<< TILBAKE
Iselin - mommy, fashion.

19, Bergen

Hei! Jeg heter Iselin og er 19 år. Bor sammen med min kjæreste og unge på to år. Her blogges det om mammalivet, hverdagen og mote.Design av


Cathrine // TropicalMango


-----------------------------------------------

ANNONSER


Iselin Stølheim - Mylovebasket.com

Innkjøp

New; Mulberry Alexa Oversized

Jeg er helt forelsket jeg nå! Nydelige skatten min.

PAKKE I POSTEN - hm.com

Sist uke fikk Madelen en pakke i posten fra hm.com. Jeg hadde bestillt en kjole, strømpebukse og noen truser. Jeg bestillte helst fordi hun virkelig trengte truser, det har gått et par om dagen de siste ukene (nå går det for det meste i en da *stolt*). Madelen ble super glad når det var hun som fikk pakke, for som oftest så er det til meg eller Kim når det kommer i posten.

Hun har også fått en kjempe søt frynse kjole. Den fikk hun av fadderen sin, Cato, når han kom igjen fra syden. Den var sykt skjønn, så det ble pakket ned i kofferten med en gang. Hun må jo nytte på å bruke sommerklær i syden! Det er bare noen dager til avreise nå :DFikk så klart ikke tatt hjemme bilde av tingene, for Madelen skulle jo ha det på med en gang, hehe.

 

Får dere ofte pakker i posten?

NewBasic topper fra Bik BokTopp fra Bik Bok (tilbud)Kjole fra Monki (litt stor, så jeg får sy den litt inn)Topp fra MonkiTopp fra Come as you areØredobber fra Aldo // Armbånd fra Monki og AccezzoriesBukse fra Levis // Bukse fra AcneBukse fra Monki // Skjørt fra MonkiUndertøy fra Change og HmShorts fra LevisHalsveske(?) fra Malene BirgerSko fra Din Sko (?), de var hvertfall billige.Ballerina sko fra Aldo

 

Har kjøpt mye mer også, men nå gadd jeg ikke lete rundt etter hva jeg ikke hadde tatt bilde av. Men det er diverse topper, shortser, jumpsuit osv. Men det får bare være, hehe.. Jeg er allerede alt for sen med dette innlegget.

 

Likte dere noe?

 

The Cobra Snake sunglasses

Nå har jeg bestilt meg de perekte solbrillene fra The Cobra Snake. Dere har sikkert sett de på for eksempel Ulrikke Lund eller Fashiontoast. Jeg bestillte helt svarte, og jeg håper de kommer fooort. Bruker bare Kim sine solbriller for tiden, alle mine er enten skjeive eller ikke pene..


 

Gleder meeeg :D

 

Andre som har disse? Eller ønsker seg de?

Mine første Ebay kjøpI går gjorde jeg mine første ebay kjøp. Jeg skulle egentlig bare se etter en kamera veske, men for de som kjenner meg, så vet de at det er aldri bare en ting. Men det ble utrolig billig. Med shipping så betalte jeg 88 kr for kameravesken, 66 kr for Totoro sekken og 111 kr for klokken.

Jeg syns det var noen supre kjøp jeg, og jeg som elsker Totoro. Tenkte Madelen kan ha denne sekken i barnehagen til neste år, så hun ikke har lik så alle andre. Og klokken skal hun få ha på veggen sin. Åååh.. som jeg gleder meg til jeg skal begynne å kjøpe inn totoro ting og andre japanske ting til samlingen min, elsk!

 

Andre som liker ebay?

MITT FØRSTE GRATIS GAVEKORT :D

Jeeei, jeg har fått mitt første gratis gavekort fra Kicks nå, på 200 kr. Jeg hadde spart meg opp mer penger på Kickback, men jeg måtte bare bestille noe for å se hvordan det funket. Jeg har aldri vært så fornøyd med noe program før, det er jo helt supert. Jeg har faktisk klart å spart opp over 500 kr på et par måneder.

Er det andre av dere som bruker Kickback når dere handler på nettet?

