? hehe, du ser hva som skjedde med meg :P

Nevn 5 favoritt blogger? Nettenestea, Ulrikkelund, Cathinthecity, siljemilf og Livingdoll (men det er mange andre også.

Nevn 5 favoritt filmer? Har ikke noen spesielle, men jeg er utrolig glad i Asiatiske filmer og alle Studio Ghibli filmer (de er jo asiatiske de også).. Liker også en bra komedie!

hvilke serier følger du med på på tv? Gossip Girl og Nikita er garantert favoritter. Men jeg følger også med på Frustrerte Fruer, One Three Hill, Mitt hemmelige tennåringsliv, Unge mødre, Total Blackout, Bingo Banden.

Hva syntes du om toplisten på blog.no? Nett når er jeg ikke særlig fan av den. Men leser noen av toppbloggerene da.

Hva liker du aller mest å gjøre og hva er din lidenskap? Shopping.. Da er jeg skikkelig avslappet, og koser meg skikkelig. Men viss noen vil sitte ned å spise eller noe blir jeg spør!

Har du ps3 eller xbox eller lignende? i såfall hvilke spill har du? Vi har begge deler (pluss en del andre spillemaskiker, selv har jeg bare DS).. Vet ikke helt hva vi har jeg, jeg har nok kjøpt de fleste men det er jo til Kim da. Men Halo, DOA, Kill Zone osv.. Aner ikke hva de heter :P

Kjekkeste artisten du vet om? Ehm.. Jeg aner ikke! Ikke Justin Bieber hvertfall, det er det eneste jeg vet :P

Kjekkeste skuspilleren du vet om? Han som spiller Chuck i Gossip Girl.

Peneste kvinnelige skuespiller? Maggie Q, Vanessa Hudgens, Sophia Bush, Leighton Meester.

Hva er dine inspirasjoner? Det er så mye. Jeg får sykt mye inspirasjon fra Weheartit.com

Hvem er ditt forbilde? Ulrikke Lund, Leighton Meester, Maggie Q

Hva er ditt beste minne? Åå, jeg har så mange. Men den dagen Madelen ble født må da være den beste!

Hva er ditt beste ferie minne? Kypros 09

Har du jobb? Ja, jobber i barnehage

Favoritt fag på skolen? Jeg har alltid hatt tingen for Geografi. Jeg elsker land, byer og flagg :D

sjokomelk eller iste? iste

Digital klokke eller vanelig? Digital

venstre hendt eller høyre hendt? Høyre

Si det værste noen noen gang har sagt til deg? Jeg vet rett og slett ikke. Ingenting som sitter så hardt igjen at jeg aldri glemmer det.

Har du noen gang kommet i kontakt med politiet? Eh, en gang spurte jeg om å låne penger til å gå på do. Men det er det nermeste jeg har vært når jeg har gjort noe "galt". Ingenting på rullebladet.

Hva er din mening om brannmenn? hehe, de trenger man jo. Jeg har alltid vært super redd for at noe skal brenne. Har hatt mareritt om det siden jeg var liten. Men jeg har ikke opplevd noe som helst.

Har du noen gang vært på sykehus? Ja, når jeg fikk Madelen. Og når jeg selv skulle bli født. Ellers har jeg vært med Madelen noen turer og jeg selv har vært til Nevrolog.

Når var sist du var syk og hvordan syk var du? Jeg var syk for et par uker siden, og det henger litt i enda. Er vel det samme viruset alle har for tiden.

Hva er din mening om silikon? Jeg har mange stilikon, og det er nok noe alle som interesserer seg for mote har.

Hva er din mening om hår forlengelse? jeg kunne gjerne tenke meg det selv. Men har ikke kommet til å kjøpe det enda.

Klarer du imitere noen fra paradise hotel og hviss tørr du? Er det noe jeg aldri ser på så er det det! Så jeg har ikke peilig.

Hvordan bor du akkurat nå? Hjemme i huset vårt :) Vi har det perfekte liv når det gjelder tingene vi har. Ingen lån, men likevel et hus på tre etasjer er ikke dårlig.

Hva syntes du om DLD (Datalagringsdirektivet)? Hadde ikke hørt ordet før nå.

Fortel en histore som har påvirket deg til den personen du er i dag? Det som gjør at jeg er den personen jeg er idag er nok Madelen og Kim. Jeg forandret meg totalt når jeg ble sammen med Kim, og fikk litt mer orden på livet mitt. Når jeg fikk Madelen ble jeg mye mer voksen, og fikk mye mer meninger om ting. Jeg forstod plutselig hvorfor ikke mamma likte at jeg gikk ut å drakk meg full som 14 åring liksom.

Hva er dine sterke sider? Jeg sier igjen på ting, og gir meg ikke. Jeg lar ingen si noe nedtalende til meg, uten at de får igjen.

Hva er dine svake sider? Jeg er jo deprimert, og det er jo ikke noe sterk side. Men det er bare et tegn på at jeg har prøvd å være sterk så alt for lenge.

Ser du på deg selv som målrettet? Har du noen mål i livet? Jeg har et mål om å jobbe med mote, studere i New York og reise litt rundt om. Dette skal jeg få til selv om jeg har unge, det finnes alltid måter å klare alt på.

Er du god til å lytte? Nei

Har du barn eller har lyst på det i fremtiden og hviss ja hvor mange? Jeg har lille Madelen, og vil ha et til. Helst en gutt, men det er jo ikke noe jeg kan velge :P hehe

Liker du motivere andre? Jeg er ikke flink på sånne ting. Men det er jo gøy viss jeg klarer det da.

Hva er den største feilen du noen gang har gjort? Det vil jeg helst ikke si, med tanke på andre. Men jeg angrer ikke på noe, for alt jeg har gjort har jeg lært av.

Fortell om en situasjon hvor din troverdighet blei satt på prøve? Det blir litt for personlig for meg.

Hva er din mening om autoriteter? Hva er det?

Er du forelsket? Ikke akkuratt forelsket, for jeg vil si at det jeg og Kim har har vel heller gått over til kjærlighet. Vi har trossalt vært sammen i snart 5 år nå. Og vi har en unge sammen, og bor sammen. Det er ikke sånn som før at vi må sitte oppå hverandre hele tiden, og kysse hvert minutt. Men vi elsker hverandre!

Hvordan takler du en konflikt? Jeg holder meg som oftes utenfor sånne ting. Så lenge det ikke er i jobb sammenheng, for i en barnehage kan det jo oppstå konfliker, men det er jo noe helt annet.

Når var sist du gråt og hvorfor? Nå er det faktisk lenge siden jeg har grått. Når jeg var på mitt verste gråt jeg hver eneste dag, for ingenting.

Hvilke situasjoner ser du som dem vasnkeligste? Det verste jeg vet er når depresjonen min tar overhånd når Madelen er der. Jeg hater å bli sint når hun er i nærheten!

Hvor kunne du tenke deg reise? Oj, det er mange plasser. London, Paris, Milano, Roma, Barcelona, Mallorca, De greske øyer, Monaco, Thailand, Korea, Japan, Kina, Fillipinene, Singapore, Mexico, Brasil, Cuba, Usa, Sør Afrika og sikkert mange andre plasser som jeg ikke kommer på nett nå.

Hvordan ville du takler deg selv, vis du hadde følt deg misslikt? Jeg føler meg ikke misslikt, men jeg missliker meg selv.

Er du kreativi såfall hva er dine kreative sider? Jeg er veldig lite kreativ. Men jeg liker scrapbooking, det betyr ikke at jeg er flink da, hehe.

