<< TILBAKE
Iselin - mommy, fashion.

19, Bergen

Hei! Jeg heter Iselin og er 19 år. Bor sammen med min kjæreste og unge på to år. Her blogges det om mammalivet, hverdagen og mote.Design av


Cathrine // TropicalMango


-----------------------------------------------

ANNONSER


Iselin Stølheim - Mylovebasket.com

Reise

Steder jeg vil besøkeThailandHong KongLondonMaldiveneMexico, CancunMilanoNew YorkParisRomaSeoulSingaporeTokyo (blir nok flytting dit)

 

Hvilke steder står på din liste?
Har du vært på noen av disse stedene?

Tyrkia - bildedryss

Da var vi kommet hjem fra Tyrkia, eller vi kom i går kveld men jeg har ikke orket å blogge før nå. Vi har hatt en kjempe flott uke, med kjempe fint vær. Temperaturen har vært mellom 35-40 grader i skyggen hele uken, så jeg skal ikke klage. Har møtt på mange innpåslitne tyrkere, og handlet mye fake. Jeg tror jeg begynner å bli syk nå, var ikke nett i varmeste laget her hjemme.

Orker ikke skrive så mye, så jeg bare deler en hel del bilder med dere jeg.

So much fake!

It`s my boy <3Vi bodde på et hotell som hette Blue Village Pascha Bay. Det var et kjempe koslig hotell, og perfekt familie hotell. Så jeg anbefaler det til alle dere som skal reise med barn.

Andre som har vært i Tyrkia?
Og kanskje på dette hotellet?

Alanya med barn

Nå er det bare to uker til vi reiser til Tyrkia, Alanya. Jeg trenger alle tips jeg kan få! Vi har aldri vært her før, så jeg gleder meg veldig. Vi reiser jo med Madelen, så det hadde vært litt greit å vite hvor det er bra for Madelen osv.

Jeg vil gjerne ha tips om bra spisesteder og om hvor det er bra shopping. Er det vanskelig å finne frem inne i Alanya?
Hva bør vi ha med i reiseapoteket vårt? Hva kan barn ta av forskjellige magesyke tabletter/medisiner?
Hvor mye klær bør jeg ta med, til både meg og Madelen?

Hvor mange grader er det om kvelden ca? Bør jeg ta med mer enn en lang bukse/genser til Madelen? Er det vits med en tynn jakke?Kypros 09

 

Jeg trenger mange råd, så bare kom med alt :)

Hjemme fra Oslo

Da var vi kommet hjem fra Oslo turen vår.. eller vi kom i går kveld/natt, i 12 tiden. Jeg har ikke orket/hatt tid til å blogge før nå. Vi har hatt en kjempe tur, og vi har kost oss mye. Spist på mange bra resturanter, shoppet mye, vært på NorwayCup og i Tusenfryd. Madelen elsket tivoliene, men hun syns det var utrolig dumt at hun ikke kunne ta de store tingene, som speedmoster. Når hun skulle ta sånne barnegreier så kjedet hun seg fryktelig mye, men det var heldigvis et par litt større ting hun kunne ta sammen med oss.

Jeg tenkte jeg skulle dele noen bilder med dere, så dere slipper å lese en evig lang tekst.


Outfit bilde i speil er jo bare sååå kult da ;)


Ble en hel del bilder dette her, men det er vel bedre en masse tekst?


Hva kan man gjøre i Oslo på en søndag?

Noen som har forslag til hva man kan finne på i Oslo på en Søndag? Vi hadde egentlig tenkt oss til Tusenfryd, men vi tar det heller når Ingvild kommer, så slipper vi å reise alene. Så nå trenger vi noe å gjøre på en Søndag! Vi skal en tur opp på NorwayCup for å se Malin spille en kamp, men det tar jo ikke hele dagen da.

Og så trenger jeg tips om koslige resturanter og kafeer. Vi gjerne teste ut forskjellige steder, med forskjellig mat. De må være barnevennlige, siden vi skal reise med Madelen.Setter stor pris på alle tips :)

Alanya -

Den 10. September reiser vi til Alanya, nærmere bestemt Blue Village Pascha Bay. Jeg gleder meg stort til det, det skal bli utrolig deilig med en ferie til varmere strøk etter gammelt. Hotellet vi skal bo på er det mest barnevennlige i hele Alanya, og det ligger ca. 10 min utenfor sentrum, noe som er helt perfekt. Det ligger rett på en fin strand, og har veldig god mat (har jeg hørt).

Noen som har vært i Alanya før? På dette hotellet og kanskje?

SYDENTUR! Jeg trenger tips.

Vi skal reiste på sydentur i Oktober (høstferien), og jeg lurer på hvor det er fint å reise?
Jeg har selv vært på Kypros og Kreta, så jeg vil gjerne prøve noe nytt. Det skal ikke være alt for dyrt, ca 5000 per pers. Så det må være innen Europa.

Kom gjerne med tips om hoteller også, for det er det jeg lurer mest på. Det må være barnevennlig, ikke et fest hotell.
Reise til København?

Jeg vil gjerne ta en tur med kjæresten min, bare oss to liksom. Jeg har lurt litt på København, siden vi ikke er av de rikeste så kan vi ikke bare ta turen til Dubai nett som det passer oss.

Jeg har aldri vært der før, så derfor tenkte jeg at jeg kunne spørre dere om tips? Er det noen av dere som har vært i Køben?

Det jeg trenger mest hjelp til er hotellvalg. Jeg vil at det skal være nærme mange shoppemuligheter og helst nærme tivoliet. Jeg vet ikke hvor de forskjellige tingene er så jeg har jo ikke peiling!
Jeg er som sakt ikke så veldig rik, så det kan ikke bli for dyrt.

//Noen som kan hjelpe meg?

hits