Viss dere ikke har skaffet dere det, så anbefaler jeg å sette i gang med det samme. Det er et utrolig smart program som samarbeider med mange forskjellige butikker, og når du kjøper noe gjennom kickback så får du en viss prosent av hva du kjøper for. For eksempel Nelly, der får du igjen 12% av det du handler for.

Du tjener lett opp masse penger, og da kan du enten kjøpe gavekort på forskjellige butikker eller et visa gavekort som fungerer på alle plasser som tar visa (det er jo omtrent alle).

 

Syns dere alle bør melde dere på med det samme (link)

 

 

Nettshopping - Nelly.com
Elsker salg, så jeg bare MÅTTE! :P

 

Hva syns dere?
Har dere benyttet dere av Nelly salget denne gang?

INNKJØP - 160611//Litt basic fra Cubus

Sparkesykkel til Madelen. Hun var så fornøyd :)

Hva har dere gjort idag?

 

Kan dere stemme på søtingen min i Lano ungen ? :) (link)

På ønskelistaAlt fra Net-a-porter

 

 

And, of course... stem på jenta mi i Lano Ungen :) (link)

Tusen takk!

PAKKE I POSTEN FRA UKJENT

Jeg vet faktisk ikke hvem som har sendt meg denne pakken. Det kom ikke noe lapp med, så jeg aner virkelig ikke, hehe. Men det var da koslig da :)

 

Har dere mottat pakker dere ikke vet hvor kommer fra?


 

Viss dere vil stemme på Madelen i Lano Ungen så klikk her (link)

 

Tusen takk på forhånd :)

PAKKE I POSTEN - smykketre

Jeg fikk dette nydelige smykketreet når jeg meldte meg inn i en bokklubb. Jeg valgte tre bøker (for det måtte jeg) til Madelen, og så dette fine smykketreet som jeg har ønsket meg så lenge. Det eneste jeg betalte var frakt på 139, og det jeg fikk var verdt 1000 kr.

 

Hva har dere smykkene deres i?

PAKKE I POSTEN - SigmaBestilte disse kostene sist søndag, og jeg fikk dem på Fredag. Det kaller jeg service (det er trossalt fra USA det sendes)! Ikke nok med at jeg fikk de tre kostene jeg bestillte, jeg fikk en ekstra med på kjøpet. Så nå har jeg skaffet meg F05, E55, E35 og en gratis E25. Jeg er super fornøyd, og skal garantert bestille derfra flere ganger.

 

Klikk på bildene eller HER for å komme til Sigma sin side. Jeg anbefaler den på det sterkeste altså!

 

Har dere erfaringer med Sigma?

Er det noen koster man bare MÅ ha?

GAVER FRA KJÆRESTEN -

Tenkte jeg skulle vise dere hva jeg fikk av den beste kjæresten i verden. Jeg som trodde jeg ikke fikk noe som helst, men der tok jeg feil. Han hadde til og med vært på klesbutikker, og det er ikke normalt. Men her er det jeg fikk;

 

Hva pleier dere å få av kjæresten deres?

New II -Jumpsuit fra Tante lilla - 399 krKjole fra Tante lilla - 399 krShorts fra Cubus - 49 kr


Jeg må bare beklage denne elendige bloggingen min i det siste, men jeg har ikke orket og ikke hatt tid til det. På Tirsdag reiste vi ut til mamma for å sove der. På onsdag var det jobb, og så fikk jeg besøk (Anja har faktisk nappa brynene mine nå, så jeg ser ikke ut som en indianer lenger ;P). I går var vi til Norheimsund en tur, siden jeg skulle til Akupunkturen min. Alt gikk helt fint, og vi kom igjen i syv tiden.Jeg lagde jo et innlegg til dere i går da, men jeg har ikke vært noe å skryte av den siste tiden (nå vet dere hvorfor).

 

Idag komme Kim hjem, og det gleder vi oss til. Madelen hun er blitt syk igjen, hun har feber og er helt tett i nesen sin. I tillegg har hun noen prikker på magen, men jeg vet ikke om det er noe sykdom eller om det bare er litt ekstra mye eksem. Vi får se om det går bort i løpet av dagen, jeg håper på det.