Hva følte du første gang du fikk mensen? Eh, det husker jeg ikke. Tror ikke jeg tenkte så mye, men jeg husker jeg ikke ville gå på skolen de første dagene, hehe.

Trøtt og sliten etter lang dag -

Nå er jeg super trøtt, og har faktisk vondt i hode også.. på en fredag :O Det er kjipt det!

Idag har vi vært på besøk ute hos pappa og de, som jeg nevnte i går. Vi har kost oss mye, og Madelen ville ikke hjem. Hun syns det er så gøy å være med Tante Ailin. Vi fikk kjempe god lasange til middag, og Madelen har sett på både sauene, kaninen og hesten. Hun er utrolig glad i sauer, så vi måtte bort å klappe de søte små lammene. Madelen ville egentlig ha med seg ett hjem som hun kunne sove med, men det sier seg jo selv at det ikke går.

Vi gikk opp til min farmor og farfar for å spise kaffi og kaker, eller jeg spise vannbakkels da (hun lager verdens beste). Vi fikk også en sofa, så nå har vi "ny" sofa.

Madelen sov jo så klart hele veien hjem, så hun ville jo ikke legge seg. Fikk henne i seng litt før ti, så håper hun sover lenge i morgen. Nå er jeg hvertfall sliten og trøtt, så nå jeg bare slappe av med litt lakris og brus, heheh.

Hva har du gjort idag?Jeg har den vakreste..

jenten i verden!

Idag har vi hatt enda en fin dag :) Litt dårligere vær og litt mer stress, men likevel en fin dag. Madelen sov helt til 10 idag, og jeg klager overhode ikke. Vi var i bursdag til lille søsteren min som blir 5 år idag. Tenk hvor fort tiden flyr, det er helt sykt. Lille Madelen blir 3 år i år!

Men, back to the case.. hehe. Vi fikk værtfall litt kaker og snacks ute i bursdagen, og Madelen leket litt. Vi reiste hjem for å spise middag i 6 tiden (jeg vet.. det ble i litt feil rekkefølge denne maten idag). Etter det var vi ute hele tiden, og glemte tiden helt. Vi kom inn i halv 10 tiden, og kom på at Madelen kanskje burde legge seg snart, hehe.Nå skal jeg bare slappe av litt, er helt utkjørt idag. I morgen reiser vi ut til pappa en tur, og hjem igjen skal vi ta med oss en "ny" sofa, det kan bli gøy. Det er ikke så ofte vi er på besøk til pappa og de, så derfor forstår ikke Madelen helt at de er besteforeldre/oldeforeldre/tante til henne, men hun skjønner det vel etter hvert.

Btw, Madelen digger "pinsesse Madelen sangen" (ølbriller altså).. haha. Følte bare for å si det, for sangen kom på the Voice i dette øyeblikk :P

Hva har dere gjort idag?

Life is good right now -

Det er så hærlig med litt ferie. I går var det nydelig vær (hvertfall litt utpå dagen), og vi prøvde å være litt ute. Vi fikk litt besøk av Trine, så vi dro en liten tur ned på stranden.
I 4 tiden kom mamma og hentet Madelen, for hun har skulle sove der ute. Lille søsteren min skulle ha barneselskap, og da skulle Madelen få komme.
Jeg hadde litt besøk av Jannicke i går kveld.

Det er litt deilig å ha barnefri en dag. Jeg har ikke kunnet sove utpå uten å bli vekt i det hele tatt siden før Madelen ble født, så det var utrolig godt. Jeg våknet først klokken 9 da, men sovnet igjen. Men klokken 11 klarte jeg ikke sove lenger.

Idag har jeg ikke noen planer, skal kanskje være litt med Jannicke. Og kanskje en tur opp til Sandra og lille gutten!

Nå har jeg forresten oppdatert litt bildene om Madelen, viss det er noen som vil se :)

Påskeegg -

Igår fikk Madelen påskeegget sitt! Det er litt tidlig, men siden hun startet på ferien, så måtte hun bare få det. Kim fikk også et, og jeg hadde klart å holde det hemmelig for en gangs skyld. Han hadde fått en gaps bukse, 2 redbull og litt påskesjokolade i sitt, og ble veldig glad, hihi.. Madelen hun fikk litt av alt mulig i sitt da, t`skjorter, matbokst, godteri, klemmer og noe annet småtteri.Har dere fått påskeegg? Eller gitt påskeegg?
Hva har dere oppi?


Kim er syk idag, så han er også hjemme idag. Han sover da, for han var så dårlig.. Skulle nesten ønske det var meg som var dårlig idag, jeg er så trøtt, hehe. Men jeg får vel heller komme i gang med litt rydding jeg.. baah!

Mamma kommer å henter Madelen klokken 4, for hun skal sove hos de. Og så skal hun i bursdag til Anja i morgen, og siden jeg ikke har lappen og Kim skal på jobb, så kan vi ikke kjøre Madelen ut der. Men hun gleder seg allerede, så det skal nok bli gøy. Og jeg skal hvertfall sove litt lenger på Onsdag... uten å bli vekket først! :D

Forstår det ikke -

Jeg klarer bare ikke forstå hvordan Madelen klarer å rote så mye som hun gjør, det er ekstremt. Hun liker ikke leke med leikene sine lenger, hun bare kaster alt ut av kassene, og så er hun ferdig å leke. Jeg hjalp henne å rydde i sikkert en time idag, og tror du ikke hun tok det ut igjen med en gang da... puuh!

Jeg har sløvet skikkelig idag. Sto opp med Madelen klokken 9, og har gjort svært lite etter det. Jeg har for det meste sett litt etter sminke, lekt med Madelen og... ja.. ikke noe mer. Helt til jeg fikk besøk av Anja. Vi gikk en tur inn på hotellet, og så har vi sett Petter elsker Mari. Vi fikk også et overrasket besøk av en vi ikke ventet, hehe.
Og så kom Trine og Jannicke en tur bort, men skal heller være med de mer i påsken. Siden jeg skal jobbe i påsken, skal jeg snart legge meg nå.


Har dere ferie hele uka, eller skal dere jobbe litt?
Hva skal dere i påsken?

Så stolt over nye sykkelen -

Idag har jeg vært på jobb til klokken 3, så var det hjem. Her har vi bare kost oss, og slappet av. Var en liten tur på butikken, men ellers har vi bare sett tv og spist godteri. Madelen har allerede begynt å spise is, jeg syns det er alt for kalt enda.. men alle er vel ikke like! Jeg spiser jo banan splitt, så jeg er jo ikke helt ulik.

Og så over til overskriften! Jeg lovde jo dere å legge ut bilder av Madelen på sykkelen sin, og det skal dere få. Hun er utrolig stolt over den, og kjører på den både ute og inne. Idag ble det inne bilder, siden det regner ute. Så dere får heller se bedre bilder av henne på sykkel en dag senere.

Madelen hadde også laget kjempe søt påskepynt i barnehagen. Det er så utrolig gøy å få ting som Madelen har laget selv, det er bedre enn alt annet det.Nå tenkte jeg at jeg bare skulle chille her foran pcen i et par timer. Er utrolig trøtt idag, så må nok legge meg tidlig. Jeg og Kim skulle egentlig se film idag, men jeg orket ikke likevel for jeg er så trøtt (jeg hadde bare sovnet, jeg gjør det når jeg ser film).Jeg og Madelen testet selvutløseren, og det funket dårlig (som dere ser).. Skjønner ikke hvorfor vi ble lik bleke i fjeset :O

GOD PÅSKE ALLE SAMMEN!