 

Nå skal jeg prøve å få støvsuge litt, og rydde litt. Er ikke så lett å få gjort det med en syk Madelen som krever mye oppmerksomhet, men jeg får prøve litt innimellom.

 

Hva gjør dere idag?

New -Kjole fra Only - 260 kr (?)Topp fra Cubus - 59 krSkjørt fra Cubus - 59 kr  (beklaker for dårlig bilde her altså)

 

Hva syns dere?

 

Madelen sine innkjøp kommer..

PAKKE I POSTEN - Betacarotene

I går fikk jeg disse i posten:

Jeg har tatt to tabletter til nå, så enda merker jeg så klart ikke forskjell. Men jeg håper på å få litt farge når jeg er ferdig med disse, og viss jeg får det skal jeg kjøpe mer av dette. Jeg er så sykt lei av å være kritthvit, det frister liksom ikke å gå med bare legger eller bikini da.

 

Viss noen av dere har testet dette, si fra hvordan det gikk da.

PAKKE I POSTEN - Nelly.com

Idag fikk Madelen sandalene sine fra Nelly. De var litt store enda, men likevel satt de utrolig bra på foten. Jeg gidder ikke å sende de tilbake, for hun vokser jo i de fort som bare det.

 

Hva syns dere?

INNKJØP - Madelen`s

Nå kommer tingene jeg kjøpte til Madelen i Oslo:

 


T`skjorte/Zara
Jakke/Zara
Jumpsuit/Zara
Bukse/Zara - Tights/Lindex
Kjole/Lindex
Crogs/Lindex - Hårband/Lindex

 


Har ikke tatt bilde av Onepiece bamsen, for den fikk jeg ikke låne :P hehe


Hva syns dere? Er det ikke søtt?

Innkjøp - nytt i sminkeveska


Clarins Selv tanning Mousse - Gardemoen
Lancaster solkrem for ansikt - Estetique
Leppestift fra Lancome - Estetique
Øyeskygge fra Dior - Gardemoen

Mascara fra Helena Rubenstein - Gardemoen (elsker denne)
Guerlain Teracotta 4 season - Gardemoen (sånn har jeg ønsket meg lenge)

Tester fra Sensai (peeling mask og noe foundation greier) - Estetique

Beklager for dårlige bilder, men jeg orket ikke bedre nett nå.


Vi kom hjem fra Oslo idag, var hjemme ca. 8, og så måtte vi ut til mamma og hente Madelen. Var gøy å se henne igjen, savner henne med en gang vi (Kim er ekstrem).

 

I går gikk hele dagen til kjøring og selging av bil (til de merkligste folka jeg noen gang har møtt). Vi satt hos de i et par timer, og jeg hadde så lyst hjem. Det der likte jeg ikke altså! Men vi kom oss inn til Oslo i 12 tiden om kvelden, men da var jo de meste stengt. Vi skjekket inn på hotellet og gikk ut en liten tur, kjøpte oss noe lite mat og tok det med på hotellet. Jeg følte meg ikke vel ute i Oslo om kvelden, er ikke nett som Bergen, heh.. Men vi var i seng i 3 tiden ca..

I dag sto vi opp i halv 9 tiden, og gikk å spiste god hotell frokost (finnes ikke noe bedre enn det). Vi rakk en liten tur innom Zara og Neo Tokyo før vi reiste til flyplassen. Da fikk vi hvertfall kjøpt noe til Madelen, og det er jo det viktigste av alt. Hun fikk noen fine klær fra Zara (kommer bilder senere) og en stor bamse fra Onepiece (anime, ikke klesmerket.. hehe). Kim fikk også kjøpt seg noe Anime greier, så var da han fornøyd hvertfall.

 

På Flyplassen skjekket vi inn, og gikk litt rundt. Jeg måtte jo kjøpe meg noe jeg også, så jeg kjøpte meg litt sminke (og det ble ikke billig, men kan ikke kjøpe alt fra utlandet). Flyet var forsinket, så det var jo bare flott da. Men vi kom da frem til slutt likevel, selv om det var nesten en time etter at vi skulle ha landet.

 

Når vi kom inn til byn, gikk vi for å spise litt, og jeg kjøpte nett noe lite til søstera mi (som hadde bursdag) og til Madelen (de fikk likt, litt søtt da.. siden det bare er to år mellom dem).
Vi tok bussen hjem, så nå er jeg helt utslitt. Har vært utrolig mye reising på kort tid, og det tar jammen på. Tror jeg må legge meg nå altså, jeg skal trossalt stå opp med Madelen i morgen.

 

Hva har dere gjort idag?

Bare kom med sminkeanbefalinger altså, samme hva det er igrunn! :)

 

PAKKE I POSTEN - feelunique.com


Concealer brush fra Bare Esceltuals og Øyekrem fra Ole Henriksen. Denne pakken har jeg ventet lenge på, og det er noe jeg virkelig trenger.

Dere fått noen pakker eller kjøpt noe fint i det siste?


Idag har jeg hatt halv dag på jobb, men hadde skikkelig migrene når jeg kom hjem likevel. Skjønner ikke hva det er med mandager og hode mitt?! Men jeg tok en tablett og gikk å la meg noen timer. Jeg var bedre da jeg våknet, så nå er jeg uthvilt og god i hode.

Jeg har faktisk trent litt idag også, eller har bare syklet i en halv time da. Men dette er en start for meg hvertfall, får heller ta mer etter hvert. I morgen skal jeg også sykle 30 - 40 min, og så tenkte jeg å ta litt situps og noe greier.

Men nå tenkte jeg at jeg bare skulle lese noen blogger, og legge meg.

Ha en fin kveld videre :)

PAKKE I POSTEN

Idag fikk jeg og Madelen pakke fra Brandos. Der lå det ett par nydelige sko til oss begge to. Jeg kjøpte et par høye sandaler fra Friis, og Madelen fikk et par skatesko fra Etnies.

Så glad for å ha fått nye sko da, hehe!


Likte dere dem?
Har dere alle skaffet dere sko med treheler på?


INNKJØP - 120411Jeg kjøpte denne nydelige kjolen på Sorbet på Tirsdag. Kostet meg 800 kr, og det er ikke så gale for denne fine kjolen.

Det var det eneste jeg kjøpte til meg selv av klær, men kjøpe sykkel og noe annet til Madelen da. Tenkte jeg skulle ta bilde av henne på sykkelen en dag :)

Hva syns dere?
Har dere shoppet i det siste?


Idag har jeg vært til Akupunktur igjen, og det er så deilig syns jeg. Idag fikk jeg en ny nål i toppen av hode, den var for at jeg skulle være mer våken om dagen. Gjett hvem som har hatt full energi idag da??

Nettshopping - Nelly.comBrukte Kickback, og jeg tjente 145 kr for denne ;)
Håper denne sitter perfekt, ellers er det rett tilbake (for den var så pass dyr at jeg ikke bare kjøper en halv fin kjole).

Liiiker?

INNKJØP - Concealer

På lørdag bestillte jeg meg en test med mineral concealer fra Tikei.se. Jeg bestillte bare test i tilfelle den ikke funker sånn som jeg vil den skal. Det koster bare 10 kr for en (pluss frakt da). Nå må jeg bare bestille meg en skikkelig concelaer kost, noe jeg skal gjøre til helgen eller noe!Noen som har prøvd denne?

NETTSHOPPING -Bestillte denne nydelige sommerkjolen til Madelen i går. Jeg har sett på den så lenge at jeg bare måtte ha den nå. Kjøpte den på Houseofkids.dk, det er en super nettbutikk med masse nydelige klær til de små søte. Den kostet 499 dk, men den er da verdt det.

Hva syns dere?

PAKKER I POSTEN -

Idag fikk jeg faktisk to pakker i posten :D Eller den ene var til Madelen da, men det er da minst like gøy. I hennes pakke var det noen plagg fra Zara, og i min var det er par sminke greier fra Makeup Mekka.Jeg har jo egentlig lyst å kjøpe alt på Zara til Madelen, men det har jeg ikke penger til. Jeg begynte hvertfall med disse tre søte plaggene. Hva syns dere?Blush og sånn beroligende greie jeg skal bruke etter jeg har nappet øyebryna. Anbefaler dere å bestille blush fra Makeupmekka nå, for den er gratis (du betaler frakt da, men du sparer jo litt på det).