Når skal man gi påskegget btw?

For en hærlig dag -

Idag har vært en super dag, med supert vær. Vi har vært ute i hele dag, kom omtrent nettopp inn. Madelen har kost seg skikkelig ute, og vi har gjort mye. Tror det hun likte best er at vi har hengt opp dissen hennes i et nytt tre, så nå kan hun få større fart, hehe. Vi har og vært på stranden og kastet steiner i sjøen, klatret i trær, ryddet litt ute og bare kost oss.

Jeg, Madelen og Malin tok også en gå tur inn til Jondal, og Madelen så på båtene i båthavnen. Det har rett og slett vært en hærlig dag. Men nå er jeg utrolig sliten, og skal slappe av litt. Tenkte jeg skulle legge meg tidlig idag, det trenger jeg. Nå er jeg heldigvis snart frisk også.. jeei!

Det har også vært en ulykke i Jondal idag, er ikke ofte sånt skjer her så det er litt "stort". Ingen ble sånn veldig skadet da, så det var ikke noe seriøse greier. Men det er sånn som skjer når man kjører i fylla det, bare synd det går utover andre.

Huset vårt! Vet ikke om jeg har vist bilder før, men nå ser dere det. Det ligger utrolig fantastisk til, så når vi har fått pusset opp blir det perfekt. Nett nå ser det ganske stygt ut, med maling som holder på å falle av og skittne vinduer.Bilen vår! Har litt blandede følelser med at vi skal selge den nå. Den er jo kul da.. ikke nå da, med de stygge felgene. Men det skal bli godt å få en ny bil, en som ikke er noe galt med.


Ble en hel haug med bilder idag, men følte det var så mange fine bilder å dele med dere idag.

Hva har dere gjort idag?

Moteledelse i New York eller Paris -

Som de fleste sikkert vet har jeg utrolig lyst å studere noe innen mote, enten motekonsulent eller moteledelse. Jeg har nå titten en del på moteledelse, og har funnet ut at viss jeg skal ta det så er det enten i New York eller Paris. Jeg er utrolig usikker på dette da, og det kommer uansett til å bli en ganske så lang stund til jeg har sjangs til å gjennomføre drømmen min.

Jeg har og sett på motekonsulent, og det kan jeg jo ta i Oslo. Kanskje jeg skal ta begge deler? Vi får se hva tiden bringer. Jeg vet ganske lite om begge disse studiene, så viss det er  noen som har erfaringer så må dere skrike ut. Jeg trenger virkelig tips om dette!
Jeg må vel ta påbygg også da, så viss det er noen som vet om man kan ta dette over nettet så hadde jeg blitt glad.

Det som stopper meg mest med å bli noe jeg vil er jo så klart Kim og Madelen. Er ikke bare bare når vi er en familie. Det hadde jo vært gøy å tatt dem med til utlandet, men så er det jo dette med penger da. Hvordan i alle dager skal vi klare oss økonomisk når vi skal bo i et annet land? Jeg vil da ikke ha Madelen i barnehage i et annet land, så da kan jo ikke Kim jobbe. Hva lever vi på da?

Nei, det er ikke noe lett å tenke på fremtiden. Det som er sikkert er at jeg VIL jobbe med mote, og det SKAL jeg få til på en eller annen måte. Jeg syns jeg skal få sjansen til å oppfylle drømmen min selv om jeg har unge, det er da vel andre som oppfyller drømmen sin selv om de har familie?

Viss du har noe som helst erfaringer med dette, please tell me. Det samme gjelder bare du har bodd i New York eller Paris, for jeg er utrolig usikker på priser på å bo der. Jeg vet jo at det er dyrere enn Norge, men hvor mye? Og hvor er de bra strøkene?Er det flere av dere som har en drøm?

Første vårtegn -Dagens høydepunkt var når jeg fant ut at vi hadde blomster i den triste hagen vår. Nå er det virkelig vår, og vår er herlig. Det betyr at det ikke er lenge til sommeren og ferie, det skal bli hærlig.

Idag har vi brukt omtrent hele dagen ute, vi har ryddet mye og plukktet stein fra bakken. Selv om jeg er syk, så måtte det bare gjøres. Nå skal jeg chille resten av kvelden hvertfall, så håper jeg på at jeg blir frisk.

Har dere sett noe til våren enda?

Put on your new soccer shoes -Madelen har vært ute å prøvd den nye fotball skoene sine idag, og var så stolt over dem. Jeg skjønte ikke at det var fotball sko en gang jeg. Ikke før Malin kom å var så happy for Madelen hadde fått fotball sko, og skulle bli proff å greier, hehe.

Men det gikk jo supert det da, lille søta var så flink atte. Må kanskje øve litt mer på å springe etter ballen, men det skal vi fikse vet du. Søt var hun hvertfall, selv om det ikke helt er min ting med fotball. Jeg hadde vel kjøpt høye heler til henne før fotball sko, hehehe, men det er meg da!

Akupunktur og hårfarging -

Denne dagen har vært lang, så jeg orker ikke skrive så mye idag.
Men dagen startet med at vi reiste over til Norheimsund, for jeg skulle til fysioterapeut og akupunktur, noe som gikk smerte fritt. Eller jeg har jo dette hode mitt som har verket hele uken :\ Håper det kommer seg til i morgen, ellers sliter jeg litt på jobb.

Når jeg kom hjem idag var det middagstid, og så var det omtrent rett på kveldsmaten til Madelen. Jeg la henne, og gikk på tur med Anja. Nå er jeg nett kommet hjem, og har fått satt meg ned litt. Men jeg skal rett i seng etterpå, for jeg har skikkelig hodeverk.

Kim skulle faktisk farge håret sitt idag, men det gikk ikke nett som det skulle. Det skulle bli knall lilla, men det ble mer "vanlig" hår lilla. Jeg syns det ble kult da, var da litt skeptisk til dette knall håret hans, hehe.Fikk ikke noe skikkelig bilde nå, for jeg gadd ikke styre med blits og hele pakken nett idag (en smule dårlig og trøtt til det). Viser ikke nett noe farge her da, bare litt ekstra hvit hud :P hehe.. Men det ble litt sånn lilla skjær i det. jeg så hvertfall stor forskjell.
Haha! Sorry pus <3

Film tips -

Lenge siden jeg har skrevet et hverdagsinnlegg nå, og det har sine grunner det også. Jeg er blitt syk, eller jeg har vært syk siden søndags kveld da. Jeg prøvde å gå på jobb på mandag, men måtte gå hjem etter en halv time. Det er så sykt irriterende at jeg alltid må bli syk, og spysyken er jo det verste også da. Heldigvis har jeg ikke spydd så mye, men det begynte igjen i natt. Nett nå føler jeg meg ganske okei, bare litt trøtt og slapp.Jeg har værtfall fått ryddet litt idag da, noe jeg ikke har gjort litt av en gang disse andre dagene. Jeg har heller ikke holdt eg til dietten denne uken, og det vil si jeg har levd på chips, lakris og cola.. hrmm!
Jeg får heller ta det igjen neste uke. Nå har jeg bestillt meg sånn bok også, så jeg vet helt hva jeg kan spise og ikke spise, så det skal bli gøy.I går skulle jeg jo på trening, og jeg måtte droppe det også... ikke bra!
I morgen skal jeg til Akupunktur igjen, og jeg håper det virker bedre denne gangen. Jeg hadde sykt vondt i hode i går og på mandag, så jeg har ikke sett så mye til den effekten enda. Håper det virker, og kan fjerne migrenen for alltid.