INNKJØP - 100311Blazer/SelectedJakke//selectedSminkeveske//Makeupstore , Clutch//AccessoriezSminke//Mac

Dette innlegget skulle egentlig komme i går, men det rakk jeg ikke før jeg skulle legge meg. Men det er bedre sent enn aldri (er det ikke det de sier?). Grunnen til at jeg var til Bergen i går var egentlig fordi jeg skulle til Nevrolog. Det gikk fort der oppe, og jeg likte legen denne gangen. Jeg var til en kjempe koslig dame som forklarte alt sånn at jeg forstod det.

Etter jeg hadde vært på Haukeland gikk jeg bort til face, der skulle jeg møte Natalia. Vi gikk litt rundt i byn og såg litt rundt. Jeg fant heldigvis sånn Bacardi Suprerior (sånn gul som man får i syden :D, hihi), aah.. den er så god!

Hva syns dere om innkjøpene mine?

 

INNKJØP - Madelen`s

Idag fikk jeg kjøpt vår dress til Madelen, hadde tenkt å vente, men siden jeg såg den jeg ville ha så slo jeg til. Jeg kjøpt også et par støvler på Polarn o pyret, men de klarte jeg å glemme å ta bilde av, og jeg gidder ikke inn igjen å ta bilder :p hehe..
Hun fikk seg også en liten veske og en Hello Kitty øyenskygge idag, hun har ønsket seg det så lenge.. såå!

Jeg gikk rundt i Bergen i mange timer idag, så det ble litt mer saker enn jeg hadde regnet med. Det er rart med det når jeg bare går å ser rundt. Jeg klarte å rote meg inn på en svin dyr barne butikk, og hun dama klarte så klart å lure meg til å kjøpe et par plagg.. jeg er så dom jeg!!Er det andre som elsker å kjøpe barne klær?

PAKKE I POSTEN - hm.com

I går fikk jeg pakken min fra Hm. Nå har jeg ventet siden januar på at den skulle komme, og nå fikk jeg den endelig. Jeg var veldig fornøyd med begge deler, det var bare det at det var litt stort i str, men men.


Idag har jeg sovet til klokken 1, jeg hadde så vondt i hode mitt og i tillegg feber. Jeg var hjemme fra jobb i går pga. feber og vondt i halsen. Halsen er bedre, og feberen har gått litt ned nå.

Jeg har ikke fått malt noe mer siden søndag, for jeg har ikke orket. Jeg vet jeg lovde dere bilder, men jeg har helt glemt det, men jeg skal prøve å huske å ta idag. Jeg gleder meg noe sykt til det er ferdig da, det blir så kult å få en egen garderobe.

Nå tenkte jeg at jeg skulle begynne på middagen, siden jeg likevel er hjemme. idag skal jeg bare lage noe enkelt, kjøttdei, ris og wok. Vi prøver å bruke av det vi har i frysen, for der er det overfylt fra før.

Hva skal dere idag?

Nettshopping - Zara.com

Jeg måtte jo handle litt på Zara på opningsdagen da, så da ble det tre plagg til lille Madelen. Jeg er mest glad i barneklærene derfra, de andre blir litt for voksent for meg føler jeg.Kjøper dere klær til barna deres på Zara?

- Beklager for sein publisering!

INNKJØP - Madelen`sEn søt Jumpsuit fra Name itEn søt sommerkjole fra HmConverse sko fra dnaSommerhatt fra hm/ Hår klemmer og hårbøyle fra Accessoriez.

Hun fikk noen andre små ting også, men det har hun åpnet for lenge siden, hehe. Det var et par truser, dukkker og en liten bamse.

Søtt, ikke sant?

INNKJØP - 030311

Idag har vi vært en tur til Bergen, kjempe kos. Vi har shoppet, spist god mat og tatt tog (noe Madelen syns var utrolig spennende). Jeg har bare kjøpt en ting av det som jeg hadde på lista over ting jeg trengte, men så likevel har jeg bare kjøpt ting jeg likte. Brukte ikke så mye penger heller.. hvertfall ikke i forhold til hva vi pleier.Genser/SorbetBlazer/hmTopp/Bik BokSkinntights/bik bok (ville egentlig ha den skinnbuksen, men den var utsolgt over alt :S)Ring og gratis belte/ Bik Bok

Hva syns dere?

PAKKE I POSTEN

I går fikk jeg pakke i posten, jeg er like glad hver gang (samme hva det er). I går kom det noe jeg bestillte fra Flust.no, jeg tenkte jeg skulle bruke noe av det vi hadde spart opp på trumf kortet vårt. Jeg trengte en trenings tights, og så kjøpte jeg to lysestaker med det samme (vi er ikke nett de med mest pynt i huset). Alt kom på 701 med frakt, så betalte ikke en krone selv da, det er litt digg.

 
Har dere fått dere noe nytt i det siste?

Nettbutikker - noen jeg liker

Tenkte jeg skulle skrive en liten liste over noen nettbutikker jeg liker. Jeg legger i denne omgang ut plasser som i hovedsak selger klær og sko. Tenkte jeg skulle legge ut en liste over makeup senere en gang.

Nelly.com -
* De fleste har nok hørt om Nelly, og sikkert også kjøpt ting fra Nelly. De har alt mye forskjellige ting innen klær, sko, accessories osv. De har også barneklær, gravid klær og herre klær. Det er overkommelige priser på det meste, men de har også dyrere ting der.

Hm.com -
* Jeg er helt sikker på at alle vet om denne, og tipper de fleste har noen plagg derfra. De er billige og har mye fint. Jeg er veldig glad i hm, nettopp fordi det er så billig og fint. Det er også utrolig lett og returnere varnene viss de ikke passer.

Topshop.com -
* Jeg har ikke bestilt noe derfra enda, men de har utrolig mye fine ting. Jeg skal nok bestille meg noe i nærmeste framtid. Men dette er fra utlandet så dere må huske på toll og mva når dere bestiller. De har både klær, sko, accessories og makeup da, så her er det mye å velge mellom. Det er heller ikke så dyrt!

Forever21.com -
* Dette er også en utenlandsk nettside, så husk på toll og mva. Det er ikke noe spesielt dyre priser, og det er mye å velge mellom. Jeg liker dette nettstedet utrolig godt, og syns de har utrolig mye bra.

Net-a-porter -
* Dette er en nettside for de med litt mer penger. Jeg sitter og drømmer og ting herfra hver eneste dag, men det er ikke så mye som min lommebok når opp til. De har klær, sko, vesker og accessories fra mange kjente designere. For å nevne noen; Alexander Mcqueen, Gucci, Lanvin, Jimmy Choo, Mulberry osv..

Farfetch.com -
* Dette er også et sted for rikinger. Her har de et enormt utvalg av alle sorter klær, sko osv.. Det er litt blanda priser da, så du kan finne merker som ikke er alt for dyre også. Jeg har enda ikke bestillt herfra, men jeg skal bestille noe snart tenkte jeg (må bare spare litt mer:P). De har også herreklær her, og det er ikke nett et lite utvalg der heller. Det er også mange kjente designere i bildet her, Balenciaga, YSL, Balmain, Alexander Wang, D&G, fendi osv..

Shopbop.com -
* Dette nettstedet er ganske nytt for meg. Det er også ganske stive priser her, men også priser som passer meg. Det er utrolig mange fine sko her syns jeg, og et enormt utvalg i klær, vesker og accessories også. Jeg falt for denne butikken med en gang.

Modekungen.se -
* Denne butikken liker jeg, det er helt min stil. Passe priser (kunne vært litt billigere, med tanke på at det er import klær). Det har utrolig fine klær, sko og vesker her syns jeg.

Motedronningen.com -
* Denne er omtrent helt lik som modekungen, de har mye av det samme. Jeg liker denne nett like mye som den andre. Jakkene er utrolig fine syns jeg.