Jeg har også vært flink å gjøre oppgaver i helgen. Jeg har sykt mange mål jeg skal gjennom i løpet av lærlingtiden, så jeg har mye jobb foran meg. Jeg fikk værtfall skrevet en del sider i helgen, og får gjøre mer til helgen igjen.Og så lurer jeg på om dere har noe filmtips til meg? Helst komedie eller Action, men er åpen for alle forslag :)
Det er nemlig min tur til å velge film til filmkvelden til meg og Kim på fredag. Det er noe vi har begynt å gjøre hver fredag (eller lørdag viss ikke det passer fredag). Er litt gøy å gjøre noe sammen, for det blir ikke tid til det i ukene.

Hva skal dere idag?

Saturday -

Først må jeg bare si sorry for at jeg ikke har blogget noe før idag, men jeg har ikke hatt tid til det.

I går var jeg til Akukupunktur og til fysioterapeut. Det var ikke noe gale i det hele tatt, jeg som hadde gruet meg sånn til disse nålene. Jeg hadde åtte nåler i meg, og jeg kjente det så vidt. Jeg skal tilbake på Tirsdag, og da skal jeg sette flere nåler. Ingvild skal være med meg, sånn i tilfelle jeg trenger en hånd å holde i, hehe.

Om kvelden kom Anja (min lille søster) på besøk. Hun er jo bare to år eldre enn Madelen, så de to leker bra sammen. Jeg lagde hjemmelaget pizza, noe som alltid er stor suksess. Jeg skulle jo ikke spise sånne ting jeg, men siden det var helg så måtte jeg neste få lov, eller hva?
Madelen og Anja sov i telt sammen, noe som ikke var så lett til å begynne med. Madelen har aldri sovet sammen med venner før, hun har alltid sovet i grindsengen sin. Men når klokken var blitt halv 11 var de sovnet, hehe.
Lekerommet så derimot ikke så bra etter på. Men jeg fikk dem heldigvis til å hjelpe å rydde da, det er ikke noe Madelen pleier å godta når hun er aleine.

Nå har jeg og Kim nett sett Inuyasha sammen. Det var faktisk en utrolig bra film, den beste Animen jeg har sett til nå hvertfall. Det kan jo ha noe med at dette var en hel film, og ikke bare episoder?!
Det er sikkert ikke mange av dere som har hørt om det før, og sikkert heller ikke så mange som intereserer seg for det, så jeg gidder ikke gå innpå detaljer her. Er det foresten noen som ser på det?

Nå skal jeg bare chille i noen timer før jeg legger meg. Det er min tur til å sove lenge i morgen, så dette blir digg.

Hva har dere gjort idag?

Jeg har vært flink -

Idag har jeg hatt fri, eller jeg er jo sykemeldt så det er vel ikke nett fri. Men Madelen våknet klokken 8, vi spiste frokost og koste oss med litt barne-tv. Da klokken nærmet seg 10 kom oldemoren til Madelen for å hente henne, de skulle på tur. Da fikk jeg gjort en hel del i huset, og jeg fikk slappet litt av.

Da Kim kom hjem hadde han kjøpt lakris til meg, å da klarte jo jeg så klart ikke stå i mot. Men jeg syns jeg fortjente en lakris siden jeg har vært så flink denne uken, jeg har holdt meg til dietten hele tiden. Jeg har vært i utrolig godt humør idag, og jeg følte meg helt frisk en stund. Det var så utrolig deilig!

Men så tilbake til overskriften, idag har jeg faktisk gått på tur. Anja ringte meg, å spurte om hun kunne komme en tur på besøk. Og da ble det til at vi gikk en tur, vi dro med oss Sandra-Mari og babyen også. Det var utrolig deilig, og nå føler jeg meg super frisk. Jeg merker jeg har utrolig godt av å trene litt iblandt, og jeg har faktisk tatt litt situps også idag. I tillegg så var jeg jo på trening på tirsdag, så nå gjelder det bare å ikke dette av igjen, hehe.

Nå får jeg hoppe i dusjen, og legge meg. For i morgen skal jeg først til fysioterapeut, og så til akupunktur. Etter det skal jeg på jobb, så er det overnatting av lillesøster (det blir vel Madelen sitt besøk da).
Bilder fra lørdag! Hadde helt glemt å legge de ut jeg, var på det andre kameraet mitt skjønner dere.
Madelen og Kim var på lang tur i skogen de, mens jeg lå inne å sov, hehe.


Hva har dere gjort på idag da?

Perfect day + middagstips -Se bort fra de forferdelige utrykkene mine da!

Jeg har bestemt meg for å gå på lav-karbo diett, så dette kan bli en spennede tid, hehe. I går levde jeg på egg, for vi hadde ikke noe annet i huset uten mel, potet osv. Jeg har klart meg fint enda, det er bare det at jeg blir fort sulten, men da er det bare til å leve på sult følelsen til jeg "kan" spise igjen.

Idag hadde jeg og Madelen god tid på morningen. Jeg laget omelett til oss, og vi koste oss med omelett og sjokolademelk (Madelen da, det liker ikke jeg). Jeg skulle til legen klokken 10, så jeg leverte henne i barnehagen rett før det. De skulle i gymsalen, noe Madelen syns er utrolig gøy. Jeg klarte faktisk å glemme å ta med smokk i barnehagen, men jeg nevnte det ikke, så vi får se hvordan det har gått når Kim skal hente henne klokken 4.

Grunnen til at jeg skulle til legen var at jeg måtte forlenge sykemelding, og jeg måtte få sånn lapp om at jeg skulle til fysioterapeut og akupukttur. Jeg skal til Akupunktur på fredag, og jeg gruer meg noe sykt. Jeg hater jo nåler, så jeg vet ikke helt hvordan dette skal gå. Men jeg har mamma med meg, så blir det for gale får hun holde meg i hånden, hehe.

Nå tenkte jeg at jeg skulle rydde litt og fyre i ovnen til de andre kommer hjem. Jeg må også finne ut hva jeg skal lage meg til middag, jeg kan jo ikke spise potetstappe med pølse (det er det Kim og Madelen skal ha). Noen som har noen enkle og gode tips? :)

 

Koselig besøk -

Nå har jeg og Madelen vært på besøk til Sandra-Mari og babyen (Dan Rune), det var kjempe kos. Madelen stor koste seg og syns det var utrolig spennende med en liten baby. Hun koste, klappet og holdt han i hånden, hun likte han virkelig. Tantebarnet til Sandra var også der, og han er to år eldre enn Madelen, så hun lekte med han også. De spiste Chips og koste seg.

Nå har vi vært ut til mamma med Madelen, hun skal sove der i natt. Det er planleggingsdag i barnehagen i morgen, og jeg må jo være der. Hun la seg faktisk utrolig fint idag, det hadde jeg faktisk ikke trodd. Det er jo sikkert et halvt år siden hun var der ute sist.To søte unger <3Hva har du gjort idag?

Bilder fra lørdag -

Tenkte jeg skulle legge ut litt bilder fra Lørdagen, just for fun lizzm! haah..