River Island.com -
* Denne siden fant jeg nett i sted faktisk, så jeg har lite kjentskap til den. Men de hadde utrolig mye fint, og ikke var det for dyrt heller. Litt det samme som forever21 og topshop syns jeg, men jeg likte den.

Newlook.com -
* Denne butikken har noe for alle, menn og barn også. De har utrolig stilige klær, til en billig pris (men nå kommer den stygge tollen da).

Zara.com -
* Hver har vel ikke fått med seg at Zara sender til Norge fra 3. mars (torsdag). Jeg gleder meg noe sykt, og skal i første omgang bestille til min datter. Jeg syns de har utrolig fine barneklær der. Klærene for damer blir litt for damete for meg, men de har mye bra også. Jeg vet ikke om det er toll når man bestiller, så dette er noe jeg trenger svar på!?

PAKKE I POSTEN

Jeg er alltid glad når jeg får post (ikke rekninger da). Men jeg var så smart at jeg bestillte denne prøve pakken i mitt og Kim sitt navn, så jeg fikk to stykk jeg, hihi.
Jeg har ikke prøvd den enda, men det kan da bli spennende.

Noen som har erfaring med dette merket?

My new ring!

Jeg var så utrolig heldig at jeg fikk en nydelig gave av Malin :)


Jeg vet det ble litt dårlig bilde, men orket ikke styre så mye med det :P

Var ikke den fin eller?

INNKJØP 120211

Er litt sent ute med dette innlegget, men dataen er litt klikkings for tiden så jeg har ikke fått lagt innpå bilder.
Men på Lørdag så kjørte vi flyttelass for Lene, og da fikk vi kjøpt et par ting vi trengte.

Vi kjøpte en Makka pakka til Madelen også, men den fikk jeg ikke lov å ta bilde av :P hehe..
Måtte ha noen midlertidige hudprodukter. Noen som vet om noen bra hun kremer? Eller rens/masker?

Man trenger jo alltid noe (a)

Nå har jeg nett bestillt meg en concealer fra MAC, og håper den er bra. Jeg trenger virkelig en ny, den jeg har suger rett og slett. Den dekker jo ikke i det hele tatt omtrent. Jeg bestillte en fra Strawberrynet.com.Noen som har prøvd denne?
Har dere gode erfaringer med strawberrynet?

PAKKE I POSTEN!

Jeg elsker disse nydelige skoene fra Lille Vinkel sko! Helt elskbare.

// Noen som har like?

INNKJØP 06.01.11

Idag har jeg vært til Byn med Malin. Jeg skulle på Nevrokirurgisk poliklinikk (eller noe sånt noe.. hehe), på grunn av hodeverken min. Der fikk jeg en skikkelig creapy lege, han skulle bare ha øyekontakt hele tiden (ikke et sekund snudde han seg) og jeg hater å holde øyekontakt med folk. Jeg bare klarer det ikke, blir skikkelig nervøs av det. Men jeg fikk litt svar da, og det var jo det jeg ville. Så nå skal jeg sendes videre til nevrolog neste gang (jeg trodde det var det jeg var på idag også jeg, meeen:P).

Etterpå tok vi oss tid til litt shopping, det er jo alltid viktig. Jeg måtte bruke gavekortene mine, og så trengte jeg et par andre ting. Her er tingene jeg har fått tak i til meg selv idag (klarte å prioritere nesten bare meg idag, kjøpte bare en lue og noen votter til Madelen.. *klappe for meg*)Parfyme fra Estheque (?)


Sminke H&M og øredobber fra en gullsmed (hater at jeg ikke tåler fake)Undetøy fra H&M

2 tights fra Bik BokBukse fra Cubus og Cardigan fra Monki

 

// Hva syns dere?

Dagens innkjøp!

Ååh, jeg bare elsker salg. Og idag fant jeg meg en genser på salg på H&M. Jeg har lenge sett på denne genseren, men jeg har ikke hatt penger. Nå var den på halv pris, så jeg slo til.Foto//hm


hits