Jeg reiste ut til Ingvild etter hun var ferdig på jobb, hun måtte dusje og litt sånn før vi kunne reise inn der det "skjedde". Det vi skulle i var suprise party for Kristian, derfor skreiv jeg ikke noe her.. just in case! Han ble skikkelig overrasket da, og da er det jo så kjekt. Jeg hadde en super kveld en stund, og så ble jeg skikkelig dårlig. Kim måtte hente meg, selv om jeg egentlig skulle sove hos Ingvild. Jeg lå hjemme og spydde fra ca. halv 2 tiden til over klokken 9 om morningen, jeg har virkelig aldri vært så dårlig før. Og så fikk jeg beskjed om at jeg ikke skulle drikke når jeg gikk på sånne sterke medisiner, så der fant jeg grunnen, hehe.. Flaks det ikke gikk verre!


Jeg har ikke fått blogget før for jeg har rett og slett ikke hatt tid. I går var jeg jo super dårlig, og orket ingenting. Og idag har jeg vært på jobb, og så hjemme med syk unege. Så da prioriterte jeg heller henne så klart, så vi har sett på film og kost oss med maiskolber (kim og da så klart).

Nå skal jeg bare slappe av litt før jeg legger meg. Skal være hjemme med sykingen i morgen, så da skal vi kose oss enda mer :)

p - p - p - PARTY!
I kveld skal jeg ut! Ja, dere hørte riktig. JEG skal ut! Det er jammen ikke ofte jeg går ut altså, sist jeg var ute var i Desember.. og det er lenge siden! Men det er nok sånn med de fleste som har barn, jeg har liksom heller lyst å være hjemme med familien.

Det var liksom ikke før jeg fikk barn jeg forstod meningen med livet (eller hvertfall forstod hva som er lykke). Før jeg ble gravid var jeg også sånn som gikk ut og drakk ofte. Jeg syns at det var det som var gøy, og jeg gledet meg ofte lenge før liksom, heh, litt sykt med tanke på hva jeg faktisk føler om det nå. Jeg gleder meg jo litt nå da, for det er ikke ofte jeg går ut på den måten.

Men før jeg kan gå har jeg tusen ting jeg må få gjort. Vi skal grille pinnebrød og pølser som vi gjorde sist helg også, kjempe kos! Jeg må også dusje, finne klær, sminke meg, på butikken, vaske litt klær og så klart bruke dagen med mine to kjære (den ene sover enda da, hehe).

listentoyoutube.com -

Jeg la meg alt for senint i går, satt å lasta ned litt musikk så jeg klarte ikke komme meg vekk.. heh! Jeg har alltid brukt limewire/limewire pirate edition, men nå som jeg har begynt å bruke listentoyoutube.com, er alt mye lettere. Jeg kan liksom bare laste ned nett den musikken jeg vil.. elsker det!

Madelen våknet klokken 8 idag, men jeg klarte ikke komme meg ut av senga før klokken var 9.. jeg vet jeg burde være bedre, men jeg bare var så trøtt idag! Madelen reiste med oldemor i 10 - halv 11 tida, de skulle bort til Nhs en tur. Jeg har slappet av hjemme, tatt meg en lang og god dusj, og ryddet litt. Jeg testa og en fuktighetskrem idag, den skal jeg skrive om senere (jeg anbefaler den).

Nå sitter Madelen å spiser appelsin og ser på Jungelhjul, så da kan jeg blogge litt for dere. Idag er det heller ikke noe på tv, så da blir det vel data resten av kvelden da.Kameraet er tomt for batteri, så har ikke noen bilder å oppdatere med. Dette er fra "photoshooten" Rine hadde med oss i September!

Jeg lurer litt på hvem som er leserene mine jeg? Kan dere si litt om dere selv? :)

not my day -

Jeg startet dagen klokken halv 7, jeg trodde jeg skulle være på jobb halv 8, å jeg møtte da jeg. Når jeg hadde fått dradd med meg Madelen inn til barnehagen så fant jeg ut at jeg ikke skulle være der før klokken 8.. typisk! eg
Da jeg var på jobb fikk jeg vite det var personal møte halv 5, så da kom ikke jeg hjem før klokken halv 8 i kveld. Jeg var utrolig sliten og gledet meg til å slappe av med Gossip Girl. Da jeg kom hjem funket så klart ikke tven, så satans irriterende.

I tillegg har vi fått enda et inkasso krav fra de dritt Gym Grosissten. Jeg forstår ikke hvor vanskelig det kan være å bare sende det beløpet som ikke på med på nettbanken da den klikket. Vi skulle betale 800 kr, i november fant vi ut at det hadde skjedd noe kødd med nettbanken og at det bare var 378 kr som var overført. Jeg har snakket med de siden November, og de har enda ikke forstått en dritt. Jeg skal værtfall aldri betale med klarna faktura igjen!! Jeg anbefaler dere alle til å aldri gjøre det! Dritt..

Nå fikk jeg endelig tven på, og skal vente på Nikita! Hvertfall en bra ting med dagen..
pølser og pinnebrød -

Idag har vi hatt en skikkelig kose dag! Jeg og Madelen sto opp halv 8, vi åt litt frokost, fyrte i ovnen og lagde pinnebrød deig. Vi vekte Kim klokken 13 ca. Når alle var våkne gikk vi ned og spiddet oss pølser og pinnebrød i ovnen, skikkelig kos. Vi hadde egentlig tenkt oss ut å lage bål og kose oss, men været sa noe annet idag. Jeg kokte litt kakao som vi hadde til, og vi hadde en super lunsj/middag. Det var like koslig å sitte inne foran ovnen, så å være ute tror jeg.

Madelen syns at dette var helt topp, så dette er noe vi kommer til å gjøre igjen. Det er jo så enkelt, og så godt. Neste gang tar vi kanskje turen ut da.Etter maten var vi utrolig mette, og ble nok litt trøtte av at det kom så mye røyk ut i rommet når vi lagde maten. Jeg og Madelen sovnet i hversin sofa, og der ble vi liggende til langt på dag. Når vi sto opp lagde Kim til litt melon som vi kunne kose oss med. Super dag!

I morgen skal jeg på jobb, så det blir nok ikke noe mer innlegg idag. Jeg må dusje snart, skal bare nett betale noen regninger.. baah!

søtingene mine -

Søtingene mine <3

Må innrømme det at jeg er litt stolt av dem, de er jo så nydelige og flinke begge to!
Tenkte jeg kunne ta litt bilder siden jeg likevel hadde med meg kamera ned i sted, hehe. Føler jeg tar litt for lite bilder for tiden, jeg som trodde jeg kom til å ta hele tiden med speilrefleksen, heh..

Nå skal jeg og Kim ned å se en anime serie faktisk, og det var min ide.. Jeg tror ikke jeg kommer til å holde ut så lenge, for jeg er blitt syk igjen jeg (eller blitt verre igjen). Tenkte jeg skulle legge meg litt tidlig idag, så får jeg håpe på at jeg er frisk nok til å reise ut i morgen.

Diva in a age of two -Må bare få lov å si at jeg har den søteste jenta! Hun er så nydelig, og begynner å ligne sånn på både meg og Kim. Hun har interesse for det meste som vi har, hun liker å trene, hun skal alltid bokse på boksesekk, hun liker å sminke seg, hun elsker å dra på shopping og hun liker faktisk anime, hehe..

Elsker lille vennen min <3

Koslelig dag i byn -

I går var vi i Bergen som jeg sa i går. Jeg har vist dere innkjøpene, men for en gangs skyld tok vi litt bilder utenom også. Vi spiste på Bon Apetitt, og retten ble faktisk salat (guu, jeg er sunn..hehe.. tok en cola da :P). Vi fikk også bestillt sydentur i går, så nå er det ute av verden. Vi reiser til Tyrkia den 10. September, og jeg gleder meg sykt.
Idag har jeg vært på jobb, ganske rolig dag i grunn. Jeg har faktisk ikke vondt i hode mitt idag, og skal bruke kvelden på å være med den lille familien min. Madelen er lagt seg nå da, men vi rakk å kose oss med god frukt og litt godterier. Madelen tåler ikke så bra Ananas og Appelsin, men vi får smøre litt krem på eksemet i morgen så går det over.

Nå tenkte jeg at jeg og Kim kunne se en film sammen og slappe av litt. Får heller blogge mer for dere senere i natt eller i morgen :)

Gossip girl -Nå har jeg nett sett Gossip Girl! Jeg elsker det, det finnes ikke noe bedre tv program eller film. Jeg får en merkelig følelse når jeg ser det, og Chuck og Blair.. aaah! Tror jeg må kjøpe alle sesongene bare for å ha de liksom, hehe.
Ser dere Gossip Girl? Hvem liker dere best?

Nå har jeg brukt en halv time på å få Madelen til å sovne, hun er ikke så lett idag. Men nå har hun endelig sovnet. Jeg skal se Nikita med Kim klokken 22, så er det bare til å legge seg som gjenstår.

Vi skal en tur til Bergen i morgen, sammen med Svigermor, Malin og Benjamin. Kim er på jobb da, så han får ikke være med. Madelen gleder seg til å ta tog, for vi tenkte vi skulle ta tog inn til byn. Jeg skal se om jeg finner meg en skinnbukse og en maxi kjole, noen som vet hvor de selger noen fine?

RYDDING I BABYKLÆRNE

Idag har jeg hatt fri fra jobb, og idag fikk Madelen også være hjemme og slappe av litt. Malin sov hos oss i natt, så jeg har fått litt hjelp. Siden jeg sliter med hode og "det andre" så er det greit med litt hjelp, for det er ikke alltid like lett alene.

Vi har fått gjort en hel del idag føler jeg, vi har baket muffins, ryddet, vasket klær og spist deilige hamburgere. Vi har ikke noe varmtvann da, tipper det er hele tanken som er gåen. Det er ganske kjipt igrunn. for det er ikke nett billig med en ny en. Vi som skulle bestille hotell denne måneden også :\ jeje.. shit happens!

I kveld har jeg tatt ned alle baby klærne fra lotet og sortert dem. Jeg har tatt det jeg skal spare på i en kasse, og det jeg skal gi bort til pappa og de (viss de får en jente) i en kasse. Det er utrolig deilig å få ryddet opp i det, for det er ikke nett lite! Jeg har jo kastet alt som er flekker på og som er er stygt da, men det er fortsatt myye igjen.

Nå har jeg nett sett One Three Hill, så nå skal jeg bare slappe litt av før det er lalle tid. Skal jobbe kort dag i morgen, fra halv 8 til kvart over 11.


Jeg lurer litt på hva dere syns om bloggingen min? Hva bør jeg blogge mer om?

Good old timesTipper det er andre enn meg som savner ungdomsskole tiden?! Da du kunne gjøre omtrent hva du ville uten at det gikk ut over noe senere i livet. Jeg savner det sykt når jeg ser på bilder, eller snakker om det med noen. Det var jammen tider det!

Nå har jeg delt et par bilder med dere hvertfall. Skikkelige fjortis bilder (jeg var 14-14 da, så det sier seg vel selv).

Savner dere tider da dere var yngre?

27.02.2011

Det er en stund siden jeg har skrevet et hverdags innlegg nå, så jeg tenkte at det var på tide. Det har ikke nett skjedd så mye spennende i det siste, så jeg føler ikke at det har vært noe vits i å skrive om det her.

I går var jeg på jobb, ganke chill med fredager synes jeg. Det er ikke så mange unger da, så det blir ikke så mye mas, det er mer en "kose" dag. Når jeg kom hjem spiste vi middag og slappet litt av. Om kvelden fikk vi besøk av Susanne, Mikal og Jonas, noe som alltid er koselig.

Jeg satt oppe til klokken 5 om natten og såg etter hotell til vi skal til syden, og nå har jeg endelig funnet ut hvor vi skal være.
Jeg sov helt til klokken halv 2, noe som sikkert gjorde at jeg har vært litt sløv idag. Men jeg føler likevel at jeg har fått gjort en hel del idag, ryddet og kost oss med Madelen.

I kveld har jeg har jeg hatt besøk av Ingvild etter gammelt. Har ikke vært med henne siden før jul, så det var utrolig gøy å være med henne idag. Vi var en liten tur på hotellet, men det er ikke så veldig gøy når jeg ikke drikker selv, hehe.Måtte ta med et badebilde av Madelen. Tror det var på Torsdag(?).Hva har dere gjort i helgen?

Svært dårlig tid!

Jeg vet jeg har vært en elendig blogger for dere i det siste. Grunnen til dette er vel mye, jeg har ikke hatt tid, har ikke orket osv.. Kommer nok ikke så mange innlegg med det første, for jeg er utrolig sliten. Helgen gikk kjempe fort, Kim klarte å skade seg, jeg var med venner. ryddet og var med Madelen. I går hadde jeg så vondt i hode at jeg måtte gå rett og legge meg etter unge mødre. Jeg sov til klokken 14 i dag, og merker at jeg har sovet for mye. Men jeg merker og at jeg hadde utrolig godt av litt ekstra søvn.
Nå skal jeg kanskje på step om en time, viss vi får noen til å passe Madelen, siden ikke Kim kan gjøre det med bare en arm.//bilde tatt på morsdagen 2011.

Jeg er så heldig!

Jeg syns jeg er utrolig heldig så har en så kjekk og snill forlovede. Idag fikk jeg roser og et fint kort av han når han kom hjem fra jobb! Han er den beste.
Vi som hadde planlagt at vi ikke skulle gjøre noe på dagen vår i år. Så jeg tenkte at det var sånn vi skulle ha det jeg, men han bare måtte kjøpe noe til meg sa han.

Ikke nok med det, men jeg sto opp til blomster og ferdiglagde scones på søndag. Jeg hadde værdens beste morsdag! Madelen hadde tegnet en fin tegning til meg på kortet også :)
Vi var ute hos Mamma og spiste middag den dagen, så noe mer enn det gjorde vi ikke ut av det.

Vi feirer ikke valentines lenger, føler det blir litt for amerikansk. Men jeg fikk et utrolig søtt kort av Maria da :) Loove ju!// Hva har dere gjort på morsdag/valentinesday?

MADELEN SKAL FÅ SEG EN TANTE/ONKEL TIL!!

Dere hørte riktig! Madelen skal få seg en ny tante eller onkel.. i September faktisk. Pappa og min stemor skal få en baby til. Jeg syns det er helt sykt! Det er bare rart at besteforeldre skal få seg flere barn. Men når jeg tenker over det så er det ikke så unormalt, min stemor er jo bare 33/34 år gammel. Det er jo folk som får barm til de er over førti, noen femti og liksom (men det er bare sick..)

Det blir jo litt morsomt også da, siden Madelen blir 3 år eldre, hehe. Håper mest på at det blir en gutt, siden Madelen bare har to onkler og fem tanter fra før. Hadde vært gøy med en onkel til, en som kan passe på Madelen når de blir større :P HAHA..Madelen og Tante Ailin (som blir storesøster til den nye babyen)

4 år! .. allerede

Idag er det fire år siden jeg å Kim forlovet oss <3 Tiden går utrolig fort syns jeg. Det er snart på tide at vi gifter oss nå, kan jo ikke være forlovet hele livet uten å komme noe videre, hehe.

Vi forlovet oss jo utrolig tidlig, så jeg tror ikke vi helt visste hva vi gjorde nett da. Men vi er jo sammen fortsatt, og har jo planer om å gifte oss. Vi har jo allerede unge, hus, bil, jobb osv..Elsker deg, vennen <3

NOKA DIETT + sweetest kid

Jeg har ikke orket og blogget så mye denne uken, så jeg tror jeg skal ta en sånn halvveis bloggfri uke. Jeg har ikke vært i form i det hele tatt, og har hatt hodepine til tusen.

Igår startet jeg på Noka dietten, og det var overraskende godt. Jeg tenkte først at diett mat ikke smakte noe godt, men der tok jeg feil. Jeg har jo ikke smakt på alt enda, men jeg har smakt blåbær milkshake og eplebaren. Jeg spiste en normal middag, bare mindre porsjon.
Idag har jeg ikke spist Noka mat, men jeg har heller ikke spist noe særlig. Jeg har bare vært kvalm og dårlig, så mat har jeg ikke fått i meg.

Jeg merker at det er ikke noe lett å ikke kunne ta et glass med cola eller spise litt lakris lisser :p hehe.. Men det blir vel lettere etter hvert får jeg håpe. Jeg kan vel kanskje unne med bittelitt usunt i helgene om et par uker, hehe.

Idag har jeg sovet til klokken 2, jeg hadde så sykt vondt i hode mitt. Jeg er enda ikke bra, så dette er nok det eneste jeg kommer til å blogge idag, og kanskje resten av uken.. men det ser dere etter hvert.
Nå skal jeg dusje og se Gossip Girl. Og så skal jeg slappe av med Kim og se på tv. I morgen er det jobb, så kan ikke legge meg så sent.

Madelen er så søt for tiden! Helt fantastisk.
Hun er plutselig blitt så voksen og maser i vei om alt mulig. Lille vennen min <3
HEKTISK HELG

Denne helga har vært utrolig hektisk, så derfor har jeg ikke hatt tid til å blogge. Som jeg skrev på fredag skulle jeg få besøk av Rine og Joachim, og det fikk jeg. Vi har ikke gjort på så mye, men det er da litt uhøflig å sitte å blogge når jeg har besøk. Vi hadde det kjempe kjekt da, hvertfall jeg! Jeg ser dem alt for skjeldent, det er litt synd, men tiden går jo så alt for fort.

Fredags kveld fikk vi besøk av noen andre også, så da var det fullt hus. Vi snakket, spillte spill og koste oss. Jeg og Rine har spist ostepop hele helgen og jeg tror vi aldri har drukket så mye cola på en helg før.
På søndag reiste vi ut til Fusa, for vi skulle besøke pappa og de. Da satt Rine og Joachim på hjem og vi reiste opp i det byggefeltet jeg bodde før. Jeg fikk helt sjokk når jeg så huset vårt, det var helt annleis, heh.
Etterpå reiste vi først til pappa, der fikk vi pizza og Madelen fikk se på hesten i søsteren min. Madelen koste seg, det er jo ikke ofte hun får se familien min på pappa sin side. Hun pleier å være litt skeptisk, men i går tok det ikke lang tid før hun følte seg vel.
Etter at vi hadde spist reiste vi opp til farmor og farfar. Der fikk vi boller, vannbakkels og iskake, mmmh. Vi får alltid noe godt når vi er der oppe, og det er jo bare hyggelig. Madelen lekte med Tante Ailin og en veninne av henne, så hun koste seg hvertfall.
Idag skulle jeg egentlig på jobb, og jeg skulle begynne på NOKA dietten. Men i dag tidlig våknet jeg opp med feber og vondt hals. Så derfor er jeg hjemme og drikker Cola idag, så får jeg begynne i morgen i stede for.

// Hva har dere gjort i helgen?

HVEM ER FAST LESER?

Jeg har ikke fått blogget idag, og heller ikke i går. Jeg beklager dette, men jeg hadde så vondt i hode i går. Og idag har jeg ryddet og nå får jeg besøk av Rine og Joachim.

I går fikk jeg psykolog time, så jeg skal på tirsdag klokken halv 12. Jeg gruer meg veldig, men det skal nok gå fint!
Jeg var også på jobb i går, noe som sikkert gjorde at jeg fikk så vondt i hode.

Og en nyhet til er at vi ikke skal selge Diablo likevel, vi klarte det ikke. Så nå skal foreldrene til Kim passe han når vi ikke er hjemme.

Men jeg må stikke, jeg får besøk. Blir nok ikke noe mer blogging hele helgen siden de skal være her til søndag :)
Men det er bare til å lese blogger fordet altså, kan jo være jeg får tid til et lite innlegg.

 

// Er det noen av dere som leser bloggen min fast? Eller er dere bare innom av og til? Eller er dette første gangen?

Reiser ut til Mamma

Idag er jeg hjemme, og jeg har bestemt meg for å ha Madelen hjemme også. Vi reiser ut til Mamma en tur, siden det er lenge siden sist. Da slipper jeg å være alene, og Madelen får vært med tante Anja (min søster som er 2 år eldre enn Madelen).

Jeg skal jobbe i morgen, så skal legge meg tildlig i kveld. Er ikke sikkert det blir så mye mer blogging idag, for jeg vet ikke om jeg orker å sitte på pcen i hele kveld.Dette bilde er tatt høsten 09! Madelen og Diablo <3

 

Ha en fin dag alle sammen :D

Chihuahua for sale :(

Uff, idag har vi fått solgt Diabloen vår :\ Det er utrolig trist nå når det faktisk har skjedd.

Grunnen til at vi valgte å selge Diablo var på grunn av lite tid. Vi hadde jo aldri tid til han, han fikk jo ikke gå ut før klokken var 4-5 om dagene, for det var da vi kom hjem fra jobb. Vi tenkte nok litt lite når vi kjøpte han, og tenkte nok ikke på hvor mye oppmerksomhet han faktisk trengte.

Hun dama som skal kjøpe han har mye bedre tid og hun har flere chihuahuaer også (det er jo bra han får selskap). Jeg tror han kommer til å få det mye bedre med henne, selv om det er utrolig trist at han skal reise fra oss. Madelen kommer nok til å bli litt lei seg, men rekner med det går fort over.

// Andre som har hund?

Saturday

Fant ikke på noe bedre overskrift idag, har ikke så god fantasi nett for øyeblikket.

Jeg beklager for at det ikke kom noen blogg innlegg i går, men jeg hadde så sykt vondt i hode mitt. Det hadde jeg idag også. Jeg skulle egentlig bort til Natalia idag, hun skulle sminke meg og fikse håret mitt til en oppgave på skolen. Siden det ikke gikk idag, tar jeg turen over i morgen.

Idag har jeg egentlig bare sløvet hele dagen. Jeg har lekt med Madelen, kjørt en klesvask og sett på tv. Jeg sov bort halve dagen idag da, sov helt til klokken 1 :\ Jeg hater å sove så lenge egentlig, blir helt deppa av å tenke på at halve dagen er borte.

Dagens høydepunkt var nok å få de fine skoene mine i posten :D Lykke!// Hvordan har dagen deres vært?

It`s beautiful! + konkurranseFoto//Malin

Tok disse bildene på søndag, har bare helt glemt å publisere dem.

Idag har jeg faktisk fått gjort noe. Jeg hadde egentlig tenkt å legge meg igjen når Madelen gikk med oldemor, men så tenkte jeg at jeg ikke ville sove bort hele dagen likevel. Jeg har fått støvsugd stuen, ryddet litt og vasket opp. Jeg er ugrunn fornøyd med det idag, så nå skal jeg bare slappe av.

Jeg har overhodet ingen matlyst for tiden, så jeg klarer ikke nett å spise noe. Har spist litt lakris da, det funker alltid og går alltid ned, hehe.


Dere må melde dere på konkurransene mine, jeg har to bra konkurranser. Jeg trekker ikke en vinner før jeg har minst 20 deltakere på hver.

Bla litt ned på bloggen, og bli med!

 

Depresjonen min!

Har lurt lenge på om jeg skulle skrive dette innlegget, er ikke noe som er enkelt å snakke om.

Men nå har jeg bestemt meg for å fortelle "verden" det, hvertfall blogg verden.
Jeg er deprimert, moderat depresjon var det legen kalte det. Jeg har vel i grunn visst lenge at jeg har vært deprimert, men har ikke klart å skaffe meg hjelp før nå. Det var takket være min gode veninne at jeg klarte dette, tusen takk (skal ikke nevne navn).

Jeg er sykemeldt fra jobb, og jeg skal begynne å gå til psykolog. Hjelper ikke dette er det medisiner som må til! Jeg vil bli frisk, for jeg har det utrolig tungt for tiden. Jeg klarer aldri og bli fornøy med noe, og er utrolig irretabel. Jeg har et humør som kan skifte på sekundet, og det skal ingenting til. Jeg klarer ikke få i meg mye mat, og når jeg spiser blir jeg bare kvalm. Jeg er ikke meg selv i det hele tatt! Jeg går rundt og er trett hele dagen, jeg har ikke overskudd til noe.

Jeg tror det verste er at jeg har fått angst for å være med vennene mine, jeg gruer meg på en måte og det er jo ikke meg. Jeg er jo ikke sånn, jeg elsker jo vennene mine! Men nå liker jeg helst å sitte inne for meg selv, og helst ikke snakke med noen. Når vi har besøk er det ikke mange ord jeg klarer å få frem, og jeg klarer ikke smile mye.

Jeg er ikke sikker på når dette startet og hvorfor jeg er sånn igrunn. Jeg tror det begynte når jeg skulle starte på skole i fjord, jeg tror det rett og slett ble for mye for meg. Jeg har tross alt opplevd mye opp gjennom oppveksten.
Tror at alt spiller litt inn, og det har bare blitt værre for jeg har ikke gjort noe med det.

Jeg vil bare bli frisk igjen! Jeg vil ikke at Madelen skal huske meg sånn som dette, jeg vil hun skal huske meg som en glad mamma. Stakkars liten, syns ikke hun skal måtte gå gjennom dette!

Viss jeg blir sint, så kommer hun bort til meg å sier; "ikke sint, mamma!". Lille vennen min <3
Og jeg syns heller ikke det er rett at Kim skal måtte gå gjennom dette, men jeg vil han skal forstå! Men jeg tror ikke noen som ikke er oppi det kan forstå.

Jeg vil bli den samme gamle Iselin som alltid er glad! For det er sånn jeg er, å da er det sånn jeg skal være.

 

Jeg vil helst ikke ha så mange spørsmål om dette, for jeg liker ikke å snakke om det! Men jeg vil bare at folk skal vite grunnen til at jeg er som jeg er. Klarer ikke si dette face to face, liksom!
For en natt..

Jeg har hatt en veldig slitsom natt altså, uff. Jeg gikk opp for å legge meg i 1 tiden, Madelen hadde allerede våknet og komt inn i vår seng. Men da jeg kom opp våknet hun, hun var helt umulig. Hun klagde over foten sin, men jeg så ikke no galt. Men det var veldig tydlig at hun ville sove, men klarte ikke finne roen. Jeg spurte henne om vi skulle legge oss, og hun sa ja.. det gikk 3 min så var hun like urolig igjen, stakkar liten. Hun lå med hode oppå mitt hode, og plutselig var det beina som var på hode mitt.

Når klokken var 3 sovnet hun, da måtte jeg bare legge meg i andre enden av sengen. Jeg får ikke sove når hun ligger oppå meg. Så i natt har jeg sovet uten pute sammen med tærene til Kim, så jeg har sovet utrolig godt (ironisk).

Jeg rakk barnehagen i dag da, men jeg forsov med idag også. Kim ringte ti på åtte, så jeg hadde 10 min på å gjøre Madelen klar og lage nistepakke til henne. Det gikk fint da :)

Idag skal jeg bare slappe av, har tatt meg en lang dusj idag. Skal si det var godt å bare stå i dusjen til varmtvannet nesten var borte, hehe. Jeg er blitt syk jeg også nå, så jeg gidder ikke styre med å rydde huset osv.

Bilder fra søndag.
Vi har fått dilla på ostepop vi for tiden. Noe feiler meg, jeg har alltid hatet det. Helt merkelig!

Forsov oss til barnehagen..

Jeg tror jeg var litt for lenge oppe i går natt, og jeg fikk aldri sove når jeg la meg heller. Tror jeg sovnet i halv 5 tiden eller noe, og så våknet jeg klokken halv 6 når Kim skulle på jobb.

Jeg hadde tatt min vekkerklokke på halv 8, så jeg kunne gjøre Madelen klar for barnehagen. Jeg våknet av at Madelen snakket til meg, jeg forstod ingenting. Jeg må da alltid vekke henne når hun skal i barnehagen, og så var det lyst ute. Jeg så på klokken og den var 10(!). Skal si jeg ble stressa, jeg skulle jo faktisk slappe av denne uken sa legen.

Det ble til at jeg hadde Madelen hjemme, og det angrer jeg ikke på. Hun var utrolig snill idag, og vi koste oss her hjemme. Så jeg får begynne i morgen med avslapping, hehe.Jeg har den råeste kidden! *stolt*Madelen har fått hylla si idag. Hun ble super happy! Skal vise dere bilde i morgen av hyllen. Jeg syns det ble super fint hvertfall :)

BABY SHOWER!

Igår fikk jeg rett og slett ikke tid til å blogge. Først var jeg på jobb, så var det rett på baby shower hos min gode veninne, Sandra Mari. Hun venter en liten gutt i mars, og vi feiret det i går. Hun fikk masse fine gaver til han, og vi fikk god mat :) Dette var første gangen jeg har vært på baby shower, men det var utrolig gøy.

Når jeg kom hjem prøvde jeg å hjelpe Natalia (www.fashiondollface.blogg.no) med designet til bloggen. Ble ikke ferdig da, så jeg skal fortsette litt idag.

Idag fikk jeg sove lenge, jeg sov faktisk til halv 1. Herregud, jeg er sløv for tiden. Når jeg våknet låg Kim å sov på sofaen, han hadde feber stakkars. Jeg badet Madelen, og hun stor koste seg. Det var virkelig på tide på, hun har ikke badet på nesten en uke siden hun har vært så syk. Jeg glemte så klart å ta bilder, så derfor har jeg ingen bilder å legge ut nett nå.

Nå ligger begge søtingene mine og sover på sofaen, og snorker like mye begge to, hehe.Tar med et sommerbilde, siden jeg savnet sommeren sånn. Her sitter Madelen og Kim og koser seg på stranden i 09.


Designet mitt er under oppussing, så det er litt rotete nå.

hits